Blader door ons aanbod  

Van Galenstraat 56 | Den Helder

VRIENDELIJK VRAGEN WIJ UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE: Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen en kunnen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen zodoende op uw begrip en dat er snel weer open huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïnteresseerden kunnen bedienen en derhalve het Coronavirus afgewend is. Wij wensen in ieder geval iedereen een goede gezondheid toe!

Sfeervoller en gaver zijn ze er voor zoekers naar dergelijke huizen en in deze categorie vrijwel nooit!

De charmante gevel vol details en de daarin aangebrachte originele grote ramen met sierluiken zijn een passende voorbode op wat voor moois er achter deze gevel schuil gaat, de ambiance is echt te gek!

De riante woonkamer met hoog plafond is gewoonweg magnifiek. Er is daarin plenty ruimte voor bijvoorbeeld een lekkere bank met daarnaast een fauteuil, maar ook voor een grote eettafel is er ter hoogte van de openslaande tuindeuren genoeg plaats. Na de eethoek volgt de trendy keuken uit 2016, een extra ruimte c.q. hal, toilet uit 2019 en bijzonder praktische bijkeuken volgen daarna.

Op de eveneens ruime etage zijn er niet alleen drie fijne slaapkamers, maar ook een heel knappe badkamer uit 2019. De achtertuin is beschut, maar ook goed gesitueerd op de zon. De overkapping aldaar is gezellig, de berging en toegang tot de steeg zijn functioneel in het dagelijks gebruik.

Nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt kunnen wij wel stellen dat wonen in authentieke straatjes zoals de Van Galenstraat, prettig en rustig gelegen aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn zoals u in een stadshart mag verwachten binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die u daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de goede ruimtes en de daarbij behorende mogelijkheden!

Bieden vanaf: € 149.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 149.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar circa 1910.
 • De kavelgrootte meet circa 88m².
 • De gebruiksoppervlakte meet circa 91m².
 • De cv-ketel dateert van 2016.
 • De groepenkast is vernieuwd in 2016.
 • De mooie voorgevel met sierluiken.
 • De op maat gemaakte jaloezieën in de voorramen dateren van 2020 en blijven achter.
 • De begane grondvloer is in de basis van beton, erop ligt een vloer uit 2016, net als dat op de etage het geval is.
 • De openslaande tuindeuren naar de gezellige achtertuin met overkapping.
 • Het straatwerk in de achtertuin dateert van 2019.
 • De luxe en moderne badkamer (op de etage) is onder andere ingericht met een douche v.v. glazenwand met regen- en handdouche, dubbel wastafelmeubel, spiegels, toilet, designradiator en er is een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
 • De keuken is voorzien van een groot gasfornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast en vriezer.
 • De drie fijne (slaap)kamers op de etage.
 • De stenen berging voorzien van elektra.
 • Scholen, kinderopvang en het stadshart met al zijn gewenste voorzieningen vindt u op loopafstand.
 • Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (binnen tien wandelminuten bereikbaar) en bent u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je met ca. 10 fietsminuten.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005