Blader door ons aanbod  

Schelfhoutplantsoen 24 | Heerhugowaard

In een opvallend groen gedeelte, staat aan een autovrij perk met veel gras en bomen dit ideale huis voor gezinnen of zoekers naar ruimte die op een rustige en toch centrale locatie, dicht bij de dagelijks gewenste voorzieningen willen wonen!

Volop basisruimte, daarover beschikt deze woning zowel binnen als buiten. Het heeft onder meer door twee grote voorramen en door in de achtergevel geplaatste grote ramen en een deur van voornamelijk glas een riante, daglichtvolle en daardoor een in het oog springende living. Aansluitend en met lichtelijk contact met de woonkamer is er een aangename U-vormige keuken die mede is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, koelkast met vriezer en combimagnetron. In de hal/entree, waar naast de meterkast ook een toilet met fonteintje is, treft u ook de trapopgang naar de verdieping waar u naast drie goede slaapkamers tevens een inbouwkast, de badkamer en een vaste trap naar zolder vindt.

Op zolder aangekomen is er eerst een zogenaamde voorzolder en opvolgend een vierde (slaap)kamer met dakkapel.

Buitenom is er eerst een flinke voortuin, de achtertuin is diep en biedt zodoende plezierige mogelijkheden op zomerse dagen.

Naast dat de ligging van het Schelfhoutplantsoen uitstekend is, ligt Heerhugowaard ook nog eens gunstig gesitueerd, in het hart van de Regio. De directe omgeving is kindvriendelijk, er is in de nabijheid keuze uit verschillende scholen en kinderopvang en voor de dagelijkse voorzieningen kunt u dichtbij terecht in het nabijgelegen winkelcentrum waar onder andere keuze is uit de Aldi of Albert Heijn. Heerhugowaard heeft ook zijn eigen treinstation, beschikt over goede busverbindingen en vanaf de Schelfhoutplantsoen bent u met de auto ook snel richting Alkmaar, Amsterdam (A9), de A7, Bergen, Schoorl, Hoorn en Schagen.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens in het bijzonder op de goede ruimtes en de daarbij behorende mogelijkheden.

Bieden vanaf: € 274.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 274.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

 Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1972.
 • De kavelgrootte meet circa 172m².
 • De gebruiksoppervlakte meet circa 123m².
 • De cv-ketel dateert van 2015.
 • De 4 (slaap)kamers.
 • De badkamer is voorzien van een douche, dubbel-wastafelmeubel, spiegels, hoekplanchetten, radiator en een raam met ventilatierooster voor daglicht en natuurlijke ventilatie.
 • De fijne voor- en achtertuin, met in de voortuin een aangelegd terras en in de achtertuin naast terrasruimte ook een tuinhuis.
 • Het treinstation van Heerhugowaard en verschillende busverbindingen zijn goed bereikbaar.
 • De woning is rustig gesitueerd in een vriendelijke en groene wijk genaamd de Schilderswijk.
 • Ruimte voor kinderen is er in de naaste omgeving in overvloed.
 • Verschillende scholen en kinderopvang vindt u in de naaste omgeving.
 • Vele gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik of zijn goed bereikbaar middels fiets, auto en openbaar vervoer.

 

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005