Blader door ons aanbod  

Westgracht 55 | Den Helder

Deze daglichtvolle grachtenwoning is onder meer op basis van het originele huis met authentieke onderdelen én de mooie en goede locatie aan de gracht een topper met heel veel potentie!

Om dit bijzonder leuke huis de aankomende drie decennia in te loodsen zou een verjonging en op sommige punten modernisering natuurlijk best op zijn plaats zijn, het object is dat in ieder geval waard! Er zijn overigens ook legio inrichtingsmogelijkheden te bedenken, de basis voor wat betreft sfeer vinden wij al erg goed. Zo kan de voorkamer die heden verdeeld is ook weer teruggebracht worden naar één ruimte, is er aan de tuinkant een aanbouw met daarin veel glas verwerkt, zijn er op de etage twee ruime slaapkamers en een douchecel. Middels een losse trap is de zolder bereikbaar.

De achtertuin is gunstig op de zon gesitueerd en achterop de kavel staat er bovendien nog een grote schuur die dit jaar (2020) nog voorzien is van nieuwe dakbedekking. Achterin de schuur is er nog een deur met toegang tot de Molenstraat, allemaal heel praktisch dus!

Vanuit de woning is er een mooi en rustig uitzicht over het water van de gracht en zowel het stadshart met al zijn winkels, dagelijkse voorzieningen, de vernieuwde Beatrixstraat, de prachtige bibliotheek en niet in de laatste plaats Willemsoord met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” en niet te vergeten ons makelaarskantoor vindt u allemaal op loopafstand. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en kunt u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling en interessante mogelijkheden!

Bieden vanaf: €. 129.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 129.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

  • Bouwjaar medio 1955.
  • Kavelgrootte circa 125m².
  • Woonoppervlakte circa 73m².
  • De berging meet circa 21m².
  • De twee slaapkamers en douchecel op de verdieping.
  • De woning is via de berging achterom bereikbaar (via de Molenstraat).
  • In de nabijheid, dus op loopafstand vindt u o.a. gezellige restaurants, een bioscoop, de zee(dijk) en nog vele andere voorzieningen die u kunt verwachten nabij het centrum van een stad aan zee.
  • Verschillende scholen en kinderopvang zijn in de nabijheid te vinden.
  • Openbaar vervoer vindt u in de vorm van het centraal station binnen tien wandelminuten.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend.


Maak een afspraak

·    

 

 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005