Blader door ons aanbod  

Onze Referenties!

Miriam
Beste David,
Hartelijk bedankt voor alle goede adviezen in de periode dat mijn huis te koop stond en bedankt voor de geweldige service bij de overdracht.
De foto’s die David van de woningen maakt zijn werkelijk schitterend, hij heeft een talent om de woning net zo mooi over te laten komen als dat deze is. Deze vaardigheid vind je niet in iedere makelaar terug. Het huis heeft een jaar te koop gestaan vanwege de moeilijke markt, maar ondanks dat zijn er met grote regelmaat bezichtigingen geweest. David bleef onvermoeibaar in zijn zoektocht naar een geschikte nieuwe eigenaar, en met ruim twaalf bezichtigingen achter de rug is mijn woning voor een goede prijs overgegaan naar de nieuwe eigenaars. Omdat ik zelf vanwege persoonlijke omstandigheden niet in staat was om bij de overdracht aanwezig te zijn heeft David deze zeer professioneel voor mij uitgevoerd, een extra service waar ik heel erg blij mee was. Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding van Coltof Makelaardij erg goed, zeker als je ziet wat een schitterende reportage, mate van service en zeer hoge bereikbaarheid het bedrijf levert. David, wederom bedankt voor alle service

Clemens en Marjolein
Wij probeerden al een tijdje onze vakantiewoning te verkopen. Aangezien daar niet zoveel schot in zat zijn wij op zoek gegaan naar een makelaar die dat voor ons zou kunnen doen. Na verschillende websites van makelaars te hebben bekeken, kwamen wij bij Coltof makelaardij terecht. Hoe zij zich presenteerden en op welke voorwaarden zij het huis in de verkoop zouden nemen sprak ons aan. We hebben toen een afspraak met David gemaakt.
Er was direct een klik en een enorm prettig en vertrouwd gevoel tijdens het eerste contact. Tijdens het hele proces van verkoop zijn wij daar ook niet in teleurgesteld. De verkoop is later overgenomen door Marcel ( de vader van David) dit i.v.m. de vakantietijd.
Met Marcel was er eenzelfde vertrouwd contact. De manier waarmee David en Marcel zich inzetten vonden wij in één woord geweldig.
Alles was echt piekfijn in orde, daarbij denkende aan de foto's, de presentatie van het huis, het contact tussen koper en makelaar en tussen makelaar en verkoper. Daarnaast is de verkoop nog eens heel snel en voorspoedig gegaan. Het eerste contact met Coltof makelaardij was in begin juli, de overdracht van het huis was op 1 oktober. Dus in 3 maanden was alles al geregeld. In één woord: " TOP". Marcel en David hartelijk dank voor de goede zorgen en wij bevelen jullie ten zeerste aan.

Remmert en Nelleke Blankevoort
Middels dit schrijven willen we je vanuit ons hart bedanken voor de warme, fantastische behandeling en begeleiding tijdens de koop van ons huis Mauritsstraat 14 te t Zand. Wat een betrokken sociaal mensenmens ben jij, die niet alleen staat voor deskundigheid maar ook als mens zich volledig inzet om de koop te laten slagen.
Het liet zich bij ons aanzien dat het zou stagneren er waren constant strubbelingen door het gedrag van de bank. Jij gelijk aan de bel om te informeren of jij hierbij ook een steentje kon bijdragen. David je verdient een nominatie en wij kunnen je voor de volle 100% aanbevelen bij toekomstige kopers en verkopers. Zij zijn dan bij jou in goede handen. Succes in je verdere loopbaan en hartelijk dank voor je goede zorg!

Leo en Rudy van Belzen
Wij zijn in contact gekomen met Coltof makelaardij door het project Rozenhout, 7 nieuw gebouwde woningen in het centrum Den Helder. Wij zijn bij David, toen nog in Callantsoog, langs geweest. Vanaf het eerste gesprek hadden wij een goed gevoel. Wij waren serieus geïnteresseerd en heel snel de woning die wij op het oog hadden kunnen bezichtigen. Dit betekende dat wij aan David vertelden dat wij het voornemen hadden om de woning te kopen. Alleen hadden wij nog wel een woning die verkocht moest worden. David kon ons heel goed adviseren en ook in contact brengen met een goede financieel adviseur, zijn collega Richard Portier. David meende het huis binnen een half jaar te kunnen verkopen. Alles heel goed door gesproken en de sprong gewaagd. Niet wachten tot ons huis was verkocht maar het nieuwe huis kopen en vertrouwen op het professionele inzicht van David. Ons vertrouwen in David is niet beschaamd, het huis was binnen een half jaar verkocht. Wij wonen nu al weer 5 maanden met veel plezier in ons nieuwe huis. De inzet van David en Richard was buitengewoon, heel prettig en correct. Wij zullen zeker aan mensen die een makelaar of een hypotheek adviseur nodig hebben David en Richard aanraden.
Leo en Rudy van Belzen

