Blader door ons aanbod  

Weststraat 88B | Den Helder

Op een markante locatie staat dit riante herenhuis met erachter een royale loods, een heel interessant object als je bijvoorbeeld bedrijfs- of hobbymatig een loods met hoge- en brede inrit goed kan gebruiken. In het huis vindt je door de twee toegepaste dakkapellen maar liefst 6 slaapkamers, de andere ruimtes zijn veelal ook ruim van opzet evenals er nog verschillende indelingsmogelijkheden zijn, de keuken bij de woonkamer betrekken bijvoorbeeld! De indeling van de loods kan desgewenst en met eenvoudige ingrepen ook aangepast worden, onder andere kan de voormalig indeling weer worden teruggebracht, toen was het nagenoeg één grote ruimte.

Verscheidene authentieke details zijn gelukkig bewaard gebleven, dat is aan de voorgevel met de in het oog springende erker, het kozijnen- en glaswerk (o.a. glas in lood) en aan de statige voordeur goed te zien. De uitvoering is op enkele punten aan modernisering toe, evenals er waarneembaar aandacht nodig is ten opzichte van onderhoud.

Het riante herenhuis staat ook nog eens op een locatie met meerwaarde, namelijk om de hoek van de vernieuwde Beatrixstraat, tevens gelegen op een goede positie aan de Weststraat alsmede achter het huis zich de bijbehorende loods aan de Keizersgracht bevindt. Vanuit het huis is er uitzicht over het water op Willemsoord waar u naast vele leuke restaurants, een bioscoop en enkele musea ook ons makelaarskantoor vindt. Je kijkt er o.a. uit op de Flaneerkade, op de museumschepen alsmede richting theater “de Kampanje”.
De beste bibliotheek van de wereld (2018) staat letterlijk op steenworp afstand en vele gewenste voorzieningen zoals u die in een stadshart mag verwachten zijn binnen handbereik. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling en de mogelijkheden!

Bieden vanaf: € 247.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 247.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1950.
 • De kavelgrootte meet circa 186m².
 • De woonoppervlakte meet circa 144m².
 • De loods meet circa 131m².
 • Het betreft een herenhuis met daarachter een loods (het adres van de loods is Keizersgracht 74B).
 • Het betreft een object dat valt onder het beschermd stadsgezicht. Voor meer informatie omtrent dit onderwerp kunt u ons hierover benaderen, het is namelijk eenvoudig uit te leggen.
 • De keuken is onder andere voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en van een koelkast met vriezer.
 • De badkamer is onder andere voorzien van een douche/ligbadcombinatie, tweede toilet, wastafel, spiegel, planchet, toilet, radiator en van een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
 • De woning is voorzien dubbelglas.
 • Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zijn direct voorhanden (op loop- en fietsafstand).
 • Verschillende scholen en kinderopvang vindt u in de naaste omgeving.
 • Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (binnen tien wandelminuten bereikbaar) en bent u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
 • Het strand van Huisduinen alsmede het duinengebied bereikt u ontspannen met ca. 10 fietsminuten.


  Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend.


  Maak een afspraak

·

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005