Blader door ons aanbod  

Wilhelminastraat 43 | Den Helder

*OPEN HUIS VRIJDAG 13 MAART VAN 16.00 TOT 17.30 UUR EN DINSDAG 17 MAART VAN 09.00 TOT 10.30 UUR!*

Dit knappe en frisse huis met mooie gevel, riante woonkamer, moderne keuken en badkamer, twee royale slaapkamers en prima binnenplaats staat klaar voor de nieuwe bewoner(s)!

Tussen 2017 en begin 2020 is de woning flink aangepakt, zo zijn onder anderen de dakpannen en de dakbedekking vernieuwd, is de voorgevel gerenoveerd, is het leidingwerk vervangen, is er een nieuwe keuken geplaatst, een nieuwe badkamer en een nieuw toilet. Toen dat alles recent gereed was is zowel de begane grond als de etage uitgevoerd in een laminaatvloer en is de gehele woning intern geschilderd, een uitstekende basis lijkt ons!

Vele gewenste voorzieningen zijn zoals u nabij het stadshart mag verwachten binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex net als verschillende restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die u daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en kunt u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Indeling begane grond:
Entree/hal, vernieuwde meterkast, garderobekast, toegang tot de daglichtvolle woonkamer met laminaatvloer en sfeerkachel (op bio-ethanol). Na de woonkamer volgt de moderne keuken (2018) voorzien van een vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap en oven. In de doorloop naar de bijkeuken treft u toegang tot het toilet, tot de badkamer v.v. inloopdouche met glazenwand, wastafelmeubel en radiator en tot de bijkeuken met wasmachineaansluiting en cv-ketel. Vanuit de bijkeuken en de keuken kunt u naar de zongerichte buitenruimte waar ook een houten berging staat. Middels een vaste trap in de woonkamer kunt u naar de verdieping.

Indeling verdieping:
Overloop met opvolgend twee uitstekende slaapkamers, waarvan één met openslaande tuindeuren.  Middels een vlizotrap op de overloop kunt u naar een vliering.

Is er interesse? Met alle plezier laten wij de woning zien tijdens de openhuisdagen!  

Bieden vanaf: € 119.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 119.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Oorspronkelijke bouwjaar medio 1895 (de laatste jaren grondig gerenoveerd).
 • Kavelgrootte circa 83m2.
 • Woonoppervlakte circa 80m2.
 • De cv-ketel van Remeha die dateert van 2010.
 • De 2 slaapkamers ruime slaapkamers.
 • De mooie voorgevel.
 • De nette buitenruimte.
 • De parkeermogelijkheden zijn prima.
 • Verschillende scholen en kinderopvang vindt u in de naaste omgeving.
 • Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zijn direct voorhanden (op loop- en fietsafstand).
 • Tussen 2017 en begin 2020 is de woning flink aangepakt, zo zijn onder anderen de dakpannen en de dakbedekking vernieuwd, is de voorgevel gerenoveerd, is het leidingwerk vervangen, is er een nieuwe keuken geplaatst, een nieuwe badkamer en een nieuw toilet.
 • In 2018 is de woning intern geschilderd en voorzien van een laminaatvloer.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005