Marco en Moira
Wij wilde graag verhuizen en hebben ons huis in de verkoop gezet bij David Coltof. Een goede keuze, wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken. David had van ons huis een goede presentatie gemaakt voor op de site en binnen twee weken was ons huis verkocht. Ook heeft David ons geholpen met het kopen van ons nieuwe huis. David is altijd goed bereikbaar en de begeleiding was zeer professioneel. Hij denkt met je mee, is betrokken en heeft veel kennis van zaken. Wij kijken terug op een prettige samenwerking, zeker een aanrader voor als je jouw huis wilt verkopen of toe bent aan het kopen van een nieuwe woning. David bedankt voor alle service! Vriendelijke groet, Marco en Moira.

Rob & Marianne
Na zo'n 20+ woningen te hebben bekeken in de afgelopen 4 jaar met bijna net zoveel makelaars komen wij tot de volgende conclusie; Slechte makelaars zijn er echt en laten zoals in ons geval je gewoon ruim 200km. rijden en bij aankomst melden ze (telefonisch) dat het huis "net" is verkocht. Over David Coltof niets dan goeds te melden alleen dat we uiteindelijk niet via hem zijn geslaagd, want anders had hij een 10 gekregen. Nu een 9.9, wat verreweg de hoogste score is betreffende onze zoektocht. Rob & Marianne

Thecla en Joop van Grieken
Na wat aangemodder met een tweetal andere makelaars zijn we dan eindelijk in contact gekomen met David Coltof. Vanaf het begin hadden wij een goed gevoel bij de manier waarop hij de zaken aanpakte. David begon met het ontwerpen van een goede presentatie van ons huis waar we met weemoed afscheid van gingen nemen, simpel genoeg omdat het voor ons te groot geworden was en alles rondom het huis teveel rompslomp werd. Wij wilden iets kleiner gaan wonen, met minder kamers en vooral minder tuin en meer in de richting van onze jongste dochter in de Zaanstreek. De presentatie was na enig overleg wederzijds uitstekend in orde, mede dankzij de prachtige foto's die er in waren opgenomen. David dwaalde gedurende een aantal uren door ons huis gewapend met fotocamera, zette hier en daar iets recht, ruimde nog iets op en deed overal het licht aan zodat alles er goed en gezellig op stond. Ook het papierwerk dat volgde bij de verkoop en alles wat daar samen mee hing werden door Coltof minutieus in orde gemaakt, zodat wij er ons geen zorgen over hoefde te maken. Binnenkort betrekken wij ons huis in Heerhugowaard en wij wensen David veel succes met zijn toekomstplannen. Kortom; wanneer U in deze omgeving en en daar buiten een vakkundige en attente makelaar zoekt dan kunnen wij hem van harte aanbevelen. Thecla en Joop van Grieken

Maja en Jeroen Samuels
Toen we eenmaal besloten om een huis te kopen, viel ons oog op een woning in de Treilerstraat. De woning stond te koop bij Coltof Makelaardij, zodoende kwamen we in contact met David die ons enthousiast over het huis vertelde, waardoor wij ook heel enthousiast werden. Wij wisten eigenlijk al meteen dat wij de woning wilde kopen, maar besloten toch nog een keer te bezichtigen met iemand die verstand van woningbouw heeft, dat hebben wij niet, dus ging onze schoonzoon mee, die kijkt er toch met een heel ander oog naar dan wij, na zijn oordeel besloten wij het te kopen. Wat ons erg tevreden stelde was de manier hoe David het voor ons makkelijk maakte. Wij mochten hem altijd bellen als wij bijvoorbeeld 'weer' maten moesten opmeten, voor o.a. gordijnen en andere zaken. Hij stond altijd voor ons klaar en was op de afgesproken tijd ter plekke. Binnenkort komt hij langs om te zien hoe de vorderingen zijn gemaakt in ons huis, dus ook wanneer alles is afgerond, is hij toch  nog nauw betrokken hoe het er met ons en het huis voorstaat. Ook willen wij Richard Portier bedanken voor het werk betreft de hypotheek en verzekeringen. Al met al zijn wij super tevreden over Coltof makelaardij en kunnen daarom met een gerust hart deze partij aanbevelen. Groetjes, Maja en Jeroen Samuels

