Blader door ons aanbod  

Zwanenbalg 1501 | Julianadorp

Aan de buitenrand van Julianadorp en met een buitengewoon uitzicht over de golfbaan en op de karakteristieke duinen staat op een fantastische locatie en kavel (bijna 1000m²) deze royale (ca. 240m²) en uiterst charmante vrijstaande villa met riante oprit, praktische garage en maar liefst zeven slaapkamers!

In en rondom deze villa is het werkelijk “heerlijk” wonen. In alle opzichten is het doordacht ingedeeld waardoor alle ruimtes heel goed tot hun recht komen en zeer functioneel zijn in gebruik. Van de aanzienlijke oprit, tot de garage, bijkeuken, zeven slaapkamers en de imposante living met erker, allemaal zijn het elementen die feitelijk niet mogen ontbreken in zo’n exclusief object, maar toch is het uitzonderlijk!

De beleving, zowel van binnenuit als vanaf de achtertuin vinden wij inspirerend, rustgevend en van tijd tot tijd zelfs betoverend mooi. De luchten boven de duinen, soms helderblauw, soms met kolossale wolken, schilderachtig is het altijd!

De villawijk Zwanenbalg is ontwikkeld aan de rand van Julianadorp en ligt op steenworp afstand van strand, zee en duinen en grenst aan de westzijde o.a. aan een uitdagende golfbaan. Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik, zoals in winkelcentrum Dorperweerth en winkelcentrum de Riepel, waar u net als in verschillende winkels in de oude dorpskern terecht kan voor de dagelijkse benodigdheden. In het dorp zijn er ook verschillende basisscholen, het Junior College, kinderopvang, sportclubs en restaurants. Én laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen vergeten, zoals het duinengebied, strand, zee en de landerijen, allemaal aspecten die uitstekend tot hun recht komen op een plek die al decennia in de top drie staat van Nederlandse gemeenten met de meeste zonuren! Binnen gemiddeld 15 autominuten bereikt u eveneens plaatsen als Den Helder, Schagen en badplaats Callantsoog.

Kortom: Het betreft een bijzondere villa op een toplocatie waar enerzijds privacy, ruimte en vrijheid heersen en anderzijds de gezellige reuring van het dorp kan worden opgezocht.
Wij nodigen u met alle plezier uit om deze villa en zijn locatie zelf te komen beleven!

Voor de indeling en om een indruk te krijgen van hoe ruim van opzet dit object is verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden.

Bieden vanaf: € 549.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 549.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Kavelgrootte circa 970m².
 • Gebruiksoppervlakte circa 240m².
 • Inpandige garage circa 21m².
 • Inhoud circa 866 m³.
 • Bouwjaar 2000.
 • De cv-ketel dateert van 2014.
 • Het betreft een daglichtvolle, vrijstaande erkerwoning met inpandige garage, gelegen op een hoekkavel.
 • Er zijn acht kamers, waarvan zeven slaapkamers, drie vindt u op de zolderetage.
 • De keuken is onder anderen voorzien van een groot gasfornuis met oven, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combimagnetron.
 • Ook de badkamer is fantastisch ingedeeld en onder meer ingericht met een groot ligbad, wastafelmeubel, designradiator, toilet, ruime douche en ramen voor het altijd zo gewenste daglicht en extra ventilatie.
 • Op de zolder zijn voorbereidingen getroffen voor het aanleggen van een badkamer.
 • De openslaande tuindeuren zorgen ervoor dat op warme dagen binnen met buiten wordt verbonden.
 • De riante tuin is mooi rond de villa gelegen en biedt voor ieder wat wils; zo is er onder anderen een bestraatte oprit aan de voorzijde, een gazon en een bestraat terras grenzend aan de woonkamer. Op mooie zomerdagen is er in deze tuin volop zon! 
 • Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de directe omgeving en er is plaats voor verschillende auto’s op de eigen oprit en voor één auto in de garage.
 • De woning is uiteraard volledig voorzien van dubbele beglazing.
 • Ruimte voor kinderen is er in de naaste omgeving volop.
 • Verschillende scholen, kinderopvang en ook het Junior College vindt u in de directe omgeving.
 • Vele gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik, duinen, strand en zee natuurlijk ook!

  Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


  Maak een afspraak

· 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005