Blader door ons aanbod  

Westerduinweg 12 | Petten

Geweldig gesitueerd met uitzicht op de kenmerkende dijk en duinen van Petten en toch liggend in het zilte platteland rond badplaats Petten mogen wij u deze twee-onder-één kap boerderij presenteren, een interessant object voor eenieder die altijd al de wens heeft gehad om zo te kunnen wonen!

De beide delen van de boerderij worden tegelijk aangeboden en kunnen zodoende ook door één gegadigde gekocht worden, het is dan ook een aantrekkelijk object voor geïnteresseerden die de complete boerderij met toebehoren in eigendom zouden willen hebben. Voor wie aan één van de riante twee-onder-één kap boerderijen genoeg heeft is het vanzelfsprekend ook een heel interessant object. Voor vragen hieromtrent en voor wat betreft de beschikbaarheid staan wij u vanzelfsprekend met alle plezier te woord.

Naast dat de boerderij door onder anderen het al aanwezig zijn van een paardenbak geschikt is als paardenobject, zou een Bed & Breakfast op deze locatie beslist niet misstaan, maar er kan natuurlijk ook gekozen worden om er louter te gaan wonen. Op dit moment is het object in gebruik als zorg/opvanglocatie.

Met direct aan de overkant het Pettemerbos en daaraan grenzend het duinengebied en het prachtige strand is het gelijk ook een fantastisch gebied om voor mens of bijvoorbeeld paard de benen in te strekken. Je kunt er uren in wandelen, ontspannen of juist actief sporten, het is er ook nog eens gevuld met heerlijk frisse zeelucht.

Binnen zijn er tal van mogelijkheden. Zo is de huidige indeling van de begane grond in twee delen opgesplitst, zijn er twee woonkamers, twee keukens en zijn er in de boerderij twee badkamers, waarvan één op de begane grond. Verdeeld over de etage en zolder zijn er vijf slaapkamers aanwezig. De indeling is overigens eenvoudig aan te passen naar persoonlijke wensen. De rustieke, landelijke sfeer van een stolpboerderij komt in verschillende details terug, waaronder in het houten vierkant dat op verschillende plekken in beeld verschijnt alsook in de balken en de raamkozijnen.

U vindt deze twee-onder-één kap boerderij aan de rand van Petten dat een bedrijvig (sport)verenigingsleven kent en waar verschillende dagelijkse voorzieningen voorhanden zijn zoals een basisschool, een kinderdagverblijf, een supermarkt, restaurants, een gezellige strandtent en openbaar vervoer in de vorm van opstappunten t.b.v. een busverbinding. Door de ligging bent u vlot in Schagen, Callantsoog, Schoorl, Bergen en bijvoorbeeld Alkmaar, allemaal bereikbaar binnen ca. 15 autominuten.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de vriendelijke indeling en de goede afmetingen.

Bieden vanaf: € 447.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 447.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1905.
 • De kavelgrootte meet circa 1380m².
 • De woonoppervlakte meet circa 181m².
 • De inhoud meet circa 561 m³.
 • Het stuk grond voor de woning welke heden in gebruik is als paardenbak.
 • Recht van overpad is van toepassing, zo dient de eigenaar de bewoners van het achtergelegen boerderijgedeelte te allen tijde overpad te verlenen. Voor meer informatie omtrent dit onderwerp kunt u ons benaderen, het is namelijk eenvoudig uit te leggen.
 • De beide delen van de boerderij (Westerduinweg 12 en Westerduinweg 12A) worden tegelijk aangeboden en kunnen zodoende ook door één gegadigde gekocht worden. Vrijblijvend kunt u bij ons informeren naar de beschikbaarheid en mogelijkheden.
 • Er zijn twee keukens aanwezig, één keuken is onder andere voorzien van een kookplaat, afzuigkap en van een koelkast, de andere van een fornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer.
 • De badkamer is onder andere voorzien van een douche, tweede toilet, 2 wastafels met spiegel en planchet, toilet, radiator en van een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
 • Veel gewenste dagelijkse voorzieningen vindt u in de nabijheid, zoals een basisschool, kinderopvang, restaurants, een gezellige strandtent, een supermarkt en verschillende sportaccommodaties.
 • Sinds 2016 is er een nieuw duinen en zandstrand in Petten aangelegd, het is er opvallend bijzonder. Het Pettemerbos ligt aan de overkant en het gebied tussen Petten en Camperduin mag ook als speciaal bestempeld worden.


  Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


  Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005