Blader door ons aanbod  

Pater de Witstraat 19 | 't Zand

Mooi en goed gesitueerd aan de rand van het sociale en actieve dorp ’t Zand en zodoende dus met uitzicht over de van tijd tot tijd in bloei staande bloemenvelden staat deze aantrekkelijke hoekwoning met aanbouw gelegen in een drie-onder-één-kapblok. 

Enkele kenmerken en bijzonderheden die wij niet onbenoemd willen laten is dat het een fijn ingedeelde en daglichtvolle woning op een evenzo fijne locatie betreft, dat er door de tuin-en uitzichtgerichte uitbouw voorzien van schuifdeuren er een woonkeuken gecreëerd is waarin het heel gezellig zitten is, dat er vanuit het zitgedeelte zicht is op een groot groen speelveld, dat er drie slaapkamers en een badkamer aanwezig zijn op de verdieping en dat de woning ook als levensloopbestendig bestempeld mag worden omdat er ook een badkamer op de begane grond is en daar relatief eenvoudig (inpandig) een slaapkamer gecreëerd kan worden.

U vindt deze hoekwoning in ‘t Zand dat een rijk (sport)verenigingsleven kent en waar verschillende gewenste voorzieningen voorhanden zijn, zoals een supermarkt, basisscholen, kinderopvang, sportclubs en verenigingen, restaurants, een uitstekende snackbar, landerijen, het Noord-Hollands Kanaal, een hertenkamp en een prachtige korenmolen. Strand, zee en duinen zijn op fietsafstand te vinden in Callantsoog en Groote Keeten alsmede plaatsen als Schagen, Anna-Paulowna, Julianadorp en Den Helder eveneens nabij zijn en gemiddeld binnen 15 autominuten bereikbaar.

Indeling begane grond:
Entree/hal, meterkast, trapopgang, trapkast, badkamer één uitgevoerd met douche/ligbadcombinatie, wastafel, spiegel, toilet en radiator. Tevens is er vanuit de hal toegang tot de ruime woonkamer voorzien van strak afgewerkte wanden en plafonds alsmede van een prachtige houtenvloer geperfectioneerd met hoge witte plinten. Door een optimale uitbouw voorzien van schuifdeuren is er een woonkeuken gecreëerd en is er onder anderen plaats voor een grote eettafel. De moderne Brugman keuken uit 2017 is voorzien van een koelkast, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en oven. Na het woongedeelte volgt de ruime bijkeuken waar de witgoedopstelling kan staan en waarvandaan u naar nog eens twee inpandige ruimtes kan, waarvan één in gebruik is als berging/stalling en het andere gedeelte als atelier en kantoor. In de bijkeuken is er tevens nog een deur naar de goed op de zongerichte achtertuin (zuidwest) waarvandaan er een weids uitzicht is over de omgeving en er is een zogenaamde achterom.

Indeling verdieping:
Overloop met opvolgend toegang tot drie slaapkamers en tot de tweede badkamer v.v. douche met glazendeur, wastafelmeubel met daarboven een spiegelkast, radiator en tweede toilet.

Bieden vanaf: € 197.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 197.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1965, later deels aangebouwd.
 • Kavelgrootte circa 217m².
 • Woonoppervlakte circa 115m².
 • De cv-ketel dateert uit 2000.
 • De locatie is bijzonder goed, namelijk aan de rand van het dorp met achter weids uitzicht over de omgeving waar van tijd tot tijd de bloemenvelden in bloei staan en aan de voorkant met zicht op een groen speelveld.
 • Het betreft een hoekwoning met aanbouw in een drie-onder-één-kapblok.
 • Er is een verlengde zij aanbouw.
 • Volop bergruimte is er o.a. in de trapkast, in de bijkeuken, inpandige berging en op de vliering die vanaf de overloop te bereiken is middels een vlizotrap.
 • De woning is mede doordat een van de twee badkamers op de begane grond gelegen is relatief eenvoudig levensloopbestendig te maken.
 • Het is er wonen in een rustige (kind)vriendelijke omgeving.
 • Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen liggen binnen handbereik en op loopafstand.
 • Twee basisscholen en kinderopvang vindt u in de naaste omgeving.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005