Blader door ons aanbod  

Over ons Coltof Makelaardij

Buiten onze reguliere makelaars diensten is een specialisme van onze makelaardij de projectmatige verkoop. Voor projectmatige verkoop moet een onderneming zo ingesteld zijn dat zij 7-dagen per week actief is en dat het team aan medewerkers ook alle dagen van de week bereikbaar en inzetbaar zijn om onze relaties de gewenste service te verlenen.

Ons team heeft deze kwaliteiten en brengt deze ook over op de particuliere markt.
Juist in de weekenden willen geïnteresseerden bezichtigen en natuurlijk ook buiten kantooruren. bij ons kan het allemaal en wanneer het u uitkomt! Zowel de verkoop als de after sales worden met 100% inzet & plezier opgepakt. Persoonlijke aandacht is ons sleutelwoord en wordt bijzonder gewaardeerd, dat merken wij al 18 jaar!

Besparen bij verkoop & aankoop, nu maar 1% Makelaarscourtage!

Wegens succes verlengen wij onze actie: Tot 1 januari 2020 nemen wij uw woning tegen maar 1% makelaarscourtage in de verkoop, op basis van "no-cure-no-pay".

Wanneer u uw woning wenst te verkopen, dan zijn wij u natuurlijk graag van dienst. Waarom u juist voor onze organisatie zou moeten kiezen, zullen wij hieronder uitleggen:

•    Coltof Makelaardij werkt daadwerkelijk op no cure no pay-basis. U betaalt dus niets vooraf.
•    Wij rekenen eenmalig slechts 1% excl. btw courtage, echter, enkel bij een geslaagde verkoop (met als bodem €. 1.599,- excl. BTW).
•    Bij ons kunt u 7 dagen per week bezichtigen, ook buiten kantooruren.
•    Zaterdag en zondag zijn wij net als op doordeweekse dagen telefonisch bereikbaar zijn van 9.00 tot 21.00 uur.
•    U betaalt niets voor het maken van een fotoreportage.
•    U betaalt niet voor advertenties waar alleen de makelaar beter van wordt. Wanneer er betaald geadverteerd wordt op social media is dat eveneens voor onze rekening, wij zijn hierin aantoonbaar sterk en actief, o.a. op Facebook.
•    Ook het plaatsen van uw aanbod op de huizensites Funda, Jaap, HuizenZoeker, Huislijn, Trovit en Moviq verzorgen wij kosteloos.
•    Bij ons geen verrassingen achteraf. Zo betaalt u ook niet per bezichtiging.
•    Wanneer u uw aanbod via ons verkoopt zijn wij kosteloos uw aankoopmakelaar.
•    Voor maar €. 995,- inclusief BTW zijn wij uw aankoopmakelaar, ook wanneer u verschillende panden op het oog heeft. Vraagt u ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.
•    Tip: bekijk onze referenties.
•    Verhuren wij uw woning, dan organiseren wij voor u – vrij van kosten! – het beheer. Ook zijn wij het aanspreekpunt en nemen wij u allerhande bijkomende zaken uit handen.
•    Tijdens Open Huis-acties rekenen wij niets extra's, ook niet voor actiepakketten.
•    Het plaatsen van borden en eventueel ander reclamemateriaal is voor onze rekening.


Verkopen en aankopen buiten de regio of in het buitenland:

•    Bovenstaande handelszwijze is enkel mogelijk in een straal van 40 kilometer, gerekend vanuit Den Helder. Plaatsen binnen deze regio zijn o.a. Julianadorp, Callantsoog, Schagen, Schoorl, Bergen, Alkmaar, Heerhugowaard, Den Oever, Wieringerwerf, Medemblik en niet in de laatste plaats Texel. 
•    Buiten voormelde regio, ook in het buitenland kunnen wij worden ingezet, derhalve onder andere voorwaarden dan de actie hierboven. Voor een aanbod op maat kunt u vanzelfsprekend vrijblijvend contact met ons opnemen, wij staan u met alle plezier te woord.
•    Uiteraard kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen alsmede wij ook voor opdrachten kunnen bedanken.

 

Wij werken dan ook landelijk en beperken ons derhalve niet tot 1 stad of gemeente. Ook buiten de regio zijn wij actief op zoek naar een nieuwe eigenaar of naar aanbod. Dit is belangrijk voor zowel woningzoekers als woningverkopers. Wij bemerken overigens dat er steeds meer vraag komt van woningzoekers die de drukte van de Randstad willen ontvluchten en kiezen voor wonen aan de – filevrije! – kust.

Oprechte persoonlijke aandacht is ons sleutelwoord en wordt alom gewaardeerd.
Dat merken wij al 18 jaar (zie onze referenties).

Kortom: Wilt u uw woning verkopen of heeft u een woning in de verkoop waar geen aandacht aan wordt besteedt, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op (0223-200.005).

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005