Blader door ons aanbod  

Piet Heinstraat 61 | Den Helder

Wauw! Deze is gaaf, leuk, gezellig en met charmante authentieke details!
Het zijn zomaar wat superlatieven die van betrekking zijn op dit fijn ingedeelde huis.
Het heeft een bijzonder gezellige woonkamer die middels een en suite-kast is verdeeld, waardoor je bijvoorbeeld aan de voorkant sfeervol de eethoek kan plaatsen en in het langere gedeelte royaal de zithoek kan etaleren. Er is een brede passage naar de keuken die vervolgens toegang biedt tot een hele nette badkamer voorzien van onder andere een douche en ligbad. De volledige basis van de begane grond is een betonnen/stenenvloer, lekker degelijk dus!

De trap in de living brengt je vervolgens naar de etage waar heel bewust is gekozen voor een indeling met twee goede slaapkamers en verschillende kastruimten, heel praktisch en plezierig in het dagelijks gebruik.

De tuin ligt goed op de middag- en avondzon, er staat al een leuke bank voor je klaar, je kan er “zo” neerploffen!

Nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt kunnen wij wel stellen dat wonen in authentieke straatjes zoals deze, prettig gesitueerd behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn zoals je nabij een stadshart mag verwachten binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, een bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk dichtbij!
Het prachtige theater “de Kampanje” vindt je op het Willemsoord complex dat op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze plek ook moeiteloos
Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling en de daarbij behorende mogelijkheden!

Bieden vanaf: € 149.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 149.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1900.
 • De kavelgrootte meet circa 111m².
 • De gebruiksoppervlakte meet circa 75m².
 • De inhoud van de woning meet circa 246m³.
 • De cv-ketel dateert van 2011.
 • Rondom is de woning geschilderd in 2020.
 • Alle kozijnen zijn voorzien van dubbelglas.
 • De begane grondvloer is in de basis van beton/steen, die op de verdieping zijn in de basis van hout.
 • De keuken is onder meer uitgevoerd met een gaskookplaat, afzuigkap en oven.
 • De verzorgde badkamer is onder andere ingericht met een douche v.v. glazen wand, ligbad, wastafelmeubel, spiegel, wandkasten en er is een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie. Tevens is daar plek voor de wasmachine.
 • De twee uitstekende (slaap)kamers op de etage.
 • De goed op de zon gesitueerde achtertuin, daarvandaan is ook de schuur bereikbaar.
 • Scholen, kinderopvang en het stadshart met al zijn gewenste voorzieningen vindt u op loopafstand.
 • Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (binnen tien wandelminuten bereikbaar) en bent u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je met ongeveer tien fietsminuten.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005