Blader door ons aanbod  

Zoomstraat 28 | Den Helder

Verkocht

Vergis u niet in deze bijzonder verrassende hoek-maisonnette, welke verdeeld over twee etages o.a. beschikt over een gezellige woonkamer, separate keuken, drie slaapkamers en een gemoderniseerde badkamer!

Ingeval u een ruim daglichtvol appartement met een groot dakterras (ca. 25m²) op het zuid/westen zoekt, nodigen wij u van harte uit om u te kunnen overtuigen van hoe aantrekkelijk en verrassend dit appartement is. Het appartement is efficiënt ingedeeld en o.a. uitgevoerd met een gemoderniseerde badkamer en zijn nagenoeg alle kozijnen van kunststof, de berging op de begane grond is overigens ook heel functioneel.

Het appartement is gelegen boven het vernieuwde Falga-winkelcentrum, in overigens een omgeving die op dit moment een metamorfose doormaakt en derhalve steeds interessanter wordt. De naaste omgeving voorziet dus op loopafstand in alle gewenste voorzieningen. Zo zijn er o.a. verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants en openbaar vervoer. Op geringe afstand heeft u ook nog eens verschillende recreatiegebieden, het duingebied en het strand binnen handbereik, een uitstekende locatie dus!

Indeling begane grond/hoofdentree:
Nette centrale hal/entree met brievenbussen, links toegang tot de gang waar de afgesloten privé berging zich bevindt, voorts treft u de trapopgang naar de galerij met direct rechts het hoekappartement.

Indeling eerste etage appartement:
Entree, hal, vernieuwde meterkast (7-groepen), rechts het toilet en links de separate keuken v.v. koelkast, vriezer, gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. In de hal treft u voorts de trapopgang, een voorraadkast en kast met wasmachine- en drogeraansluiting. Aan het einde van de hal volgt de daglichtvolle L-vormige woonkamer waarvandaan er toegang is tot het ruime dakterras (ca. 25m²).

Indeling tweede etage appartement:
Overloop met toegang tot de drie uitstekende (slaap)kamers en de gemoderniseerde badkamer v.v. inloopdouche met glazenscherm en easy drain, wastafelmeubel en spiegelkast.

Vraagprijs: €. 92.500,- k.k.


Bijzonderheden:

  • Het betreft een maisonnette (een appartement verdeeld over twee etages.  
  • Het appartement beschikt over een groot dakterras (ca. 25m²).
  • Woonoppervlakte ca. 100m².
  • Bouwjaar 1965.
  • Overal dubbelglas en grotendeels voorzien van kunststof kozijnen.
  • De meterkast is vernieuwd (7-groepen).
  • De VvE-bijdrage is heden (2016) ca. €. 99,- per maand.
  • Het appartement is in goede conditie, u kunt er zo in!
  • Gelegen in een gerenoveerd gebouw met alle gewenste voorzieningen nabij.

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005