Blader door ons aanbod  

Vijzelstraat 207 | Den Helder

Dit huis is simpelweg erg leuk en staat ook nog eens aan een autovrij gedeelte van de Vijzelstraat waardoor het dus rustig wonen is!

Grenzend aan het centrum en zodoende op wandel- en fietsafstand van o.a. het voortdurend vernieuwende en daardoor steeds mooier wordende stadshart en Willemsoord is deze plezierige woning gesitueerd. De basis van de begane grond bestaat onder anderen uit een betonvloer met daarop een houten vloer die het aangename woongedeelte direct heel gezellig maakt! In de living is er genoeg ruimte voor de zit/tv-hoek en voor het opstellen van de eettafel. De keuken is eenvoudig maar netjes, evenals de douche en het toilet. Er is een bijkeuken met wasmachine/droger aansluiting, een houten berging, een vliering en er zijn drie slaapkamers. De achtertuin is beschut gelegen en biedt door zijn gunstige ligging rijkelijk zon in zomerse tijden.

De naaste omgeving voorziet u ook in alle gewenste voorzieningen. Zo zijn er o.a. verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen, sportaccommodaties en een bioscoop "een uitstekende locatie" lijkt ons!

Indeling begane grond:
Hal/entree (verwarmd), meterkast (automaten), toegang tot het daglichtvolle woongedeelte (op betonvloer) met houten vloer en trapopgang. Na de living volgt de keuken die o.a. is voorzien van koelkast, vriezer, gaskookplaat en afzuigkap. Opvolgend treft u achter een schuifdeur de bijkeuken als ook het een passage betreft met plek voor de wasmachine en droger en waarvandaan er toegang is tot het separate toilet, de douche en tot de zonnige achtertuin waar een houten berging staat alsmede de achtertuin ook via een zogenaamde achterom bereikbaar is.

Indeling eerste verdieping:
Overloop met aansluitend drie slaapkamers (waarvan twee met enkele beglazing) en er is een luik die toegang biedt tot een vliering. Er is een vlizotrap gekocht, maar nog niet geïnstalleerd (deze blijft achter).

Bieden vanaf: € 107.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 107.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

 Bijzonderheden:

  • Bouwjaar 1931.
  • Kavelgrootte circa 98m².
  • Woonoppervlakte circa 75m².
  • Cv-ketel 2007 (Intergas).
  • Er zijn drie slaapkamers.
  • De achtertuin is goed op de zon gesitueerd, dus plenty zon op zonnige dagen!
  • De autovrije zone voor de woning.
  • De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
  • De woning is ook achterom te bereiken.
  • Scholen, kinderopvang, supermarkten, het stadshart met al zijn voorzieningen, maar ook de dijk en het strand zijn nabij.

 

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005