Blader door ons aanbod  

Parallelweg 79 | Den Helder

VRIENDELIJK VRAGEN WIJ UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE: Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen en kunnen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen zodoende op uw begrip en dat er snel weer open huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïnteresseerden kunnen bedienen en derhalve het Coronavirus afgewend is. Wij wensen in ieder geval iedereen een goede gezondheid toe!

Op een verrassend leuke plek, namelijk aan een doodlopende aftakking van de Parallelweg, waaraan ook een groen perk met speeltoestellen ligt, staat deze opvallend ruime woning die als basis op de begane grond al een betonvloer heeft, maar ook een fijne living waarin meer dan genoeg plaats is voor het gezellig opstellen van de zit/tv-hoek en eettafelopstelling. De woonkamer gaat geleidelijk over naar de keuken, waarvandaan opvolgend toegang is tot de badkamer en praktische bijkeuken. Vanuit de laatstbenoemde ruimte is er de entree tot de achtertuin, vandaaruit is de berging alsook de steeg bereikbaar. 

Bovendien zijn er op de etage drie prima slaapkamers, dit komt voornamelijk omdat zowel de voor- als achtergevel recht zijn, wel zo efficiënt allemaal. Door de huidige uitvoering is het huis ook nog eens makkelijk op eigen smaak te maken, kortom: Een leuke kans voor veel woningzoekers dachten wij zo!

Je bent vanaf deze locatie niet alleen maar dichtbij het stadshart, maar het is ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van de andere stadsdelen, zoals de Schooten, Nieuw Den Helder en Huisduinen. Moeiteloos ben je vanaf deze plek ook "de stad" uit en ligt het centraal station gewoon op loopafstand. Nagenoeg alle gewenste voorzieningen zijn binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs en restaurants. Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de uitstekende invulling van de ruimtes.

Bieden vanaf: € 127.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 127.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).


Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1862.
 • De kavelgrootte meet circa 100m².
 • De woonoppervlakte meet circa 111m².
 • De berging meet circa 5m².
 • De inhoud van de woning meet circa 363m³.
 • De begane grondvloer is in de basis van beton.
 • De cv-ketel dateert van 2005 (AWB).
 • De badkamer is onder andere ingericht met een douche, ligbad, wastafelmeubel, toilet, designradiator en er zijn ramen voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
 • De keuken is onder andere voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en koelkast.
 • De drie uitstekende slaapkamers op de etage.
 • Het stadshart van Den Helder, met al zijn voorzieningen ligt op loopafstand, net als scholen, kinderopvang, sportclubs en verenigingen.
 • Op nog geen 10 minuten loopafstand ligt het centraal station met bus- en treinconnecties alsmede taxistandplaats.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor. 


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005