Blader door ons aanbod  

Rozenhout Den Helder

Verkocht

Prachtige lichtinval!
Wonen op het project "Rozenhout" doet u in royale Herenhuizen met eigen stadstuin en exclusieve parkeerplaats, gesitueerd in het hart van Den Helder. De zeven woningen die deel uitmaken van de herontwikkeling die heden plaatsvind in het centrum van de stad bestaan uit drie ruime verdiepingen, veel grote raampartijen met bijbehorende lichtinval en een beschutte, zonnige achtertuin.

De indelingen zijn praktisch en beschikken over een ruimtelijk effect. Ieder type heeft ten minste drie slaapkamers, maar ook een zolderverdieping die o.a. als slaapkamer kan dienen. Bijzonderheden zijn onder anderen de uitzonderlijke hoogtes van de begane grond plafonds, de overdekte parkeerplaatsen op afgesloten eigen terrein alsook de twee mogelijke garages zijn evenzeer een luxe in de binnenstad. Iedere woning beschikt over een ruime tuin en een externe bergruimte.

Kortom:
"Rozenhout" is een eigentijds project geïnspireerd op de oorspronkelijke sfeer van het oude centrum. Fraaie details geven de Herenhuizen een exclusieve en luxueuze uitstraling.

Projectwebsite & Open Huis:
Voor meer informatie is er de projectwebsite, www.rozenhoutwonen.nl, of kunt u vrijblijvend het Informatiecentrum bezoeken, gelegen op de hoek Timorlaan/Borneolaan waar o.a. de planmaquette te bezichtigen is. Ieder weekend is het informatiecentrum geopend, van 12-16 uur en desgewenst kunt u alvast bij ons de bijzondere brochure opvragen.

Verkoopprijzen vanaf €. 225.000,- v.o.n. (inclusief €. 7.700,- stelposten).

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005