Blader door ons aanbod  

Van Hogendorpstraat 56 | Den Helder

VRIENDELIJK VRAGEN WIJ UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE: Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen en kunnen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen zodoende op uw begrip en dat er snel weer open huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïnteresseerden kunnen bedienen en derhalve het Coronavirus afgewend is. Wij wensen in ieder geval iedereen een goede gezondheid toe!

Wanneer mooi en sfeervol bij elkaar komen, dan wordt je snel verliefd op een huis!

Ingeval er ook nog eens opvallend veel ruimte in de woning zit, er kwaliteitsproducten zijn toegepast, er gave authentieke details van begin 1900 bewaard zijn gebleven, de voor dit soort objecten de o zo belangrijke voorgevel echt prachtig is, als vloer en wandafwerking bekwaam op elkaar zijn afgestemd, indien keuken, badkamer en toilet al eigentijds en fraai zijn, er op de etages drie uitstekende slaapkamers en de badkamer te vinden zijn, de achtertuin goed gesitueerd alsook gezellig is en het energielabel A heeft gekregen, dan spreken wij van een heel tof huis! Misschien wel de mooiste van de buurt?

En nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt, kunnen wij wel stellen dat wonen in een welgevormd straatje zoals deze, niet ver van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn, dit zoals je in de buurt van een stadshart mag verwachten binnen handbereik, waaronder supermarkten (een Vomar en Albert Heijn dichtbij), scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos in andere stadsdelen of Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de fantastische indeling met voor- en achterkamer, op de ruimtes die na de keuken volgen en op de verdeling van ruimtes op de etages.

Bieden vanaf: € 179.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 179.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

 Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1916.
 • Kavelgrootte circa 93m².
 • De woonoppervlakte meet circa 113m².
 • De inpandige berging meet circa 6m².
 • Cv-ketel dateert van 2006 (eigendom).
 • Energielabel A.
 • Er zijn drie uitstekende slaapkamers op de etage doordat de voor- en achtergevel beide recht zijn en de zolderetage is voorzien van maar liefst twee dakkapellen.
 • De vloer op de begane grond is in de basis van beton, de vloeren op de etages zijn in de basis van hout.
 • De achtertuin is goed gesitueerd en gezellig.
 • Verschillende scholen en kinderopvang zijn in de nabijheid te vinden.
 • Openbaar vervoer vindt u in de vorm van het centraal station dat binnen vijftien wandelminuten bereikbaar is.
 • In de nabijheid, dus op loopafstand vindt u o.a. supermarkten, gezellige restaurants, een bioscoop en nog vele andere voorzieningen die u kunt verwachten nabij het centrum van een middelgrote stad.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005