Blader door ons aanbod  

Nachtegaalstraat 24 | Den Helder

VRIENDELIJK VRAGEN WIJ UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE: Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen en kunnen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen zodoende op uw begrip en dat er snel weer open huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïnteresseerden kunnen bedienen en derhalve het Coronavirus afgewend is. Wij wensen in ieder geval iedereen een goede gezondheid toe!

Dit frisse, vrolijke en fijne huis met riante achtertuin en gezellige overkapping is gewoonweg superleuk! Het staat in een ruime straat in de Vogelbuurt, goed gesitueerd in het levendige Den Helder!

Andere opvallende kenmerken van het huis zijn o.a. het verzorgde in- en exterieur, de lekker daglichtvolle woonkamer, de prettige keuken, de drie goede slaapkamers op de verdieping, waarvan twee ruime en een knusse en niet onbelangrijk de nette, hippe, trendy badkamer met onder andere toilet die eveneens op de etage is gesitueerd. Details uit de jaren vijftig zijn ook bewaard gebleven, onder andere de authentieke paneeldeuren en de verschillende inbouwkasten.

Ook is er een vlizotrap naar de vliering, welke tezamen met de verschillende inbouwkasten en de knappe schuur achter het huis voorzien in plenty bergruimte!

En nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt, kunnen wij wel stellen dat wonen in fijne straten zoals deze, niet ver van het centrum en stadsdeel de Schooten behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn, dit zoals je in de buurt van een stadshart mag verwachten binnen handbereik, waaronder supermarkten, scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand en zee zijn natuurlijk nooit ver weg in Den Helder! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens op fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos in andere stadsdelen of Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de uitstekende indeling en hoe goed bijvoorbeeld de badkamer is ingericht!

Bieden vanaf: € 169.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 169.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1952.
 • De kavelgrootte meet circa 122m².
 • De gebruiksoppervlakte meet circa 84m². 
 • De stenen berging meet circa 6m².
 • De fantastische tuin met gezellige overkapping.
 • De gerenoveerde keuken is uitgevoerd met een gasfornuis met oven en koel-vrieskast.
 • De op de etage gesitueerde badkamer met inloopdouche (regen- en handdouche), wastafelmeubel, spiegel, toilet en raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
 • De drie slaapkamers.
 • De sfeervolle paneeldeuren en inbouwkasten.
 • De woning is goed achterom bereikbaar.
 • Verschillende scholen en kinderopvang zijn in de nabijheid te vinden.
 • Openbaar vervoer vindt u in de vorm van het centraal station dat binnen vijftien wandelminuten bereikbaar is.
 • In de nabijheid, dus op loopafstand vindt u o.a. supermarkten, gezellige restaurants, een bioscoop en nog vele andere voorzieningen die u kunt verwachten nabij het centrum van een middelgrote stad.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg.
   

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005