Blader door ons aanbod  

Verkoop

Waarom Coltof Makelaardij als uw makelaar?

Wanneer u uw woning wenst te verkopen, dan zijn wij u natuurlijk met alle plezier van dienst. Waarom u juist voor onze organisatie zou moeten kiezen, zullen wij hieronder uitleggen:

√ Gratis waardebepaling.
√ Geen opstartkosten.
√ Geen fotoreportagekosten (de foto’s worden professioneel gemaakt door Woonlens).
√ Coltof Makelaardij rekent bij een geslaagde verkoop 1% courtage, gerekend over de uiteindelijke verkoopprijs, exclusief btw, met een minimale courtage van € 1.599,- exclusief btw.
√ No cure no pay.
√ Bij verkoop via ons zijn wij kosteloos uw aankoopmakelaar.
√ 7 dagen per week actief en bereikbaar.
√ Wij zijn sterk in socialmedia en doen niet aan onnodige advertenties via gedrukte media.
√ Het plaatsen van borden en eventueel ander reclamemateriaal is voor onze rekening.
√ Bij ons geen verrassingen achteraf. Zo betaalt u ook niet per bezichtiging.
√ het plaatsen van uw aanbod op de huizensites Jaap, HuizenZoeker, Huislijn etc. verzorgen wij kosteloos, een zogenaamde miniplaatsing (tekst, informatie en 1 foto) op Funda is eveneens kosteloos. Een basisplaatsing (tekst, informatie en alle foto’s) kost via ons maar € 100,- omreden wij het merendeel van deze kosten voor onze rekening nemen.
√ Een mogelijke verkoopopdracht wordt, tenzij anders overeengekomen aan ons verstrekt voor een periode van 12 maanden. Omreden wij daadwerkelijk op no cure no pay basis werken kunt u wanneer wij niet binnen 12 maanden de betreffende verkoop realiseren enkel € 100,- kosten gemaakt hebben voor de basisplaatsing op Funda.  

Wij werken landelijk en beperken ons derhalve niet tot 1 stad of gemeente. Ook buiten de regio zijn wij actief op zoek naar een nieuwe eigenaar. Dit is belangrijk voor zowel woningzoekers als woningverkopers. Wij bemerken overigens dat er steeds meer vraag komt van woningzoekers die de drukte van de Randstad willen ontvluchten en kiezen voor wonen aan de – filevrije! – kust.

Oprechte persoonlijke aandacht is ons sleutelwoord en wordt alom gewaardeerd.
Dat merken wij al 23 jaar (zie onze referenties).

Kortom: Wilt u uw woning verkopen of heeft u een woning in de verkoop waar geen aandacht aan wordt besteedt, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Voor informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via: info@coltofmakelaardij.nl of belt u: 0223 200 005

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005