Willem en Baukje.
De beslissing viel. Wij willen kleiner en het liefst alles gelijkvloers. Daarvoor moesten wij ons huis verkopen en dat was best wel eng na al die jaren. Waar begin je? Bij een makelaar natuurlijk. Wij op zoek. Dat viel in eerste instantie nog niet mee. Via een kennis hoorden wij van David en wij namen contact met hem op in het Lyceumhof. Maar een appartement dat zagen wij nog niet zo zitten. Eerst maar eens verkopen dan zien we wel weer verder. Wij gaven aan geen haast te hebben. Op die mooie warme zaterdagmiddag om vijf uur kwam David foto's maken.  Een van negen tot vijf mentaliteit bezit hij niet zo bleek. En hij heeft kopers gevonden. Toen werd het pas echt spannend, want wij hadden nog niets. Nadat wij met David een paar huizen bekeken hadden, en dat waren echt heel verschillende types,  wisten wij en zeker ook hij wat we precies zochten. Wanneer er nog niets bij zit was de boel opslaan en een vakantiehuisje de allerlaatste optie. Blijf rustig en kalm was zijn raad. Het komt goed. Wij waren al aan het plussen en minnen toen David kwam met nog een optie. Dit moesten we zeker bekijken. En we kunnen er kort over zijn, dit was precies wat we zochten en geheel in onze stijl. Je kunt aan alles merken dat hij zeer betrokken is bij wat hij doet, goed op de hoogte is van huis en omgeving  en luistert naar je wensen, reëel onderhandelt (dus geen sprookjes verkoopt) en begeleidt wat er zoal bij komt kijken als je een huis koopt. Zoekt u zo'n makelaar dan kunt u bij hem terecht. Wij bevelen hem van harte aan.
Willem en Baukje

Corrie en Pieter
Nadat wij op internet een huis vonden dat ons interesseerde, hebben wij contact opgenomen met Coltof Makelaardij. Wij hebben samen met David het huis bekeken en al snel stond voor ons vast dat wij het huis wilden kopen. Omdat ons huis ook nog verkocht moest worden, hebben wij David als verkoopmakelaar van onze woning gekozen. Hij heeft een prima verkoopadvertentie gemaakt van onze woning en al snel leidde dat tot resultaat en kwamen de eerst kandidaat kopers ons huis bekijken. Na nog een paar bezichtigingen resulteerde dat in de verkoop van onze woning, binnen 6 weken. Het enthousiasme en de inzet heeft tot dit snelle resultaat geleid. De aankoop van het huis in Wierbalg en de verkoop van ons huis is ook op financieel gebied fantastisch door David begeleid, wat tot een tevreden resultaat heeft geleid bij de verkopende zowel als bij de kopende partij. David, je hebt een goed inzicht hoe je dit moet aanpakken. Je straalt rust uit naar de kopers en verkopers en het is heel prettig om met zo´n makelaar te werken. Wij kunnen en zullen je van harte aanbevelen bij diegenen die een woning willen kopen c.q. verkopen. Groeten, Corrie en Pieter

Gert und Dagmar Hölter
Om ons vakantiehuis in Noord-Holland te verkopen, hebben we de diensten van Coltof Makelaardij ingeschakeld. Met zeer veel inzet, uitstekende bereikbaarheid, ook in de avonduren zorgde David Coltof ervoor dat er al na korte tijd succes was. Uiterst zakelijk en en met grote competentie leidde David Coltof de onderhandelingen en konden wij naar beide tevredenheid onze woning verkopen. Ook bij een volgende koop of verkoop gelegenheid zouden wij weer graag samenwerken met David Coltof en willen via deze weg Coltof Makelaardij aanbevelen. Gert und Dagmar Hölter

Um unser Ferienhaus in Nordholland zu verkaufen, nahmen wir die Dienste von Coltof Makelaardij in Anspruch. Mit sehr viel Einsatz, jederzeitiger Erreichbarkeit, auch nach Feierabend und am Wochenende, sorgte Herr Coltof dafür, dass wir schon nach kurzer Zeit Erfolg hatten. Sehr sachlich und mit großer Kompetenz führte Herr Coltof die Preisverhandlungen und wir konnten so zu beiderseitiger Zufriedenheit unsere Immobilie verkaufen. Jederzeit würden wir wieder mit Herrn Coltof beim Kauf oder Verkauf einer Immobilie gerne zusammenarbeiten und möchten auf diesem Weg ColtofMakelaardij weiterempfehlen. Gert und Dagmar Hölter

