Blader door ons aanbod  

Westgracht 31 | Den Helder

GRAAG UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE:
Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen op uw begrip en dat er snel weer Open Huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïntereseerden kunnen bedienen.


Deze fraaie grachtenwoning met aanbouw staat aan de geliefde en mooie Westgracht, een locatie die goed en prettig gesitueerd is nabij de fijne voorzieningen van het steeds prachtiger wordende stadshart en toch gaat de bescheiden drukte van “de stad” hier aan u voorbij.


Met plaatsvervangende trots willen wij vermelden dat je zowel rondom als binnen in de woning kunt zien dat het een huis betreft van een ambachtelijke timmerman, het ziet er namelijk allemaal piekfijn uit, heel prettig voor de nieuwe bewoners dachten wij zo! De vloeren, wanden, keuken, badkamer, het toilet, de berging, de achtertuin en het dakterras, allemaal is het even mooi en zo gemaakt en gecreëerd door de eigenaren dat de basis is gelegd voor jarenlang woonplezier, een gouden kans dus voor woningzoekers!

De indeling is gezellig, charmant en ook praktisch, iets dat onder anderen ook van de woonkamer, keuken, bijkeuken, eerste etage, zolder en berging gezegd mag worden.
De knappe en tijdloze keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vriezer. De lichtkoepel alsmede de openslaande tuindeuren maken in de aanbouw het keukengedeelte compleet. De badkamer is ingericht met een regen- en handdouche, wastafelmeubel, badkamerspiegel, planchet, badkamerkast, toilet en is voorzien van ventilatie.

De drie slaapkamers waarvan er één op de zolder gelegen is mogen als ruim en aangenaam bestempeld worden alsook er is plenty inpandige bergruimte is.

De berging achter de woning met ontsluiting aan de Molenstraat is fijn in gebruik en kan zelfs verwarmd worden middels een houtkachel. Door de openslaande deuren in de berging is deze ook nog eens heel geschikt voor bijvoorbeeld motorrijders.

De achtertuin en het dakterras zijn gunstig gelegen en er is dan ook rijkelijk zon in zomerse tijden!

Vanuit de woning is er een mooi en rustig uitzicht over het water van de gracht en zowel het stadshart met al zijn winkels, dagelijkse voorzieningen, de vernieuwde Beatrixstraat, de prachtige bibliotheek en niet in de laatste plaats Willemsoord met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” en niet te vergeten ons makelaarskantoor vindt u allemaal op loopafstand. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en kunt u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling en de interessante mogelijkheden!

Bieden vanaf: €. 177.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 177.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1895.
 • Kavelgrootte circa 124m².
 • Woonoppervlakte circa 115m².
 • De schuur c.q. berging meet circa 15m².
 • De openslaande tuindeuren en lichtkoepel in de aanbouw.
 • De twee slaapkamers met badkamer op de eerste verdieping met daarnaast nog een zolderetage ingericht met een derde slaapkamer.
 • De achtertuin en het dakterras.
 • De woning is via de schuur achterom bereikbaar (via de Molenstraat).
 • In de nabijheid, dus op loopafstand vindt u o.a. gezellige restaurants, een bioscoop, de zee(dijk) en nog vele andere voorzieningen die u kunt verwachten nabij het centrum van een stad aan zee.
 • Verschillende scholen en kinderopvang zijn in de nabijheid te vinden.
 • Openbaar vervoer vindt u in de vorm van het centraal station binnen tien wandelminuten.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005