Blader door ons aanbod  

Wilhelminastraat 70 | Den Helder

Opgelet! Deze vriendelijke hoekwoning met royale daglichtvolle living en drie slaapkamers beschikt bovendien ook nog eens over een praktische garagebox!

Mede door zijramen en de hoekligging mag dit gemoedelijke huis ronduit daglichtvol genoemd worden. Op de begane grond is er een behoorlijk ruime woonkamer (met betonvloer), is er een keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vriezer, is er een bijkeuken, een toilet en toegang tot een privacyvolle en beschutte buitenruimte. De garagebox ligt achter de woning en is bereikbaar via zowel de straat als de afgesloten buitenruimte.

Er zijn op de etage drie slaapkamers, een dakterras en een badkamer voorzien van douche, ligbad, wastafelmeubel, designradiator en ramen voor het zo vaak gewenste daglicht en ventilatie.

In 2019 is zowel de stoppenkast als de bedrading vervangen, zijn er nieuwe radiatoren en cv-leidingen aangebracht in de woonkamer, zijn de gevels en kozijnen geschilderd, is het schilderwerk binnen gedaan en is er nieuw laminaat aangebracht in de keuken, het toilet en op de volledige etage.

De locatie is gezellig, een meerwaarde voor zowel stellen als gezinnen en kent vele voordelen voor woningzoekers die in een kindvriendelijke en centrale omgeving willen wonen. Deze voorziet u namelijk in alle gewenste voorzieningen. Zo zijn er o.a. verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat u mag verwachten van wonen aan de rand van het stadshart! Op de groene zeedijk staat u binnen enkele minuten lopen, het strand van Huisduinen bereikt u met 10 minuten fietsen.

Indeling begane grond:
Entree/hal, vernieuwde meterkast, trapopgang, toegang tot de daglichtvolle woonkamer met laminaatvloer (op beton). Na de woonkamer volgt de keuken voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vriezer. Opvolgend is er de bijkeuken met plaats voor de witgoedopstelling, is er een toilet en toegang tot de buitenruimte waarvandaan u naar de garage kunt. Middels een zijpoort is er ook sprake van een zogenaamde achterom.

Indeling verdieping:
Overloop met opvolgend drie slaapkamers. Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde is er toegang tot een dakterras (waar heden een nieuwe omheining wordt geplaatst). Op deze verdieping treft u ook de badkamer welke is uitgevoerd met een ligbad, wastafelmeubel, douchecabine, designradiator en raam voor het gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie. Middels een vlizotrap op de overloop is er toegang tot een vliering.

Bieden vanaf: € 114.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 114.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

 Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1915.
 • Kavelgrootte circa 85m².
 • Woonoppervlakte circa 80m².
 • Cv-ketel uit 2006.
 • Het betreft een hoekwoning met garage.
 • Een prettige bijkomstigheid voor motor- en scooterrijders is dat er een brede steeg en toegangspoort is.
 • 3 slaapkamers.
 • Door de gehele woning ligt een laminaatvloer.
 • Veel daglicht in de woning.
 • Gedeeltelijk dubbelglas.
 • Begane grondvloer van beton (met isolatie).
 • De woning is voor recht opgetrokken waardoor er op de etage meer ruimte is gecreëerd.
 • De parkeermogelijkheden zijn prima.
 • In de omgeving vindt u alle benodigde voorzieningen, zoals u die mag verwachten nabij een stadshart.
 • Op 5 minuten fietsafstand ligt het centraal station met bus- en treinstation en taxistandplaats.
 • Scholen en kinderopvang treft u op loopafstand.

  Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


  Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005