Familie Hogervorst
Eind oktober 2013 kwamen wij met David in gesprek in de modelwoning van het Lyceumhof. Dit leidde al snel tot een afspraak voor bezichtiging van een aantal appartementen, hierbij stak één appartement er voor ons met kop en schouders bovenuit. Wij namen hierop een optie met verzoek aan David om onze woning in de verkoop te nemen. Nog geen week later hadden we de eerste kijkers, die al snel nog eens wilden kijken om hun eerste indruk te kunnen checken. Dit had tot resultaat dat we binnen 14 dagen een voorlopige koopovereenkomst konden afsluiten. Chapeau voor David. Inmiddels wonen we tot volle tevredenheid in ons nieuwe appartement in Lyceumhof, mede dank zij de inspanningen van 'onze makelaar' David Coltof. Tiny en Cees Hogervorst

Mevrouw Campfens
Ik was al een tijdje op zoek naar een appartement. Na een aantal teleurstellingen, ging ik met een vriendin kijken naar de open huis dagen van het Lyceumhof. Bij binnenkomst van de modelwoning was ik gelijk onder de indruk. Wat een ruimte en wat een  licht en dan die prachtige ronde erker! Hier wilde ik wel wonen! Het voelde gelijk goed. Maar zoals bij velen, moest er nog een eigen woning verkocht worden.  De symphatieke David Coltof voelde mij goed aan en verzekerde mij, nadat hij mijn woning in de Boatex had gezien, dat verkopen geen enkel punt zou zijn. Hij maakte schitterende foto's van het hele huis en binnen een paar dagen waren er al 2 kijkers. Zeker door toedoen van David en zijn tomeloze inzet om het voor mij voor elkaar te krijgen, bracht hij mij in contact met de uiteindelijk kopers van mijn huis. Ondertussen bleef ik iedere zaterdag langskomen en dromen van mijn appartement.  Eindelijk was het dan zo ver………. binnen 2 maanden was mijn huis 'verkocht' en kon het appartement 'gekocht' worden! Ik woon er ondertussen alweer ruim 3 maanden en ik heb nog geen moment spijt van mijn keuze gehad. Ik woon er met erg veel plezier en ben er blij mee. Naast dit alles wil ik David in het zonnetje zetten. Geen makelaar doet wat hij doet. Hij staat altijd voor je klaar met deskundig advies, geeft je het gevoel dat het goed komt en daarnaast kun je volledig op hem vertrouwen.  Dus bij deze David, dank je wel voor alles! Teuny Campfens

Nick, Danielle en Faey George
Toen wij afgelopen zomer serieus op zoek gingen naar onze eerste koopwoning, kwamen wij voor het eerst in contact met Coltof Makelaardij. Wij hadden al verschillende woningen met verschillende makelaars bekeken. Het viel ons meteen op dat David erg veel van de woning wist, hij vertelde erover alsof hij er zelf had gewoond! Uiteindelijk was deze woning het toch niet voor ons, maar door het advies en het meedenken van David hebben wij in september toch ons droomhuis, waarvan wij in eerste instantie dachten dat het te hoog gegrepen zou zijn voor ons, kunnen kopen!? David, wij willen je nogmaals hartelijk danken voor je advies, je duidelijke uitleg en alle goede raad zowel voor als tijdens en na de aankoop van onze eerste woning! Het persoonlijk contact,  jouw bereikbaarheid (zelfs tijdens jouw vakantie!) en jouw enthousiasme gaven ons direct een goed gevoel! Wij wonen met veel plezier in ons paleisje en hopen dat ook nog jaren te doen...maar mochten we ooit ons huis willen verkopen, dan zullen we zeker aan jou denken!? Nick, Danielle en Faey George

