Blader door ons aanbod  

Wierbalg 1939 | Julianadorp

Verkocht

“Gewoon” een hele leuke woning!

In een favoriet gedeelte van Julianadorp, bieden wij u deze vrolijke woning aan. Vanwege de niet doorsnee ligging, kent de woning ruimschoots privacy, mede door de groene singel achter de woning. De buitenruimte is voorbeeldig ingedeeld, zo is het voorste en achterste deel van de zonnige achtertuin (ca. 10 meter diep) ingericht met een betegeld terras en is het middengedeelte uitgevoerd in gras. Bovendien is er nog de voortuin, waar o.a. plaats is voor één auto alsmede het de locatie van de stenenberging is.

Doordat er zowel op de eerste alsook op de tweede etage een dakkapel geplaatst is, betreft het een eerste klas indeling voor dit type woning en wordt op die wijze het maximale rendement uit de woning gehaald. Zo heeft deze woning twee slaapkamers op de eerste etage, van respectievelijk ca. 12m² en 10m² en is er de vierkante badkamer, welke o.a. is voorzien van een ligbad met douchevoorziening, wastafel en toilet (ca 4m²). Tevens is de badkamer naast mechanische ventilatie voorzien van een klapraampje, dus prima ventilatie en prettig daglicht! Vanaf de overloop is middels een vaste trap de tweede etage bereikbaar (ca. 15m²), deze kan uitstekend dienen als derde slaapkamer of zolderruimte.

Het deel van Julianadorp waarin de woning is gesitueerd, is zowel interessant voor stellen als gezinnen en kent alle voordelen voor woningzoekers die in een kindvriendelijke omgeving willen wonen. Zo zijn scholen en kinderopvang nabij en is er onder meer een vermakelijk speelveld, dat bereikbaar is zonder over te steken, namelijk via het doodlopende straatje dat aan de voorkant van de woning gelegen is.

 

Indeling begane grond:

Hal/entree, meterkast, gastentoilet + fonteintje, trapopgang, toegang tot woonkamer, trapkast, daglichtvolle woonkamer, hedendaagse keuken, welke is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en plintverwarming en koeling. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de zonnige achtertuin (ca. 10 meter diep), het voorste en achterste deel is ingericht met een betegeld terras en het middengedeelte is uitgevoerd met gras. Bovendien is er nog de voortuin, waar o.a. plaats is voor één auto alsmede het de locatie van de stenenberging is.

Indeling eerste verdieping:

Ruime slaapkamer (1) ca. 12m² v.v. kastenwand, ruime slaapkamer (2) ca. 10m², badkamer (ca 4m²) v.v. een ligbad met douchevoorziening, wastafel en toilet (ca 4m²) en vanaf de overloop is middels een vaste trap de tweede etage bereikbaar.

 

Indeling tweede verdieping:

Deze bestaat heden uit één ruimte (ca. 15m²) en kan uitstekend dienen als slaapkamer 3 of vanzelfsprekend als zolder. Op deze etage vindt u op dit moment de wasmachine aansluiting, de verwarmingsketel (weggewerkt) en opslagruimte achter het knieschot.

 

Kortom:

"Gewoon" een hele leuke woning, in een prettige en kindvriendelijke buurt!

Wanneer u interesse heeft zijn er nog enkele extra foto's beschikbaar, deze kunt u vrijblijvend bij ons opvragen.

 

Vraagprijs: € 134.000,- k.k.

 

Bijzonderheden:

 • De woning verkeert in prima staat van onderhoud.
 • Voldoende parkeermogelijkheden.
 • De woning is gelegen aan een rustig, autoluw hof en een doodlopend straatje, waardoor het voor kinderen veiliger spelen is en er ruimschoots privacy is.
 • Er is een inbouwkast in de hoofdslaapkamer op de eerste verdieping.
 • Genoeg bergruimte is er o.a. in de stenenberging aan de voorzijde, in de houtenberging in de achtertuin en o.a. achter knieschotten en in de trapkast.
 • Kavelgrootte circa 120m².
 • Woonoppervlakte circa 100m².
 • Bouwjaar 1985.
 • Scholen en kinderopvang in de nabijheid.
 • De stenenbergruimte meet ca. 5,2m² en de houtenbergruimte ca. 4m².
 • Alle gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik, zoals het nieuwe winkelcentrum, strand, zee, duinen, landerijen, een golfbaan, maar ook Den Helder, Schagen en Callantsoog zijn gemiddeld met 10 autominuten bereikbaar.
 • Geen rij woning achter het huis, maar een groene singel!
 • Vanuit de slaapkamer aan de westzijde, is er zelfs een bescheiden zicht op de duinenrij.
   
 
 
 
 
 
 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005