Blader door ons aanbod  

Zuidstraat 57 | Den Helder

VRIENDELIJK VRAGEN WIJ UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE: Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen en kunnen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen zodoende op uw begrip en dat er snel weer open huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïnteresseerden kunnen bedienen en derhalve het Coronavirus afgewend is. Wij wensen in ieder geval iedereen een goede gezondheid toe!

Vanuit dit vriendelijke huis heb je werkelijk een prachtig uitzicht over het water rond Willemsoord én in het bijzonder op de Flaneerkade, theater “de Kampanje”, op de museumhaven en zodoende ook op allerlei markant vaartuig, een super locatie vinden wij!

In het huis heb je een leuke woonkamer en keuken, een toilet/doucheruimte, twee goede slaapkamers en een verrassend ruime zolder die heden te bereiken is middels een vlizotrap. De vloeren zijn voor het grootste gedeelte in de basis van hout, de uitvoering c.q. inrichting is verder eenvoudig. De buitenruimten zijn bescheiden, maar het gebied waarin het object gelegen is kun je zien als een hele fijne verruiming daarvan.

De locatie is uitstekend en vanuit de woning is het opvallend stil en rustig. Je wandelt binnen enkele minuten zowel de vernieuwde Beatrixstraat in als Willemsoord op, waar je naast verschillende gezellige restaurants, een bioscoop en enkele musea ook ons makelaarskantoor vindt. De bibliotheek, het centraal station, supermarkten, een slager, bakker, groenteboer en uiteraard alle winkels in het stadshart zijn op loopafstand te vinden. U leest; het is niet alleen een mooie, maar ook een heel praktische locatie!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden!

Bieden vanaf: € 117.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 117.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1920.
 • De kavelgrootte meet circa 47m².
 • De woonoppervlakte meet circa 72m².
 • De twee slaapkamers op de eerste verdieping met daarnaast nog een ruime zolderetage (bereikbaar middels een vlizotrap).
 • De woning wordt o.a. verwarmd middels gaskachels.
 • De vloeren zijn van het grootste gedeelte in de basis van hout.
 • De keuken is uitgevoerd met een gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vriezer.
 • In de nabijheid, dus op loopafstand vindt u o.a. gezellige restaurants, een bioscoop, een prachtig theater, de bibliotheek, de zee(dijk) en nog vele andere voorzieningen die u mag verwachten nabij het centrum van een middelgrote stad aan zee.
 • Scholen en kinderopvang vindt u op loop- en fietsafstand.
 • Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (met circa tien wandelminuten bereikbaar) en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je met ca. 15 fietsminuten.
 • Verkoper heeft het verkochte zelf nooit gebruikt en kan derhalve koper niet informeren over eigenschappen van en mogelijke gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. Dergelijke eigenschappen c.q. gebreken zullen voor risico en rekening van koper komen. Met het bepalen van de bieden vanaf prijs is daar rekening mee gehouden.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005