Marga Bakker
kerst 2012. Uitnodiging om de in aanbouw zijnde appartementen Lyceumhof te komen bekijken. We werden rondgeleid door een zeer enthousiaste David Coltof, die ondanks de drukte alle tijd nam om ons goed te informeren. Vervolgens  diverse keren langs geweest (David bleef maar vriendelijk en enthousiast) om tot een goede appartementenkeuze te komen. Begin februari besloten om verder met David in zee te gaan en mijn huis te koop te zetten. David maakte schitterende foto's en een goede beschrijving van het te verkopen huis. De bezichtigingen kwamen hierdoor snel op gang, maar het duurde toch nog een flinke tijd voordat het huis definitief werd verkocht. In deze tijd heb ik  de tomeloze inzet van David  mogen ervaren en gaf hij mij het vertrouwde gevoel, dat alles in orde zou komen. Altijd de tijd voor je nemen, altijd direct reageren op telefoontjes en mailtjes, niets was David teveel! Aan David heb ik te danken dat ik het hele proces redelijk relaxed heb mogen doormaken. Kerst 2013.  sinds korte tijd woonachtig helemaal naar mijn zin in een prachtig appartement met een schitterend uitzicht. En betere makelaar had ik mij niet kunnen wensen! Groet Marga Bakker

Nick
Beste David, Via een referentie (David moet je hebben, die verkoopt je huis zo) kwam ik bij je terecht. Een kopje koffie en een rondje door mijn huis op donderdagavond. Vrijdagochtend de eerste kijker en de vrijdag daarna verkocht. In een tijd dat de huizenmarkt nou niet bepaald floreert verkoop je mijn huis in een week tijd aan de eerste kijker. Je hebt er neus voor en bent zeer realistisch. Je enthousiasme en inzet hebben er voor gezorgd dat mijn huis verkocht werd nog voordat er een foto van was genomen. Je bereikbaarheid is super en je hebt me goed op de hoogte gehouden. Bij deze hartelijk bedankt voor de snelle verkoop van mijn woning.

Sander en Miriam
Dag David, Wij willen je graag nog bedanken voor je advies en service bij de verkoop van onze oude woning en aankoop van de nieuwe. Door jouw aanpak durfden we het aan de nieuwe woning te kopen voordat ons eigen huis verkocht was, maar nog voordat we twee maanden verder waren was ook ons eigen huis al van eigenaar gewisseld. Geweldig, wij zijn 100% tevreden. Ga zo door! Sander en Miriam.

Hans en Karin
Wij willen David Coltof hartelijk bedanken voor alle zaken rondom onze aankoop van een nieuw huis. De eerste keer dat wij David spraken over het eventueel kopen van dit huis hadden wij een goed gevoel, de tijd die hij voor ons nam hadden wij nog nooit meegemaakt, alle geduld en luisterde goed naar onze wensen. Ook in de verkoop van ons "oude" huis, terwijl hij er niet de makelaar van was, gaf hij ons vrijblijvend een goed advies, mede daardoor was ons huis binnen een week verkocht!
Maar ook nadat de koop gesloten was, kwam David geregeld in ons nieuwe huis kijken of alles naar wens was en of wij nog tegen dingen aanliepen, zo ja, dan hielp hij gelijk. Wij willen in dit huis blijven wonen, maar mochten wij ooit iets anders willen, is David de eerste waar wij zaken mee willen doen, gewoon geweldig!!
Hartelijke groet Hans en Karin

Familie Westerbeek
Groot compliment voor je fantastische inzet bij de aankoop en verkoop van de woning(en) van onze 80-jarige moeder! Mede door jouw enthousiasme, betrokkenheid, kennis van de markt en het creatief meedenken en handelen is het gelukt om in deze lastige woningmarkt in zeer korte tijd – 1 maand!-  de woning van onze moeder in Alkmaar te verkopen en de overgang naar een mooi appartement in de Lyceumhof mogelijk te maken. Daarbij wil ik je zeer bedanken voor de hele begeleiding van dit proces en ook de morele steun omdat deze overgang voor onze moeder nogal complex en ingrijpend was. Het feit dat we je altijd konden bellen en direct antwoord op onze vragen kregen, heeft ertoe geleid dat alles zo voorspoedig is verlopen. Jouw inzet en betrokkenheid bij de verkoop van onze moeders woning heeft er zelfs toe geleid dat je de kopers van onze moeders woning zo geadviseerd hebt dat ook zij hun woning binnen 1 maand verkocht hadden. Chapeau!

Mevrouw Maassen-Plemper
David, Hierbij wil ik je bedanken voor de zeer goede zorg rondom de verkoop van ons vakantiehuis. Het is een zeer goede begeleiding geweest, voor beide partijen denk ik zo. Jij had altijd geduld als het om vragen ging, je was snel in terugbellen als ik onzeker was, een geweldig jongen! Mede doordat ik sinds kort alles zo goed als alleen moest beslissen omdat mijn mannetje er vanaf februari niet meer bij is, bedank ik je nogmaals en tot ziens. Mevrouw Maassen-Plemper.

