Blader door ons aanbod  

Wilhelminastraat 74 | Den Helder

GRAAG UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE:
Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen op uw begrip en dat er snel weer open huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïntereseerden kunnen bedienen.

Deze recht opgetrokken woning met nette voor- en achtergevel is goed ingedeeld, royaal van opzet, heeft al een begane grondvloer van beton, een knappe woonkamer, een luxe keuken, drie ruime slaapkamers en zelfs twee badkamers, waarvan de grootste op de verdieping ligt en de kleinste (meer een badcel) treft u op de begane grond.

De luxe en riante keuken is van dit jaar (2020) en is onder anderen uitgerust met het softclose-systeem, geïntegreerde stopcontacten, het Le Mans hoekkast systeem, met een combi-oven/magnetron, vaatwasser en inductiekookplaat. In 2019 is bijvoorbeeld de stoppenkast vervangen (professioneel) en de betonvloer is fraai voorzien van een pvc-vloer.

De locatie is ook een pluspunt en goed voor zowel stellen als gezinnen en kent vele voordelen voor woningzoekers die in een vriendelijke en centrale omgeving willen wonen. Deze voorziet u namelijk in alle gewenste voorzieningen, waaronder verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat u mag verwachten van wonen aan de rand van het stadshart! Op de groene zeedijk staat u binnen enkele minuten lopen, het strand van Huisduinen bereikt u binnen 10 minuten fietsen.

Indeling begane grond:
Entree/hal, vernieuwde meterkast, trapopgang en toegang tot de knappe woonkamer die mede voorzien is van een basis-betonvloer met daarboven een pvc-vloer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de eerste badruimte voorzien van douche, toilet, fonteintje en spiegelkast. Na de woonkamer volgt toegang tot de keuken voorzien van het softclose-systeem, geïntegreerde stopcontacten, een Le Mans hoekkast, een combi-oven/magnetron, vaatwasser en inductiekookplaat. Vanuit de keuken kunt u naar de gezellige buitenruimte (zuid gericht) die achterom ook goed bereikbaar is en waarvandaan de stenen berging ook te betreden is. Via een trap in de achtertuin is het dakterras bereikbaar, allemaal heel praktisch dus!

Indeling verdieping:
Overloop met aansluitend drie ruime (slaap)kamers en de tweede badruimte, nu in de vorm van een royale badkamer voorzien van voorruimte waar mooi de opstelling kan staan van de wasmachine- en droger, daarna komt het daadwerkelijke badkamergedeelte met daarin geplaatst een wastafelmeubel, spiegelkast, toilet, douche/ligbadcombinatie en er is een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en ventilatie.

Bieden vanaf: € 114.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 114.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

 Bijzonderheden:

 • Oorspronkelijke bouwjaar medio 1905.
 • Kavelgrootte circa 85m².
 • Woonoppervlakte circa 90m².
 • Inhoud 318 m3.
 • Cv-ketel uit 2007.
 • De keuken is in 2020 geplaatst.
 • De stoppenkast is in 2019 professioneel vernieuwd.  
 • De 3 goede slaapkamers.
 • De douche op de begane grond en de badkamer op de etage.
 • Het dakterras.
 • De woning is aan de voor- en achterzijde recht opgetrokken waardoor je ook boven rechte kamers hebt.
 • In de omgeving vindt u alle benodigde voorzieningen, zoals u die mag verwachten nabij een stadshart.
 • Op loopafstand ligt het centraal station met bus- en treinstation en taxistandplaats.
 • Scholen en kinderopvang treft u op loop- en fietsafstand.


  Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend.  Maak een afspraak

 

 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005