Blader door ons aanbod  

Nijverheidsweg 7 & 7a | Middenmeer

Deze eersteklas villa uit 2006 is uitzonderlijk royaal (2.253m³) en biedt een scala aan luxe, waaronder een riant inpandig zwembad met tegenstroom, poolbar, jacuzzi, combinatie Finse/infrarood sauna (custom-made), whirlpool koud bad, bioscoopruimte, ruim plek voor een gym en een compleet gastenverblijf.

Uiteraard hoort bij zo’n geweldige villa een fantastische living, deze sluit onopvallend aan op de luxe Poggenpohl keuken voorzien van kwaliteitsapparatuur van onder andere Gaggenau. Bij benadering ligt tussen de keuken en de woonkamer de ontvangsthal met trappenhuis, hiervandaan kunt u naar de verdiepingen waarop maar liefst acht kamers en een enorme ruimte ter hoogte van het riante balkon te vinden zijn, de ruimte naast het balkon was voorheen de inpandige gym. Er zijn over het geheel vier badkamers te vinden, vier separate toiletten alsook er verschillende toiletten in de badkamers te vinden zijn. Onder meer Inbouwkasten, een walk-in closet die aansluit op de hoofdslaapkamer en niet in de laatste plaats de inpandige garage zorgen voor de benodigde opslagruimte.

Naast deze duurzame villa staat ook nog eens een riante loods die heel goed past bij dit object dat een bedrijfswoning is, derhalve een unieke kans voor verscheidene ondernemers die wonen en werken willen combineren op een opvallend rustige locatie die direct grenst aan de woonkern van Middenmeer!

Het object is gelegen op een deel van het industrieterrein dat aansluit op een leuke, jonge en rustige buurt aan de rand van het gemoedelijke Middenmeer, dat op zijn beurt weer centraal en gunstig gelegen is ten opzichte van Wieringerwerf, Hoorn, Schagen en zelfs van Den Helder. Binnen 30 autominuten bent u namelijk op al deze locaties. Verschillende basisvoorzieningen zijn er voorhanden, zoals basisscholen, verschillende winkels, een supermarkt, (afhaal)restaurants, (sport)verenigingen en openbaar vervoer. Door de centrale ligging aan de A7 bent u ook nog eens vlot op de Afsluitdijk en richting Amsterdam, zodoende zijn bijvoorbeeld Sneek en Amsterdam gemiddeld binnen 45 autominuten bereikbaar.

Bij interesse geven wij u graag een uitgebreide rondleiding door de villa, door de loods en over het terrein, u moet het daadwerkelijk beleven, zowel het woongedeelte met al zijn luxe en hoogwaardige materiaalgebruik, maar juist ook de ligging, het zal u verrassen!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden. Neem voor het bestuderen daarvan de tijd, het is namelijk nogal ruim van opzet allemaal en toch doet het gezellig en sfeervol aan!

Bieden vanaf: € 895.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 895.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen). Deze prijs betreft een bieden vanaf prijs betrekking hebbende op de bedrijfswoning en de loods met de bestemming industrie.

De bestemmingsomschrijving (het betreft geen normaal woonhuis):
De op de verbeelding voor “Bedrijventerrein” aangewezen gronden zijn bestemd voor:

a. bedrijven tot en met categorie 3.2 uit de bij deze bestemmingsplanregels behorende bijlage A “Staat van Bedrijfsactiviteiten”, met uitzondering van risicovolle inrichtingen;

b. bedrijven tot en met de categorie 4.1 of 4.2 uit de bij deze bestemmingsplanregels behorende bijlage A “Staat van Bedrijfsactiviteiten”, uitsluitend waar dit op de verbeelding staat aangegeven, met uitzondering van risicovolle inrichtingen;

c. bedrijven die wat betreft hun gevolgen voor de omgeving gelijk kunnen worden gesteld aan de onder sub a. genoemde bedrijven, met als voorwaarde dat geen sprake is van een hogere milieucategorie;

d. bedrijfswoningen, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding op de verbeelding “bedrijfswoning” (bw);

met daarbij behorende:
e. tuinen en erven;
f. nutsvoorzieningen;
g. verkeersontsluitingen;
h. parkeervoorzieningen;
i. water;
j. bij de onder a t/m j genoemde functies behorende bouwwerken, overkappingen en open terrein, waaronder straten, opslag-, laad- en losplaatsen.

Bovenal wijzen wij er hierbij nadrukkelijk op dat voor alles wat u mogelijk op deze locatie zou willen ondernemen alsook voor iedere activiteit die u er wilt uitzetten, benadrukken wij met klem om voor aankoop de betreffende gemeente te raadplegen of wat u wenst er is toegestaan, dit mede in verband met de bestemming die voor het huis onder andere bedrijfswoning is en voor de loods industrie.