Familie Straates
In het Noord Hollands Dagblad zagen wij op een gegeven moment een advertentie over het Lyceumhof. Informatie opgevraagd en op deze manier in contact gekomen met David Coltof. Zijn enthousiasme straalde op ons over en we zijn dan ook diverse keren tijdens de bouw wezen kijken. Ons eigen huis hebben wij in september te koop gezet. En omdat wij van ver buiten Den Helder komen hadden wij een andere makelaar uit eigen woonplaats. Maar het was heel prettig dat wij ook altijd een beroep op David konden doen. Het maakte niet uit wanneer wij belden, hij maakte eigenlijk altijd tijd voor ons. Graag willen wij David bedanken voor het meedenken en zijn adviezen, niet alleen bij de aankoop maar ook bij de verkoop. Het bevalt ons prima in Den Helder en voorlopig denken wij niet meer aan verhuizen. Met vriendelijke groet, familie Straates.

Familie Dunselman
Beste David, Nu wij zover zijn dat wij ons thuis beginnen te voelen in ons appartement in Lyceumhof, wordt het tijd om je te bedanken voor je bemiddeling. Wij hadden ons huis in de verkoop sinds november 2011 bij een andere makelaar. Toen wij serieuze belangstelling kregen voor Lyceumhof en met jou in contact kwamen, overtuigde jij ons om deze verkoop anders aan te pakken. Dat heeft uiteindelijk tot een gunstig resultaat geleid, waardoor wij het appartement konden kopen. Door jouw professionaliteit, je optimisme, is alles verlopen zoals de bedoeling was. Je zorgde voor het wegnemen van twijfels en wist soepel om te gaan met de communicatie met Woningstichting, de aannemer, de kopers van ons huis. Ook de mogelijkheid om regelmatig de bouw te bekijken heeft ons goed gedaan. Kortom: wij bevelen je graag aan als makelaar zowel bij verkoop als koop. Wij wensen je het allerbeste en goede zaken! Familie Dunselman.

Familie Laake
Beste David, Wij willen je uitdrukkelijk bedanken voor de uitstekende en zeer vertrouwensvolle ondersteuning bij de aankoop van ons vakantiehuis in Julianadorp. Als je in een ander land vastgoed aankopen wil, ben je door een gebrek aan taalkennis en onbekende marktomstandigheden aangewezen op een vertrouwenspersoon. Vanaf het begin hadden wij een goed gevoel, hetgeen volledig werd bevestigd tijdens het verdere verloop van de afwikkeling. Een bijzonder pluspunt voor ons is ook de steun en hulp die wij kregen tijdens het aankoop proces, er waren veel dingen te regelen (aannemer, servicediensten etc.). Op basis van de goede ervaring zouden wij opnieuw van de diensten van Coltof Makelaardij gebruik maken en willen je ten zeerste aanbevelen.
Met vriendelijke groet uit Duitsland, Frank en Karola Laake

Lieber David, Wir möchten uns ganz ausdrücklich bedanken für die hervorragende und sehr vertrauensvolle Betreuung bei der Kaufabwicklung unseres Ferienhauses in Julianadorp. Wenn man in einem anderen Land Eigentum erwerben will, und aufgrund fehlender Sprachkenntnisse und unbekannter Marktgegebenheiten, auf eine Vertrauensperson angewiesen ist, hatten wir von Beginn an ein gutes Gefühl, welches sich im weiteren Verlauf der Abwicklung voll bestätigt hat. Ein besonderer Pluspunkt für uns ist dabei auch Deine Betreuung und Hilfestellung nach der Kaufabwicklung, da noch viele Dinge zu regeln sind (Handwerker, Servicedienste etc.).  Aufgrund der guten Erfahrung würden wir immer wieder die Dienste von Coltofmakelaardij in Anspruch nehmen und möchten Dich hier sehr gerne weiterempfehlen.
Beste Grüße aus Deutschland, Frank und Karola Laake

Familie Olofsson
Hallo David, Wij zijn goed aangekomen in Zweden.
Wij willen je bedanken voor je uitstekende inzet in verband met de verkoop van onze woning op Ooghduyne. Om een huis in deze tijd binnen drie weken te verkopen is werkelijk een unicum en toont de sterkte van "Coltof makelaardij". Wij zullen altijd terugkijken op je vakkundige en rustige samenwerking. Nogmaals bedankt!
Met vriendelijke groeten, Lars en Lydia Olofsson

