Blader door ons aanbod  

Westgracht 25 | Den Helder

Op een gouden plekje, namelijk aan de prachtige Westgracht en daarom rustig en toch centraal gelegen ten opzichte van het steeds mooier wordende stadshart, Willemsoord en de groene zeedijk staat dit bijzonder karakteristieke grachtenhuis, dat vol met authentieke details zit en daarachter zelfs over een royale garage, respectievelijk schuur van 47m² beschikt welke zijn ingang heeft aan de Molenstraat.

Degene die dit object gaat kopen moet er wel rekening mee houden dat op verschillende aspecten die betrekking hebben op het huis en toebehoren afbouwen, afwerken en voor sommige onderdelen vernieuwing van toepassing zijn, dit vooral om het potentievolle huis de aankomende drie decennia in te loodsen, het object is vrijwel iedere gezonde investering waard!

Als basis heeft het al een mooie voorgevel, met op de eerst etage een kenmerkende erker. De begane grond heeft al een onderlaag van beton/steen en niet in de laatste plaats is de indeling prima en zijn er desgewenst uitbreidingsmogelijkheden, denk daarbij bijvoorbeeld aan een extra etage.

De garage, respectievelijk schuur is natuurlijk een bijkomend pluspunt, een fantastische ruimte voor de hobbyist, klusser of de (klein)ondernemer. Zoals eerder geciteerd zit het huis vol met authentieke details, waaronder een erker, glas-in-lood, originele paneeldeuren en oude trapspijlen.

De achterkant met patio is gunstig op de zon gesitueerd alsook daar meer interessante mogelijkheden ter aanpassing liggen.

Vanuit de woning is er een mooi en rustig uitzicht over het water van de gracht en zowel het stadshart met al zijn winkels, dagelijkse voorzieningen, de vernieuwde Beatrixstraat, de prachtige bibliotheek en niet in de laatste plaats Willemsoord met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” en niet te vergeten ons makelaarskantoor vindt u allemaal op loopafstand. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer, kunt u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit en is het strand met een dikke tien minuten fietsen bereikbaar.

Kortom: Dit huis met garage/schuur staat aan een van de mooiste grachten van Den Helder, heeft plenty toekomstmogelijkheden en verdient een renovatie, maar dan heb je wel iets heel gaafs!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de interessante mogelijkheden!

Bieden vanaf: € 167.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 167.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1906.
 • De kavelgrootte waarop de woning en schuur staan, meten tezamen circa 112m².
 • De woonoppervlakte meet circa 75m².
 • De garage/schuuroppervlakte meet circa 47m².
 • De cv-ketel dateert van 2018 en is van Intergas.
 • Er is geen rookkanaal meer aanwezig voor bijvoorbeeld een open haard.
 • De mooie ligging.
 • De authentieke details.
 • De twee slaapkamers met badkamer op de verdieping.
 • De badkamer dient te worden vernieuwd.
 • De keuken is ingericht met een koelkast, vriezer, vaatwasser, afzuigkap, gaskookplaat en oven.
 • De garage/schuur is bereikbaar via de Molenstraat, desgewenst kan er vanaf de patio een toegang gecreëerd worden.
 • In de directe omgeving, dus op loopafstand vindt je o.a. gezellige restaurants, een bioscoop, de zee(dijk) en nog vele andere voorzieningen die u kunt verwachten nabij het centrum van een stad aan zee.
 • Verschillende scholen en kinderopvang zijn in de nabijheid te vinden.
 • Openbaar vervoer vindt je onder andere in de vorm van het centraal station dat binnen tien wandelminuten bereikbaar is.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend.
 

Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005