De betreffende gemeente is Hollands Kroon, tel: 088-321.5000, WhatsApp: 06-830.55.139, e-mail: contact@hollandskroon.nl, postadres: postbus 8, 1760 AA Anna Paulowna, bezoekadres: De Verwachting 1 te Anna Paulowna.

Voor het bestemmingsplan verwijzen wij u naar ruimtelijkeplannen.nl

Bijzonderheden:

 • Het bouwjaar van de villa dateert van medio 2006.
 • De drie betrokken kavels, kadastraal bekend onder Wieringermeer, sectie G 676,
  G 1464 en G 1465 zijn tezamen groot circa 1668m².
 • De gebruiksoppervlakte van de villa met gastenverblijf meet circa 674m².
 • De garage meet circa 41m².
 • De inhoud woning met gastenverblijf meet circa 2253m³.
 • De maatvoeringen van de loods volgt nog.
 • Het bouwjaar van de loods dateert voor zover wij terug kunnen vinden van medio 1950. Ten minste een dak is vermoedelijk van asbesthoudend materiaal.
 • Het betreft een bedrijfswoning met bedrijfsruimten ernaast. Een bedrijfswoning is een woning die een functionele binding heeft met het bedrijf, waar de woning bij hoort. Een bedrijfswoning mag niet door derden bewoond worden, dan is er namelijk sprake van een reguliere woning. In de meeste gevallen geldt er ook een lager beschermingsniveau voor een bedrijfswoning dan bij een reguliere burgerwoning. Voor meer informatie hieromtrent ten opzichte van het door u gewenste gebruik adviseren wij contact op te nemen met de betreffende gemeente Hollands Kroon om er zodoende zeker van te dat het door u beoogde gebruik is toegestaan.
 • Toen de villa medio 2006 gebouwd werd, heeft de eigenaar onder meer extra aandacht besteed aan isolatie, dit is derhalve rondom aangebracht (vloer, muur, dak etc.).
 • Het elektrawerk alsook het datanetwerk is doordacht en door de gehele villa op hoog kaliber aangelegd.
 • De cv-ketel van de villa dateert van 2020.
 • In de loods is naast standaard stroom ook krachtstroom aanwezig.
 • De bijzonder aangename spa-ruimte is ingericht met een inpandig zwembad voorzien van instelbare tegenstroom, met een heuse poolbar, jacuzzi, combinatie Finse/infrarood sauna (custom-made), met een whirlpool koud bad, met verschillende sanitaire voorzieningen en met een technische ruimte die laat zien hoe doordacht en zonder concessies te doen voor kwaliteitsproducten is gekozen. Deze ruimte is eveneens voorzien van voorbereidingen om bijvoorbeeld een geluidssysteem aan te leggen.
 • De fantastische ruimte ter hoogte van het enorme balkon om bijvoorbeeld een gym op te bouwen.
 • De bioscoopruimte.
 • Het complete gastenverblijf (woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamers etc.).
 • De verdiepingen waarop maar liefst acht kamers te vinden zijn (inclusief het gastenverblijf).
 • Alle betegelde ruimten op de begane grond zijn voorzien van vloerverwarming (dus ook de spa-ruimte).  
 • Op het eigen af te sluiten terrein is zoals u op de foto’s kunt zien meer dan voldoende parkeergelegenheid, ook in de garage is er parkeerplek alsmede desgewenst in de loods.
 • Naast dat de locatie na werktijd en in de weekenden opvallend rustig is, grenst het ook direct aan een leuke woonwijk.
 • In de verschillende technische ruimten vindt u vooral hoogwaardige apparatuur.
 • De A7 is binnen enkele minuten te bereiken!
 • Hierboven is al veel verteld, maar de objecten omvatten nog meer kenmerken en bijzonderheden die het best zichtbaar zijn en zodoende uitgelicht kunnen worden tijdens een vrijblijvende bezichtiging waarbij u zich kunt overtuigen van de kwaliteit.
 • Wonen en werken op deze locatie is wonen in een ruime omgeving waar ook veel kinderen in de buurt wonen.
 • Veel van de dagelijkse voorzieningen liggen binnen handbereik.
 • Scholen en kinderopvang vindt u op steenworp afstand, de eerste middelbare school ligt op ca. 6 kilometer afstand.
 • Wanneer u ondeskundig bent op het gebied van onroerend goed, raden wij bij interesse direct aan een aankoopmakelaar in te schakelen.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.

Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005