Blader door ons aanbod  

Wilhelminastraat 68 | Den Helder

GRAAG UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE:
Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen op uw begrip en dat er snel weer Open Huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïntereseerden kunnen bedienen.

Hoe sfeervol wil je het hebben…..? Charmanter kom je soortgelijke woningen namelijk zelden tegen! De voorgevel hint al naar iets bijzonders, binnen wordt deze waarheid alleen maar bevestigd! Je vindt er namelijk een verscheidenheid aan fraaie details, zoals glas in lood, en-suite-deuren tussen de écht gezellige voor- en zitkamer met open haard en openslaande tuindeuren, maar er zijn ook karakteristieke nisjes, een bijpassende keuken en badkamer en niet in de laatste plaats mag zelfs de buitenruimte sfeervol genoemd worden, een pareltje vinden wij!

De locatie is al leuk, maar het is door de facelift die het Helderse stadshart op dit moment doormaakt alleen maar gewilder geworden! De transformatie van het Helderse stadshart wordt namelijk met grote sprongen prachtig zichtbaar en nu er aan het eind van de straat een stadspark wordt aangelegd, kunnen wij wel stellen dat wonen in dit authentieke straatje en aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is!

Een ander voordeel van wonen op zo’n centrale plek is dat deze u voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar, waaronder verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat u mag verwachten van wonen aan de rand van het centrum! Op de groene zeedijk staat u binnen enkele minuten lopen, het strand van Huisduinen bereikt u al binnen 10 minuten fietsen.

Indeling begane grond:
Entree/hal, meterkast, toegang tot de buitengewoon gezellige woonkamer met onder meer een open haard en openslaande tuindeuren alsmede waarvandaan je vloeiend en middels en-suite-deuren naar de voorkamer kan. Na de woonkamer volgt de hoogglanskeuken, die onder anderen is voorzien van een groot gasfornuis met oven en afzuigkap. Na de keuken is er opvolgend een modern toilet en daarna nog de bijkeuken met een deur tot de fijne buitenruimte.  

Indeling verdieping:
Via de trap in de keuken komt u op de eerste verdieping waar er twee slaapkamers met inbouwkasten zijn alsook de complete badkamer, heel praktisch met een toilet, douche met glazendeur, whirlpool-ligbad, wastafelmeubel, badkamerspiegel, designradiator en twee dakramen v
oor het altijd zo gewenste daglicht en extra ventilatie.

Bieden vanaf: € 127.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 127.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Oorspronkelijke bouwjaar medio 1894.
 • Kavelgrootte circa 85m².
 • Gebruikersoppervlakte circa 76m².
 • Cv-ketel uit 2000.
 • De hoogglanskeuken afgewerkt met een natuurstenenblad.
 • De buitenruimte is zuidgericht.
 • De complete badkamer, heel praktisch met een toilet, douche met glazendeur, whirlpool-ligbad, wastafelmeubel, badkamerspiegel, designradiator en twee dakramen voor het altijd zo gewenste daglicht en extra ventilatie.
 • De twee slaapkamers en de badkamer op de etage.
 • In de omgeving vindt u alle benodigde voorzieningen, zoals u die mag verwachten nabij een stadshart.
 • Scholen en kinderopvang treft u in de nabijheid evenals het stadshart met zijn vele waardevolle voorzieningen.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg!
 • Openbaar vervoer vindt u in de vorm van het centraal station binnen 10 wandelminuten.

 

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

·

·    

 

 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005