Blader door ons aanbod  

Munnikenweg 9 | Camperduin

VRIENDELIJK VRAGEN WIJ UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE: Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen en kunnen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen zodoende op uw begrip en dat er snel weer open huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïnteresseerden kunnen bedienen en derhalve het Coronavirus afgewend is. Wij wensen in ieder geval iedereen een goede gezondheid toe!

Liefhebbers van “rust & natuur” opgelet, wonen en leven in en rond deze 2-onder-1-kapwoning is namelijk een ontspannen gewaarwording!

Aan de rand van een stukje Camperduin, met ten dele zicht op de duinen alsook richting de polder en waarvandaan aansluiting is op zowel natuurgebied Harger- en Pettemerpolder en natuurgebied de Schoorlse Duinen staat dit gemoedelijke huis met eigen oprit. Het strand met zijn bijzondere Lagune ligt op ca. 600 meter en gezellige dorpjes zoals Groet, Schoorl en kunstenaarsdorp Bergen volgen elkaar op. Het is zodoende een heerlijk gebied om in te resideren, het dagelijkse stukje wandelen, een grote tocht op de mountainbike of juist lekker uitwaaien op het strand, het zal nooit gaan vervelen, maar juist zorgen voor de nodige afleiding in het vaak drukke bestaan.

In het gemoedelijke huis vindt je onder meer een ruime hal/entree, een aangename living met daarin plenty ruimte voor het opstellen van de zit- en eethoek, in de winter is het hier extra gezellig rondom de gezellige houtkachel. De van de woonkamer gescheiden, praktisch ingedeelde en eigentijdse u-vormige keuken is onder andere voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser, een combi-oven-magnetron en is afgewerkt met een aanrechtblad van composiet. De badkamer is ook modern, dateert van 2019 en is ingericht met een inloopdouche voorzien van glazenscherm, regen- en handdouche, dubbel wastafelmeubel met daarboven spiegelkasten, designradiator, een toilet, elektrische ventilator en een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie. Verder zijn er drie fijne slaapkamers, één op de begane grond en twee op de etage voorzien van dakkapellen.

Bergruimte is er volop, bijvoorbeeld in verschillende inbouwkasten en niet in de laatste plaats in de tamelijk grote geïsoleerde en verwarmde stenen schuur die staat in de achtertuin en welke is voorzien van elektra en aangesloten is op het riool.

In de voor- en achtertuin is het in vele jaargetijden heerlijk toeven, die zijn bovendien net als het huis natuurlijk ook op eigen smaak te maken!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden.

Enthousiast geworden? Met veel plezier maken wij met u een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Bieden vanaf: € 397.500,- k.k. (Dit houdt in dat biedingen vanaf € 397.500,- k.k. door verkoper serieus in overweging worden genomen.)

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1959.
 • Kavelgrootte circa 387m².
 • De gebruiksoppervlakte meet circa 109m².
 • De verwarmde en geïsoleerde schuur meet circa 19m² en is de locatie voor de wasmachine-aansluiting.
 • De inhoud van de woning meet circa 377m³.
 • De cv-ketel dateert van 2006.
 • Het betreft een verkoop bij inschrijving.
 • De vloer van de woonkamer en de verdiepingsvloer zijn in de basis van hout, de vloer in de hal/entree- en keuken zijn in de basis van beton/steen.
 • Spouwmuur en dakisolatie is aangebracht medio 2017, tevens zijn toen de twee kunststof dakkapellen geplaats v.v. horren en draaikiepramen.
 • De zijgevel is voorzien van Keralit (kunststof).
 • Alle kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing en voor het laatst geschilderd in 2019.
 • Het zonnescherm aan de achtergevel.
 • De gezellige houtkachel in de living.
 • De drie fijne slaapkamers, waarvan er één op de begane grond en twee op de etage voorzien van dakkapellen zijn gesitueerd. Tevens is het mogelijk om indien gewenst met enkele aanpassingen de grootste slaapkamer op te splitsen om aldaar een vierde slaapkamer te creëren.
 • De toplocatie waarop deze 2-onder-1-kapwoning ligt, het staat namelijk aan de voet van de polder en de duinen en is op steenworpafstand gelegen van prachtige stranden en sfeervolle dorpen.
 • De eerste school- en kinderopvang vindt u in Groet. Petten is ook nabij, middelbare scholen zijn er bijvoorbeeld in Bergen.
 • In de straat (aan de Munnikenweg) is een bushalte gelegen.
 • De fiets- en wandelpaden zijn oneindig in dit gebeid.
 • De Harger- en Pettemerpolder is een gebied dat valt onder Natuurmonumenten en krijgt zelfs extra bescherming als Natura 2000-gebied. Natura 2000 is een Europees netwerk van beschermde gebieden.
 • De Schoorlse Duinen (Meer dan 60 kilometer wandelpad) valt onder Staatsbosbeheer, meet ongeveer 1875 ha en is 's lands breedste en hoogste duinengebied.
 • Met de make-over van de Hondsbossche Zeewering werd dat gebied vergroot met een machtig strand ter grootte van ca. 300 voetbalvelden dat een lengte heeft van ca. 5,5 kilometer.
 • Hargen (aan Zee), Groet, Schoorl, Bergen (aan Zee), maar ook Petten zijn plaatsen die allemaal dichtbij zijn. De verbindingen naar Schagen, Alkmaar, Heerhugowaard en Den Helder zijn goed. Aan de Munnikenweg is ook een bushalte gelegen.
 • Gaat u graag uit eten? In de omgeving is er een verscheidenheid aan restaurants te vinden.
 • Natuur en liefhebbers van onder andere vogels kunnen hier hun hart ophalen, fanatieke buitensporters leven hier ook in een paradijs!
 • Gezien de leeftijd van het object zal er onder andere een ouderdomsclausule en een artikel omtrent mogelijk aanwezige asbesthoudende materialen en mogelijk ondergrondse tanks worden opgenomen in de koopovereenkomst.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005