Blader door ons aanbod  

Van Hogendorpstraat 31 | Den Helder

VRIENDELIJK VRAGEN WIJ UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE: Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen en kunnen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen zodoende op uw begrip en dat er snel weer open huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïnteresseerden kunnen bedienen en derhalve het Coronavirus afgewend is. Wij wensen in ieder geval iedereen een goede gezondheid toe!

Welkom, dat voel jij je al snel als je deze woning bezoekt! Fijne bijkomstigheden zijn onder andere dat behoudens de kozijnen aan de achterkant op de etage alle kozijnen en deuren zijn vervangen voor kunststofuitvoeringen v.v. thermopane beglazing. Overzichtelijk is er hout toegepast, maar ook Trespa. De begane grondvloer is in de basis een samenstelling van hout en beton, het voelt massief aan. In de woonkamer is er genoeg plek voor het leuk opstellen van een zit- en eethoek, de keuken is ruim, er is een praktische bijkeuken en niet in de laatste plaats tref je op de etage drie slaapkamers een ruime voorraadkast en heel prettig de badkamer, onder meer voorzien van toilet, douche, wastafelmeubel, spiegelkast en raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.

En nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt, kunnen wij wel stellen dat wonen in een welgevormd straatje zoals deze, niet ver van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn, dit zoals je in de buurt van een stadshart mag verwachten binnen handbereik, waaronder supermarkten (een Vomar en Albert Heijn dichtbij), scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos in andere stadsdelen of Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de goede ruimtes en de daarbij behorende mogelijkheden!

Bieden vanaf: € 137.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 137.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1915.
 • Kavelgrootte circa 86m².
 • De woonoppervlakte meet circa 89m².
 • De cv-ketel dateert van 2018.
 • De dakbedekking van de platte daken zijn vervangen in 2014.
 • De kunststof box waar 2 fietsen in kunnen staan.
 • De badkamer is uitgevoerd met een douche v.v. een glazen deur en wand, toilet, wastafelmeubel en spiegelkastje, tevens is er ruimte voor de wasmachine.
 • De keuken is v.v. een gasfornuis met oven, afzuigkap en koelkast.
 • Scholen, kinderopvang en het stadshart met al zijn gewenste voorzieningen vindt u op loopafstand.
 • Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (binnen tien wandelminuten bereikbaar) en bent u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je met ca. 10 fietsminuten.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005