Blader door ons aanbod  

Van Hogendorpstraat 43 | Den Helder

Dat een huis uit 1918 ook opvallend degelijk kan zijn, bewijst dit huis waar de eigenaren maar liefst 44 jaar met veel plezier hebben gewoond. Zo is de begane grond voor het grootste deel uitgevoerd in beton met daar vloerverwarming in verwerkt, de kozijnen zijn van hardhout of kunststof gevuld met dubbelglas, er zijn tien zonnepanelen geplaatst en voor eind oktober 2021 wordt de voorgevel gestraald, voorzien van nieuw voegwerk en daarna geïmpregneerd. Alles bij elkaar genomen heeft de basis ervoor gezorgd dat het huis energielabel-c heeft gekregen en krijgt de voorgevel dus een mooie oppepper en zal dan nog expressiever zijn.

Of het nu om de woonkamer, keuken of de drie slaapkamers gaat, de woonruimte is ruim van opzet. Heel praktisch is onder andere de schuur, maar ook de zolder die met een vaste trap bereikbaar is. Natuurlijk is niet alles nieuw, maar wij denken dat je het huis tamelijk eenvoudig goed op eigen smaak kan brengen door bijvoorbeeld laminaat of pvc op de begane grond te leggen, iets dat prima kan over de huidige tegels. Op die manier geef je de woonkamer en keuken gelijk een eigen gewenst karakter, iets dat absoluut geen must is, want misschien bent u wel gek van tegels!

En nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt, kunnen wij wel stellen dat wonen in een welgevormd straatje zoals deze, niet ver van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn, dit zoals je in de buurt van een stadshart mag verwachten binnen handbereik, waaronder supermarkten (een Vomar en Albert Heijn dichtbij), scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos in andere stadsdelen of Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de in het oog springende goede ruimtes en het pluspunt van de vaste trap naar zolder!

Bieden vanaf: € 164.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 164.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1918.
 • Kavelgrootte circa 103m².
 • De woonoppervlakte meet circa 94m².
 • De berging meet circa 14m².
 • De cv-ketel dateert van 2009 (eigendom en van het merk AWB).
 • In 2009 is de betonvloer met vloerverwarming aangelegd.
 • Medio 2021/2021 is het dak boven de keuken voorzien van nieuwe bitumendakbedekking.
 • De knappe keuken die voorzien is van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combimagnetron en vaatwasser.
 • De badkamer is voorzien van een douche met daarvoor een schuifdeur, wastafel met daarboven een planchet en spiegelkastjes en er hangt een designradiator. 
 • Energielabel C.
 • De gezellige houtkachel.
 • De prima tuin met schuur en buitenkraan.
 • De drie (slaap)kamers en eenvoudige badkamer op de eerste etage.
 • Verschillende scholen en kinderopvang zijn in de nabijheid te vinden.
 • Openbaar vervoer vindt u in de vorm van het centraal station dat binnen vijftien wandelminuten bereikbaar is.
 • In de nabijheid, dus op loopafstand vindt u o.a. supermarkten, gezellige restaurants, een bioscoop en nog vele andere voorzieningen die u kunt verwachten nabij het centrum van een middelgrote stad.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg.

 

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005