Blader door ons aanbod  

Wilhelminastraat 64 | Den Helder

VRIENDELIJK VRAGEN WIJ UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE: Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen en kunnen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen zodoende op uw begrip en dat er snel weer open huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïnteresseerden kunnen bedienen en derhalve het Coronavirus afgewend is. Wij wensen in ieder geval iedereen een goede gezondheid toe!

Woningzoekers in dit genre opgelet! Van dít leuke huis met gezellige authentieke accenten gaat ook de toekomstig eigenaar iets héél gezelligs maken!

Er zijn in en om dit huis allerlei aantrekkelijke finesses, zoals de sfeervolle woonkamer, de fijne keukenruimte, badkamer en toilet zijn eenvoudig maar doelmatig, de praktische overloop met daarin onder andere opgenomen een wastafel (koud & warm water), de twee mooie slaapkamers en niet in de laatste plaats de buitenruimte, waaronder een dakterras.

En nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt, kunnen wij wel stellen dat wonen in een gezellig straatje zoals deze, prettig gelegen aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn, dit zoals je in de buurt van een stadshart mag verwachten binnen handbereik, waaronder supermarkten, scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden!

Bieden vanaf: € 137.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 137.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Enthousiast geworden? Met veel plezier maken wij met u een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1894.
 • Kavelgrootte circa 81m².
 • De woonoppervlakte meet circa 68m².
 • De berging meet circa 3m².
 • Het dakterras.
 • De woning is achterom bereikbaar.
 • De badkamer is uitgevoerd met een douche, wastafelmeubel, spiegel, planchet en radiator.
 • De ruime overloop met ruimte voor de wasmachine en droger, tevens treft u hier een wasbakje.
 • Door de gehele woning ligt een laminaatvloer (de basisvloeren zijn van hout).
 • De twee ruime slaapkamers.
 • De keuken is v.v. een gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser.
 • Scholen, kinderopvang en het stadshart met al zijn gewenste voorzieningen vindt je op loopafstand.
 • Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (binnen tien wandelminuten bereikbaar) en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je met ca. 10 fietsminuten.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005