Blader door ons aanbod  

Samenwerking met professionals

Buiten onze reguliere makelaars diensten is een specialisme van onze makelaardij de projectmatige verkoop, zowel voor permanente woonprojecten als recreatieprojecten. Voor projectmatige verkoop moet een onderneming zo ingesteld zijn dat zij 7-dagen per week actief is en dat het team aan medewerkers ook alle dagen van de week bereikbaar en inzetbaar zijn om onze relaties de gewenste service te verlenen. Ons team heeft deze kwaliteiten en brengt deze ook over op de particuliere markt.
Juist in de weekenden willen geïnteresseerden bezichtigen en natuurlijk ook buiten kantooruren. bij ons kan het allemaal en wanneer het u uitkomt! Zowel de verkoop als de after sales worden met 100% inzet & plezier opgepakt. Persoonlijke aandacht is ons sleutelwoord en wordt bijzonder gewaardeerd, dat merken wij al 23 jaar!

Wij werken landelijk, maar ook internationaal en beperken ons derhalve niet tot 1 stad, gemeente, regio of land.

Wij zijn voordurend opzoek en geïnteresseerd in woningen en projecten. Wanneer uw object, project of locatie bijzonder is en er mogelijk interessante componenten zijn, wisselen wij graag en vrijblijvend van gedachten met u.

U kunt contact opnemen met David Coltof: david@coltofmakelaardij.nl of u belt 0223 200 005.

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005