Blader door ons aanbod  

Narcisstraat 12 | Den Helder

Verkocht

Een unieke uitgebouwde woning met maar liefst 6 (slaap)kamers,  welke uitstekend is ingedeeld, perfect is afgewerkt en beschikt over een enorme tuin!

Deze unieke woning is de afgelopen jaren opnieuw ingedeeld en uitgebouwd. Zo is in 2015 op de eerste etage de achterkant rechtopgetrokken, is er op de tweede etage aan de achterkant een maximale dakkapel geplaatst (aan de voorkant was er al een dakkapel) en zijn deze aanzienlijke verbeteringen perfect afgewerkt.

Zoals gesteld is de woning optimaal ingedeeld en beschikt deze over 6 (slaap) kamers, over een begane grond met uitbouw, waardoor er ruimte is voor een ruime woonkamer, complete keuken, praktische bijkeuken, separaat toilet en handzame badkamer. Buitenom is de staat van onderhoud ook nog eens onberispelijk (in 2016) is de woning rondom geschilderd en niet in de laatste plaatst is er een enorm diepe achtertuin welke te betreden is via een groot schuifpui in de woonkamer, middels de bijkeuken en via een zogenaamde achterom. De tuin is v.v. een buitenkraan en een met elektra uitgevoerde houtenberging met veranda.

Naast dat het een fraaie locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van bijvoorbeeld het centrum en ben je ook moeiteloos "de stad" uit. Vele gewenste voorzieningen zijn binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, restaurants, maar ook strand en zee zijn natuurlijk nabij!

Indeling begane grond:
Entree/ hal, trapopgang en toegang tot de royale woonkamer welke in 2012 opnieuw is ingedeeld. Opvallende kenmerken aan het woongedeelte zijn o.a. de originele paneeldeuren, voorts dat de wanden in de woonkamer strak afgewerkt zijn met sierpleisterwerk en hoge plinten. Vanuit de woonkamer komt u in de open keuken, welke deels uit het zicht is opgesteld, de keuken is voorzien van een (Solitaire) 5-pits gasfornuis, wokbrander en oven, afzuigkap, vaatwasser en koelkast alsmede deze is afgewerkt met een granieten werkblad. Ter hoogte van de keuken, is in de achtergevel een kunststof schuifpui geplaatst, welke voor plenty daglicht zorgt en vanzelfsprekend voor toegang tot de achtertuin.
Na de keuken is er toegang tot de eveneens daglichtvolle en verwarmde bijkeuken (het daglicht komt daar binnen middels een groot raam, dakvenster en een met een raam uitgevoerde deur). In de bijkeuken bevindt zich de cv-ketel (2012) en wasmachine/droger aansluitingen. In de bijkeuken treft u ook de toegangen tot het separate toilet en de badkamer, welke is voorzien van een uiterst praktische inloopdouche, wastafelmeubel, een nis waar bijvoorbeeld een  badkamerkast geplaatst kan worden alsmede er naast mechanisch ventilatie ook een raam aanwezig is zodat er optimaal geventileerd kan worden. Tevens heeft u via de bijkeuken ook nog eens toegang tot de achtertuin.

Indeling eerste verdieping:
Vanaf de ruime overloop heeft u toegang tot 4 (slaap)kamers en treft u aldaar een vaste trap naar de tweede etage.

Indeling tweede verdieping:
Deze verdieping biedt toegang tot 2 prima (slaap)kamers, mede door de dakkapellen die geplaatst zijn.

Bieden vanaf:  €. 154.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 154.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen)

Bijzonderheden:

 • Kavelgrootte circa 199m².
 • Woonoppervlakte circa 115m².
 • Bouwjaar 1936.
 • De cv-ketel is van 2012 en wordt jaarlijks onderhouden.
 • 6 slaapkamers.
 • In 2012 is de meterkast vernieuwd (8 groepen & 2 aardlekschakelaars).
 • Het elektrawerk is in 2012 vervangen.
 • De achtertuin is v.v. een buitenkraan en een met elektra uitgevoerde houtenberging met veranda.
 • De zolder is ook volledig geïsoleerd.
 • In 2015 is de eerste etage van de woning rechtopgetrokken.
 • Onder vergunning is er aan de achterzijde een maximale dakkapel geplaatst.
 • In 2016 is de gehele woning buitenom geschilderd.
 • De gehele woning is voorzien van dubbelglas.
 • Het schuifpui is van kunststof.
 • Scholen en kinderopvang treft u in de nabijheid evenals het stadshart en vele waardevolle voorzieningen.

 

 
 

 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005