Familie Blauw
Het was voor de 1e keer dat wij een huis gingen verkopen en dus een makelaar nodig hadden. We kwamen als 1e met David in contact omdat we interesse hadden in een appartement in het Lyceumhof. We hebben ook nog 2 andere makelaars benaderd maar bij David hadden we een goed gevoel en hij zat op dezelfde golflengte qua verkoop. Na een half jaar hadden we nog geen bezichtiging gehad en in overleg met David zijn we met de prijs gezakt. Na een paar dagen belde er een mevrouw om het huis te bezichtigen. Haar man zat bij de marine en moest varen dus was het beperkt met de dagen dat zij konden komen kijken.? Er was met David afgesproken op een vrijdag en David heeft aangegeven dat als ze wilden ook eventueel in het weekend nog een keer konden kijken. Dit hebben zij gedaan met het resultaat dat ons huis binnen 2 dagen was verkocht.? David bedankt voor je inzet deze periode want je bent toch in het weekend voor ons bezig geweest en ik denk dat dit niet zo vaak voorkomt. En ook nu nog als we vragen hebben over het appartement kunnen we altijd bij je terecht. ?Als het ooit ter sprake komt bij vrienden of familie zullen wij je zeker aanbevelen.
Groetjes Kees en Greta Blauw

Bjorn en Anniek
Omdat ik al vaker heb samengewerkt met David voor het vinden van een gepaste huurwoning en hij mij daarin erg goed en eerlijk heeft geholpen, besloten wij om bij de aankoop van ons eerste huis David te vragen als aankoopmakelaar. Na samen wat huizen bezocht te hebben, hadden wij al snel het huis gevonden wat wij graag zouden willen kopen, en daarin heeft David ons weer eerlijk en perfect bijgestaan. Dus voor ons is Coltof makelaardij de perfecte partner voor verkoop of aankoop van u woning.   Bjorn en Anniek

Veronica Krist
Bij deze wil ik je graag heel hartelijk bedanken voor de hulp die we hebben gekregen wat betreft het huren van onze droomwoning in Callantsoog. Terwijl anderen alleen aan hun eigen portemonnee dachten, heb jij het voor ons kunnen realiseren. Ook na onze scheiding stond je meteen klaar om een huurwoning te vinden voor mijn exman en heb je ervoor kunnen zorgen dat ik kon blijven zitten waar ik zat. Je hebt er vast veel werk aan gehad, maar bleef altijd je best doen en je volle inzet geven om te helpen. Ook als er iets stuk gaat in huis, zoals bijvoorbeeld het toilet of een slot van een deur, regel je meteen dat het gemaakt wordt. Je bent een toppertje. Dank je wel voor alles, Groetjes, Veronica Krist

Remon & Marloes
Medio mei 2012 besloten wij onze woning in de "stille" verkoop te zetten bij Coltof Makelaardij. Na in gezamenlijkheid de verkoopprijs te hebben vastgesteld verzorgde David de complete fotopresentatie en uitgebreide omschrijving van de woning. De professionele uitstraling van de presentatie van onze woning op de website van Coltof Makelaardij en de plaatsing op Funda hebben wat ons betreft een belangrijke bijdrage geleverd aan de relatief zeer snelle verkoop, ondanks de 'stille verkoop'.
Onze woning is binnen zes maanden verkocht en dat heeft, ons inziens, alles te maken met de inzet en het enthousiasme van David waarmee hij mogelijke optanten heeft benaderd op basis van zijn inschatting dat onze woning een interessante optie voor hen zou kunnen zijn.
Wij zijn erg blij met de service van Coltof Makelaardij en zullen in onze zoektocht naar een nieuwe woning nauw contact met David houden.
Nogmaals, David, dank voor de service, inzet en fijne samenwerking.

