Blader door ons aanbod  

Van Hengelstraat 4 | Hippolytushoef

Verkocht

Een bijzonder interessant hoekpand om zelf op smaak te (laten) maken met grote garage, dus een ideaal object voor verschillende doeleinden!

Er zijn talrijke mogelijkheden te bedenken voor deze hoekwoning met royale aangrenzende garage. De garage heeft o.a. een smeerkuil en een brede elektrische overheaddeur van Crawford die ca. 3,5 meter breed is waardoor de garage eenvoudig met een auto binnen te komen is alsmede er twee tot drie auto’s (vanzelfsprekend afhankelijk van de grootte) geparkeerd kunnen worden. De garage is logischerwijs ook praktisch voor een gezin en voor de hobbyist die graag klust of bijvoorbeeld sleutelt aan auto’s en motoren. Kortom; het object is dus niet alleen maar aantrekkelijk voor de professional, maar derhalve ook voor de hobbyist en gezinnen die bergruimte en een garage wensen!

De basis van de woning kent solide elementen zoals een begane grondvloer van beton (geïsoleerde kruipruimte), gemetselde binnenwanden en gestucte plafonds op de begane grond én etage, maar ook de kozijnen in de zijgevel zijn net als de dakkapel al van kunststof met dubbele beglazing. De rest van de woning is uitgevoerd in houtenkozijnen, waarbij de etage, net als de garage is voorzien van enkel glas. De verwarming in het pand is middels gas- en gevelkachels.

Hippolytushoef telt plenty voorzieningen die betrekking hebben op de dagelijkse behoeften alsmede plaatsen als Den Helder, Wieringerwerf, Anna Paulowna, Hoorn en Schagen goed bereikbaar zijn via de verschillende uitvalswegen. De Afsluitdijk is nabij waardoor ook Provincies als Friesland en Groningen fijn te benaderen zijn.

Indeling begane grond:
Entree, trapopgang, toegang tot de woonkamer met gaskachel en trap/kelderkast. Vanuit de woonkamer komt u in de eenvoudige keuken waarvandaan er toegang is tot de bijkeuken waar u naast het toilet en de wasmachineaansluiting de inpandige toegang tot de garage vindt. De garage heeft o.a. een smeerkuil en een brede elektrische overheaddeur van Crawford die ca. 3,5 meter breed is waardoor de garage eenvoudig met een auto binnen te komen is alsmede er twee tot drie auto’s (vanzelfsprekend afhankelijk van de grootte) geparkeerd kunnen worden. Wetenswaardig omtrent de garage is dat het dak van de garage zeer waarschijnlijk is voorzien van dakbedekking die asbesthoudend is.

Indeling eerste verdieping:
Vanaf de overloop treft u naast de badkamer v.v. wastafel, toilet en douche drie (slaap)kamers waarvan er twee zijn voorzien van een inbouwkast.

Indeling tweede verdieping:
Een vaste trap brengt u naar de tweede verdieping, waar u uitkomt op een voorzolder met daaropvolgend een zolderkamer die is voorzien van een kunststoffen dakkapel.

Indeling buitenruimte:
Er is een voortuin, een beschutte achtertuin en naast de woning is er een ruime oprit (op eigen grond).

Bieden vanaf: € 144.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 144.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1941.    
 • Kavelgrootte circa 302m².
 • Woonoppervlakte woonhuis circa 80m².
 • Oppervlakte garage circa 60m².
 • Dit betreft een hoekwoning met royale garage welke ook van binnenuit bereikbaar is.
 • De uitvoering van de woning en garage zijn eenvoudig en daarom ideaal om zelf op smaak te brengen.
 • Het dak van de garage is zeer waarschijnlijk voorzien van dakbedekking die asbesthoudend is.
 • Voldoende parkeermogelijkheden, o.a. op de eigen oprit.
 • Vele gewenste dagelijkse voorzieningen zijn nabij.
 • De verwarming in het pand is middels gas- en gevelkachels.

  Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.


  Maak een afspraak

   

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005