Blader door ons aanbod  

Van Hogendorpstraat 45 | Den Helder

VRIENDELIJK VRAGEN WIJ UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE: Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen en kunnen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen zodoende op uw begrip en dat er snel weer open huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïnteresseerden kunnen bedienen en derhalve het Coronavirus afgewend is. Wij wensen in ieder geval iedereen een goede gezondheid toe!

Dit soort sfeervolle huizen met authentieke voorgevels zijn al jaren super trendy & hip, hebben opvallend veel ruimte, hoge plafonds en daardoor prettige vertrekken. Kortom: Het zijn heel fijne huizen om in te wonen, zeker als ze zo leuk zijn als deze!

Het ruime en prettig ingedeelde huis heeft een mooie living met aansluitend een gezellige alsook complete keuken, er zijn drie mooie slaapkamers, er is een aangename badkamer, een separaat toilet en onder andere een beste achtertuin, een heel aantrekkelijke woning dachten wij zo!

En nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt én Den Helder steeds meer in trek, kunnen wij wel stellen dat wonen in authentieke straatjes zoals de Van Hogendorpstraat, prettig nabij het centrum gelegen behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn zoals u in een stadshart mag verwachten binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, een bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk dichtbij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea aldaar. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook zomaar moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de goede ruimtes en de daarbij behorende mogelijkheden!

Bieden vanaf: € 132.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 132.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1918.
 • Kavelgrootte circa 102m².
 • De gebruiksoppervlakte van de woning meet ca. 87m².
 • De gebruiksoppervlakte van de schuur meet ca. 5,5m².
 • De vloeren zijn in de basis van hout.
 • De cv-ketel dateert van 2003.
 • Het platte dak is in oktober dit jaar volledig nieuw bedekt.  
 • De badkamer is onder andere ingericht met een douche v.v. glazenwand met glazenschuifdeur, regen- en handdouche, wastafelmeubel, badkamerspiegel, designradiator en een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en ventilatie.  
 • De eigentijdse keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast met vriezer.
 • De drie mooie (slaap)kamers op de etage.
 • De ruime achtertuin die te betreden is middels de openslaande tuindeuren en via een deur in de bijkeuken.
 • Dat de woning ook achterom goed bereikbaar is.
 • De gezellige kachel in de woonkamer.
 • Scholen, kinderopvang en het stadshart met al zijn gewenste voorzieningen vindt je op loopafstand.
 • Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (ca. tien wandelminuten) en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je met ca. 10 fietsminuten.
   

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005