Familie Post
Bij onze zoektocht naar de tweede koopwoning in ons leven (wegens gezinsuitbereiding) kwamen wij per toeval in contact met David. We werden zeer goed opgevangen, werd goed naar onze wensen geluisterd, een enthousiasme die je zult bij blijven. David heeft een enorm zicht van professionaliteit maar is ook zeer creatief. Wat voor ons fijn is dat we No Matter What david 24/7 kunnen bereiken en hij maakt tijd voor je vrij, zoekt samen naar een geschikte en passend oplossing voor zaken rondom de koop.
Wij willen dan ook david, diep uit ons hart bedanken voor alle aandacht en geduld. We zijn heel blij dat wij deze stap van ons leven bij jou zijn aangegaan, we zouden het zo weer doen. Bent u op zoek naar een kwalitatief, sociale en meedenkende koop/verkoop makelaar of voor zaken rondom een woning etc. dan bevelen wij jullie Coltof Makelaardij aan, waar u geen moment spijt van zult krijgen. Wij zijn blij om met hem zaken te doen en wij weten zeker "u ook". Groet familie. Post

Familie Medendorp
Dit was voor ons niet de eerste aankoop / verkoop van een woning.
Hierdoor ook al kennis gemaakt met verschillende makelaars.
Het was heel plezierig om te ervaren dat er nog steeds enthousiaste makelaars bestaan. De verkoop van onze woning en de aankoop van ons appartement in het Lyceumhof was ondanks deze moeilijke tijd toch nog best snel gerealiseerd. Denken in mogelijkheden, door overleg met meerdere partijen, komen tot een voor alle partijen fijne oplossing getuigt van een passie voor het vak. David je bent een kanjer. Bedankt familie Medendorp.

Mevrouw Diekerhof
Alhoewel ik aanvankelijk twijfelde dezelfde makelaar in te schakelen voor zowel de koop als de verkoop van mijn huis, heb ik hierin t.a.v. de bemiddeling van David Coltof allesbehalve spijt gehad. Het credo van David: "Ik denk in mogelijkheden" heeft hij zeker waar gemaakt. David zou ik willen omschrijven als een moderne makelaar die creatief meedenkt met zijn klanten wat in deze lastige tijd t.a.v. de woningmarkt zeker een groot voordeel is. Een makelaar die ik van harte aanbeveel niet alleen om zijn kwaliteiten maar ook om zijn sympathieke uitstraling en sociale instelling (en dat laatste vind ik bijzonder voor een makelaar!). Joke Diekerhof

Familie Lindenhovius
Beste David, Erg te spreken zijn wij over de begeleiding bij de aankoop van ons appartement in de lyceumhof. Wij behoorden tot de eerste kopers en dan zijn er best wat hobbels te nemen. Snel en adequaat reageerde jij op die hobbels en de bouwbegeleiding, erg belangrijk, is heel plezierig. Als het nodig is ben je er op een prettige, rustige manier bijvoorbeeld om met de aannemer voor ons dingen te regelen. Heel fijn ook is het, dat wij regelmatig "de bouw op kunnen". Dat hoor je wel eens anders. Wij hadden je weliswaar niet nodig voor de verkoop van ons vorige huis, maar verder ben je beslist een vertrouwenwekkend steunpunt voor ons in een materie, waar wij geen verstand van hebben! Betrouwbaar, eerlijk en kennis van zaken, dat zijn de steekwoorden en dat is niet niets in deze tijd! Hartelijke groet, Jeannette en Herman Lindenhovius.

Familie Zeefat
Erg goede ervaring gehad met de koop van onze woning bij David Coltof. 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar, snelle terug koppeling kortom een zeer goede makelaar voor alle partijen! Mochten wij ooit nog verhuizen hoor je zeker van ons. Fam. Zeefat

Familie Huijs
Een prettige ervaring om met David Coltof kennis te maken. David is creatief en zoekt altijd naar een oplossing om 2 partijen bij elkaar te krijgen. Als verkoper heeft hij ons eerlijk behandeld zo dat we een goed gevoel hebben over onze aankoop. Eerlijk en betrouwbaar , komt zijn woord altijd na. Ook met andere zaken heeft hij veel voor ons betekend. Groet fam.Huijs

Familie Staring
Beste David, Middels dit bericht willen we je bedanken voor de begeleiding tijdens de verkoop van ons huis. De laatste keer dat we een huis verkochten was al weer 23 jaar terug, onze kennis was dus roestig. Wat ons het meest is bijgebleven was naast je uitstekende vakinhoudelijke kennis de enthousiasmerende en hartelijke aanpak. Als we een vraag hadden of ergens mee zaten, even David bellen dachten we dan, antwoord kwam dan al snel en direct. We beseffen goed dat de service die je hebt gegeven in het hele traject veel verder is gegaan dan we normaliter hadden mogen verwachtten. Nogmaals hartelijk dank, Tom en Esther Staring

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005