Blader door ons aanbod  

Willem van Alcmadestraat 75 | Den Helder

Dit super frisse hoekappartement is mooi gelegen in een bovenhoek en heeft daardoor een extra wijds uitzicht over Den Helder en is daardoor extra interessant!

Dit fijne driekamerappartement is uitstekend gesitueerd in stadsdeel de Schooten, de indeling is prettig, de ruimtes zijn goed van grootte, de keuken is modern en tijdloos, de badkamer efficiënt, de berging in het souterrain ruim en praktisch, de twee balkons zijn privacyvol en omreden ze respectievelijk aan de voor- én achterkant gelegen zijn kunt u op zonnige dagen altijd het zonnetje opzoeken, kortom; een appartement om eens te komen bezichtigen!

De locatie is prettig en de bereikbaarheid is meer dan goed. De N9, verschillende uitvalswegen en bijvoorbeeld station Den Helder Zuid zijn nabij. Winkelgebied Ravelijncenter biedt een gevarieerd aanbod van 35 winkels en sportscholen, winkelcentrum Schooten Plaza ligt op steenworpafstand en het Helderse Stadshart als ook winkelgebied “Marsdiep” zijn binnen vijf minuten bereikbaar, een heel praktische ligging dus!

Indeling begane grond/hoofdentree:
Naast de entreedeur van het gebouw is er naast brievenbussen ook een intercom. Na de entree volgt een centraal trappenhuis met trapopgang naar de etages alsmede er toegang is tot het souterrain waar ook een bij het appartement behorende berging te vinden is. Vanzelfsprekend is er op de derde etage toegang tot de voordeur van dit betreffende appartement.

Indeling appartement:
Entree/hal, via de hal heeft u toegang tot alle vertrekken, te weten: slaapkamer 1 met toegang tot het balkon aan de voorkant, slaapkamer 2 met badkamer-en-suite v.v. douche, wastafel, spiegel en planchet, toilet, toegang tot de ruime daglichtvolle woonkamer uitgevoerd met een laminaatvloer en frisse muren & plafond. De eigentijdse keuken is voorzien van een koelkast, separate vriezer, gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven tevens vaatwasser en is eveneens bereikbaar vanuit de hal en biedt toegang tot het tweede balkon dat gelegen is aan de zongerichte achterkant.

Bieden vanaf: € 109.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 109.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

  • Het betreft een appartement op de derde etage, mooi op de hoek, bovenin en zodoende met een breed en wijds uitzicht over Den Helder.
  • Woonoppervlakte ca. 63m².
  • Bouwjaar 1965.
  • Overal dubbelglas.
  • Het appartement wordt verwarmd middels blokverwarming.
  • Servicekosten per 2020: € 225,04 per maand (inclusief voorschot stookkosten
    € 61,26 en warmwater € 12,50).
  • De vloerafwerking is van laminaat.
  • Praktische en ruime berging in het souterrain.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005