Blader door ons aanbod  

Van Galenstraat 45 | Den Helder

Aan de originele Van Galenstraat, gunstig en toch rustig gesitueerd aan de rand van het stadhart, staat dit degelijke huis met energielabel C. Door de keurige voorgevel en mede door zijn betonnen begane grondvloer, goed formaat living, ruime keuken en onder andere gezien het gegeven dat niet alleen drie slaapkamers, maar ook de badkamer op de etage gelegen zijn heeft het een fijne basis om de woning op je eigen smaak te maken. Zo ligt er bijvoorbeeld onder het tapijt in de woonkamer een leuke parketvloer. Deze (laten) opknappen zou zeker de moeite lonen!

De achterkant is recht opgetrokken, zodoende is er op de etage ruimte ontstaan voor het doordacht kunnen indelen daarvan, dit zoals je kan zien op de plattegronden.

De buitenruimte is achterom bereikbaar en is zeer geschikt om met mooi weer lekker in te vertoeven. Hij ligt onder meer fijn beschut, in de stad met de meeste zonuren van Nederland is dat natuurlijk niet verkeerd!

Nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt kunnen wij wel stellen dat wonen in authentieke straatjes zoals de Van Galenstraat, prettig en rustig gelegen aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn zoals je in een stadshart mag verwachten binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de goede ruimtes en de daarbij behorende mogelijkheden!

Bieden vanaf: € 149.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 149.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar circa 1914.
 • De kavelgrootte meet circa 83m².
 • De gebruiksoppervlakte meet circa 84m².
 • De cv-ketel dateert van 2003.
 • In 2008 zijn voor het laatst de gasleidingen vervangen.
 • Energielabel C.
 • De begane grondvloer is in de basis van beton/steen.
 • In 2016 is de achtergevel gedaan, onder andere mooi afgewerkt met duurzaam Red Cedar hout.
 • Inpandig is er genoeg bergruimte, buiten is er desgewenst plek voor een schuur waar het aanleggen van elektra al is voorbereid.
 • De badkamer is ingericht met een douche/bad combinatie, wastafelmeubel en spiegelkast en is gelegen op de etage.
 • De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koel-vrieskast en oven.
 • De drie fijne (slaap)kamers op de etage.
 • Scholen, kinderopvang en het stadshart met al zijn gewenste voorzieningen vindt u op loopafstand.
 • Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (binnen tien wandelminuten bereikbaar) en bent u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je met ca. 10 fietsminuten.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005