Blader door ons aanbod  

Wierbalg 1415 | Julianadorp

Op een mooie, rustige en groene locatie, namelijk aan de buitenrand van Julianadorp met zicht richting de golfbaan, staat op een mooie kavel deze buitengewoon interessante vrijstaande woning met inpandige garage en een zee van ruimte en mogelijkheden!

Deze buitenkans staat fraai in een besloten hofje in de vriendelijke wijk Wierbalg, een van de meest geliefde delen van Julianadorp dat zich onder andere kenmerkt in de ruime opzet en de verscheidenheid aan woningen. Bovendien zijn opvallend de groene elementen, waaronder de brede groenstrook achter de woning alsmede in de eigen tuin rondom.

Verder is de woning uitzonderlijk goed ingepast in de omgeving, iets dat u al uit de fotoreportage kan opmaken, maar wat tijdens onze rondleiding nog meer zal verrassen!
Zo is de ruime oprit opvallend, maar zijn dat ook de aangelegde terrassen, het gazon, de bomen en de beplanting, die het allemaal ook nog eens maken tot een harmonieus geheel dat eenvoudig te onderhouden is en voor mensen met groene vingers een gelegenheid om ideeën en energie de vrije loop te laten. Vanuit de achtertuin kunt u bijvoorbeeld heerlijk de hond uitlaten, maar het is ook gewoon een mooi beginpunt voor een lekkere wandeling.

De wijk Wierbalg is ontwikkeld aan de rand van Julianadorp en ligt op steenworp afstand van strand, zee, duinen en landerijen. Vele gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik, zoals winkelcentrum Dorperweerth, winkelcentrum de Riepel, sportclubs, scholen en kinderopvang. Maar ook Den Helder, Schagen en Callantsoog zijn gemiddeld binnen 15 autominuten bereikbaar en bieden alle gewenste winkels, restaurants en andere belangrijke voorzieningen.

De woning beschikt voorts over verschillende praktische details, zoals over een ruime (slaap)kamer op de begane grond die bijvoorbeeld ook goed gebruikt kan worden als kantoor aan huis, over drie slaapkamers op de etage die tezamen met de kamer beneden zorgen dat er indien nodig vier slaapkamers zijn, over een douchegelegenheid op de begane grond, waardoor de woning levensloopbestendig genoemd mag worden, het beschikt over een riant, daglichtvol en tuingericht woonkamergedeelte, over een aanzienlijke keuken met zicht op de tuin en niet in de laatste plaats over een functionele garage.

Indeling begane grond:
Entree, voorportaal, meterkast, ruime hal met trapopgang, meterkast, toilet met fonteintje, garderobekast en een uitstekende slaapkamer op de begane grond. Vanuit de hal komt u in de gigantisch woonkamer met vele raampartijen, houtenvloer en openslaande tuindeuren, u kunt het door het enorme oppervlak op allerlei manieren indelen/inrichten, een fijn pluspunt! De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en magnetron.  Na de keuken volgt de bijkeuken met witgoedopstelling, cv-ketel en douche. Opvolgend is er de garage v.v. water, elektra en een elektrische deur. Vanuit het woongedeelte, de garage en de voordeur kunt u naar de uitstekende tuin met verschillende terrassen zodat u altijd een plekje in of juist uit de zon kunt vinden. Daarnaast is er nog voldoende vrijheid op het gazon.

Indeling eerste verdieping:
Overloop met inbouwkast en aansluitend drie uitstekende slaapkamers. De badkamer is voorzien van douche met glazen wand, twee wastafels met spiegel, radiator, toilet en raam voor het gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.

Bieden vanaf: € 387.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 387.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1989.
 • Kavelgrootte circa 514m².
 • Gebruiksoppervlakte circa 168m².
 • Cv-ketel 2001.
 • Het dak is gerenoveerd en geïsoleerd in april 2019.
 • Het is een buitenkans voor zoekers naar een vrijstaande woning met garage en die de mogelijkheid willen hebben om op de begane grond te kunnen slapen en douchen.
 • De openslaande tuindeuren naar de achtertuin.
 • De drie (slaap)kamers op de verdieping.
 • De garage met elektrische deur, water en elektra.
 • Alle vloeren zijn in de basis van beton.
 • Voldoende parkeermogelijkheden, zo is er plaats voor twee auto’s op eigen oprit.
 • Scholen en kinderopvang treft u in de nabijheid, ook een middelbare school.
 • De tuin is uitstekend gesitueerd op de zon.
 • Speeltuintjes en speel mogelijkheden voor kinderen zijn volop in de buurt aanwezig.
 • Wonen in Wierbalg is wonen in een (kind)vriendelijke omgeving.
 • Alle gewenste voorzieningen liggen binnen handbereik, strand en zee natuurlijk ook.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005