Blader door ons aanbod  

Sportlaan 62C | Den Helder

Deze riante loft moet u zelf beleefd hebben om de ervaring te kunnen overbrengen, hij is indrukwekkend!                          
In een niet zodanig opvallend, maar toch karakteristiek gebouw waar in het verleden dienst Openbare Werken van Den Helder gevestigd was zijn 6 lofts ontwikkeld, waarbij deze (62C) voor het eerst in 2016 in gebruik is genomen. Van de royale industriële ruimte is een warme stijlvolle leefomgeving gemaakt. De hoge ruige, onbewerkte plafonds, de hoge strakke muren en wanden, de grote raampartijen voorzien van de originele stalen kozijnen uitgevoerd met isolatieglas en de gerenoveerde radiatoren zorgen dat alle kenmerken die een loft in de basis moet bezitten vertegenwoordigd zijn. Het overvloed aan natuurlijk licht is opvallend, de ruimte indrukwekkend!

Door de grootte van de loft was het mogelijk om verschillende ruimtes te creëren. Zo ziet u vanuit de living, buiten de toegangsdeur om zes deuren. Drie leiden er naar riante slaapkamers, één naar een kantoorruimte die ook heel goed kan dienen als vierde slaapkamer, één gaat naar de wasruimte die daaropvolgend toegang biedt tot het toilet met fonteintje, de laatste deur geeft toegang tot de moderne en praktische badkamer voorzien van regen- en handdouche, easy drain, tweepersoons wastafelmeubel, grote spiegel, vrijstaand ligbad en een bijpassende vrijstaande kraan met handdouche. Onopvallend is er ook nog een trap, direct naar het eigen souterrain dat onderverdeeld is in verschillende ruimtes, waarvandaan u zelfs vernuftig rechtstreeks kunt komen in de gezamenlijke tuin. Vanzelfsprekend en zoals te zien op de foto’s is er in de living van de loft plenty ruimte voor het eetgedeelte dat vloeiend gelegen is nabij het kookeiland en de verdere keuken die is voorzien van koken op inductie, afzuigkap, stoomoven, warmhoudlade, oven, koelkast, drieladenvriezer en vaatwasser. Het zitgedeelte dat vindingrijk door een verrijdbaar televisiemeubel wordt gescheiden van overige gedeelten van de living is evenals de slaapkamers uitgevoerd met een aantrekkelijke eikenhouten visgraat vloer.

De loft is levensloopbestendig doordat er onder anderen een lift is vanuit het souterrain die bereikbaar is via een elektrisch te openen deur aan de straatkant en uitkomt op een lichte helling die eenvoudig te begaan is voor mensen die gebonden zijn aan een rollator, rolstoel of booster. Deze route is natuurlijk ook zeer praktisch voor iedereen die komt met boodschappen, kinderwagen, fiets of bijvoorbeeld scooter. Een loft in deze vorm is dus zowel interessant voor gezinnen als voor stellen of alleenstaanden die van licht en ruimte houden. Vanwege de ligging met de hoofdentree voor dit appartement aan de zuidkant van het gebouw is er een privacyvolle entree ontstaan. Middels een videofooninstallatie kan een bezoeker zich melden. Parkeren kan veelal voor de deur alsmede er naast het gebouw ruimschoots parkeerruimte is voor bezoekers.

Deze fantastische loft is gelegen in de geleerdenbuurt van Den Helder. Bijna aan het Liniepad dat aansluit op het in Engelse stijl aangelegde Timorpark, welke daaropvolgend weer heel mooi aansluit op de Huisduinerpolder, de groene zeedijk en het strand. Het stadshart is op loopafstand en de winkels van het winkelgebied “Marsdiep” zijn ook nabijgelegen, u bevindt zich dus in het hart van de kuststad. Een stad gelegen in het water (De Noordzee, Waddenzee en het Marsdiep), een stad met een bibliotheek die met vier andere is genomineerd tot beste en misschien wel mooiste ter wereld, een stad waar rust heerst, waar ruimte en natuur vanzelfsprekend zijn, een stad die al decennia in de top drie staat van Nederlandse steden met de meeste zonuren, waar files uit den boze zijn en waar niet de heldere lucht ontsierd wordt door vliegtuigen. Kortom: Een stad die voor velen onbekend is, er één om rekening mee te houden voor de toekomst!

Bieden vanaf: € 379.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 379.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1957, de herontwikkeling van de betreffende loft was in 2016.
 • Woonoppervlakte circa 248m².
 • Het souterrain/berging is circa 37,5m², waarvan één deel van 12,5m² & één deel van 25m².
 • De gezamenlijke tuin meet ca. 900m².
 • De loft wordt inclusief raambekleding aangeboden.
 • Het complex is voorzien van een lift en een stijlvol trappenhuis.
 • De complete en moderne keuken met kookeiland.
 • De sfeervolle en complete badkamer.
 • De diverse inbouwkasten.
 • Aantrekkelijke eikenhouten visgraat vloer.
 • Plenty parkeerruimte naast het gebouw.
 • De VvE-bijdrage is heden (2018) circa € 254,- per maand.
 • De originele stalen kozijnen uitgevoerd met isolatieglas en de gerenoveerde radiatoren.
 • Het complex is van een bijzondere architectuur met vele originele details.
 • De loft is levensloopbestendig dus super interessant voor alle doelgroepen.
 • De loft heeft eigen meters en een eigen cv-ketel van Itho Daalderop 2013.
 • Verschillende scholen en kinderopvang zijn in de nabijheid te vinden.
 • Openbaar vervoer treft u op loopafstand (centraal station).
 • In de nabijheid en dus op loopafstand vindt u o.a. gezellige restaurants, een bioscoop, de zee en nog vele andere voorzieningen die u kunt verwachten nabij het centrum van een stad.

 

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

 

 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005