Blader door ons aanbod  

Molukkenstraat 89 | Den Helder

Verkocht

Dit is wonen in luxe op een zeer geliefde locatie!

Op een prachtige locatie, direct aan het Timorpark bieden wij u dit uiterst luxe en complete appartement aan, gelegen op de tweede etage van het in 2013 gerealiseerde gebouw "Lyceumhof".

Ruim van opzet en fraai afgewerkt zijn sleutelwoorden, maar ook duurzaam mag niet onbenoemd blijven. Zo wordt er o.a. aardwarmte toegepast om te verwarmen en te koelen (via de vloer) en is daarop bijvoorbeeld door de eigenaar bedachtzaam ingespeeld door voor een rendement volle vloerafwerking te kiezen, namelijk pvc.

Het appartement is praktisch ingedeeld met een ruime hal, twee slaapkamers, een prachtige badkamer v.v. inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Vanuit de hal heeft u eveneens toegang tot de  wasruimte en daaropvolgend tot de bijzonder lichtte en royale erkerwoonkamer (zuid-west georiënteerd) met luxueuze & complete keuken v.v. inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, combioven en vaatwasser.

Vanuit de woonkamer heeft u ook toegang tot het ruime, zongerichte balkon (ca. 11,5m²) en behoort tot het appartement natuurlijk ook een berging op de begane grond en een parkeerplaats voor de hoofdentree.

 

Wanneer u meer interesse heeft zijn er nog enkele extra foto's beschikbaar, deze kunt u vrijblijvend bij ons opvragen.

 

Vraagprijs: €. 279.500,- k.k.

 

Bijzonderheden:

  • Het appartement wordt gestoffeerd aangeboden.
  • Het complex is voorzien van een lift.
  • Bouwjaar 2013.
  • Gebruiksoppervlakte circa 112m², exclusief de berging.
  • Prive parkeerplaats voor de hoofdentree.

     
 
 
 
 
 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005