Blader door ons aanbod  

Westerduinweg 12A | Petten

Deze stoere rietgedekte twee-onder-één kap boerderij is gewoonweg heel erg gezellig en bijzonder fijn gesitueerd in het zilte platteland rond badplaats Petten. Hier kunt u idyllisch landelijk wonen, met alle denkbare pluspunten van leven aan het strand. Aan de overkant van het perceel vindt u aaneengesloten duin, bos, heideveldjes en vanzelfsprekend een oneindig strand én dat met Schagen, Callantsoog, Schoorl, Bergen en Alkmaar allemaal bereikbaar met niet meer dan 15 autominuten!

De beide delen van de boerderij worden tegelijk aangeboden en kunnen zodoende ook door één gegadigde gekocht worden, het is dan ook een aantrekkelijk object voor geïnteresseerden die de complete boerderij met toebehoren in eigendom zouden willen hebben. Voor wie aan één van de riante twee-onder-één kap boerderijen genoeg heeft is het vanzelfsprekend ook een heel interessant object. Voor vragen hieromtrent en voor wat betreft de beschikbaarheid staan wij u vanzelfsprekend met alle plezier te woord.

Ook dit deel van de boerderij is uitermate geschikt als paardenobject, maar als u er alleen maar wil wonen, of het enkel bij wat kipjes en een hartelijke hond wil houden blijft het ook een mooie en bijzondere gelegenheid!

Met direct aan de overkant het Pettemerbos en daaraan grenzend het duinengebied en het prachtige strand is het gelijk ook een fantastisch gebied om voor mens of bijvoorbeeld paard de benen in te strekken. Je kunt er uren in wandelen, ontspannen of juist actief sporten, het is er ook nog eens gevuld met heerlijk frisse zeelucht.

Binnen zijn legio mogelijkheden en details. Zo is er een sfeervolle living met warme houten vloer, charmante schouw en houtkachel, leuke keuken in knusse warmhartige hoek en zijn er onder anderen twee slaapkamers en een badkamer op de etage alsook een zolder (slaap)kamer. De authentieke sfeer van een stolpboerderij komt in verschillende details terug, waaronder in het houten vierkant dat op verschillende plekken in beeld verschijnt alsook in de balken, in de raamkozijnen, er is zelfs glas in lood.

U vindt deze twee-onder-één kap boerderij aan de rand van Petten dat een bedrijvig (sport)verenigingsleven kent en waar verschillende dagelijkse voorzieningen voorhanden zijn zoals een basisschool, een kinderdagverblijf, een supermarkt, restaurants, een gezellige strandtent en openbaar vervoer in de vorm van opstappunten t.b.v. een busverbinding. Door de ligging bent u vlot in Schagen, Callantsoog, Schoorl, Bergen en bijvoorbeeld Alkmaar, allemaal bereikbaar binnen ca. 15 autominuten.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de vriendelijke indeling en de goede afmetingen.

Bieden vanaf: € 547.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 547.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1905.
 • De kavelgrootte meet circa 3120m².
 • De woonoppervlakte meet circa 192m².
 • De inhoud meet circa 596 m³.
 • De cv-ketel dateert van 2010.
 • Het stuk grond achter de woning met een aantal stallen voor de boerderijdieren.
 • Centrale verwarming is er aanwezig alsmede op enkele plekken airconditioning.
 • Recht van overpad is van toepassing, zo dient de eigenaar van het voorste gedeelte de bewoners van het achtergelegen boerderijgedeelte te allen tijde overpad te verlenen. Voor meer informatie omtrent dit onderwerp kunt u ons benaderen, het is namelijk eenvoudig uit te leggen.
 • De beide delen van de boerderij (Westerduinweg 12 en Westerduinweg 12A) worden tegelijk aangeboden en kunnen zodoende ook door één gegadigde gekocht worden. Vrijblijvend kunt u bij ons informeren naar de beschikbaarheid en mogelijkheden.
 • De keuken is onder andere voorzien van een gasfornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron, koelkast en vriezer.
 • De badkamer is onder andere voorzien van een douche (regen- en handdouche), ligbad, toilet, twee wastafels, twee spiegels, twee planchetten, radiator en van een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
 • Veel gewenste dagelijkse voorzieningen vindt u in de nabijheid, zoals een basisschool, kinderopvang, restaurants, een gezellige strandtent, een supermarkt en verschillende sportaccommodaties.
 • Sinds 2016 is er een nieuwe duinenpartij en een zandstrand bij Petten, het is er opvallend bijzonder. Het Pettemerbos ligt aan de overkant en het gebied tussen Petten en Camperduin mag ook als speciaal bestempeld worden.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005