Blader door ons aanbod  

Vijzelstraat 76 | Den Helder

VRIENDELIJK VRAGEN WIJ UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE: Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen en kunnen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen zodoende op uw begrip en dat er snel weer open huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïnteresseerden kunnen bedienen en derhalve het Coronavirus afgewend is. Wij wensen in ieder geval iedereen een goede gezondheid toe!

Op een opvallend grote kavel van 133m², staat deze uitgebouwde woning uit 1980 met riante berging. De living is door de uitbreiding lekker ruim geworden, er is daarin ruimschoots plek voor het gezellig opstellen van de zit- en eethoek. Bovendien zijn er op de etage drie prima slaapkamers doordat de voor- en achtergevel beide recht zijn. De moderne hoogglans keuken komt uit 2020 en is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast en vriezer. De badkamer is heel praktisch gesitueerd op de etage en ingericht met een douche, wastafel met meubel en heel fijn met een toilet.

En nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt, kunnen wij wel stellen dat wonen in een gezellig en autovrij straatje zoals deze, prettig gelegen aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn, dit zoals je in de buurt van een stadshart mag verwachten binnen handbereik, waaronder supermarkten (een Vomar om de hoek), scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de goede indeling, de ruimte, de aanbouw en grote berging!

Bieden vanaf: € 132.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 132.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

 Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1980.
 • Kavelgrootte circa 133m².
 • De woonoppervlakte meet circa 77m².
 • De berging meet circa 23m² en is medio 2019 gevormd naar de huidige basis.
 • Cv-ketel dateert van 2005 en is van Remeha (eigendom).
 • Energielabel C.
 • Er zijn drie prima slaapkamers op de etage doordat de voor- en achtergevel beide recht zijn.
 • Dat de straat waaraan het huis ligt autovrij is (alleen voor laden en lossen kun je voor de deur komen).
 • De vloeren zijn in de basis van hout.
 • De riante achtertuin is goed op de middag- en avondzon gesitueerd en bereik je middels het knappe kunststof pui.
 • De woning is ook achterom goed te bereiken.
 • De Vomar en een grote speeltuin treft je op steenworp afstand.
 • Verschillende scholen en kinderopvang zijn in de nabijheid te vinden.
 • Openbaar vervoer vindt u in de vorm van het centraal station binnen vijftien wandelminuten bereikbaar.
 • In de nabijheid, dus op loopafstand vindt u o.a. supermarkten, gezellige restaurants, een bioscoop en nog vele andere voorzieningen die u kunt verwachten nabij het centrum van een middelgrote stad.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.

 

Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005