Blader door ons aanbod  

Molukkenstraat 45 | Den Helder

{album-278-open}

Verkocht

Op een zeer geliefde locatie met uitzicht over het prachtige Timorpark bieden wij u een luxe hoek-appartement in het “Lyceumhof” aan, dat gelegen is op de derde etage en beschikt over een tuinkamer op de vierde etage met aangrenzend een royaal dakterras.

In het moderne en duurzame “Lyceumhof” bieden wij een luxe appartement aan dat nagenoeg nieuw is. De zogenaamde maisonnette is ruim van opzet, beschikt over woonruimte op de derde en vierde- tevens bovenste verdieping in de vorm van een bijzonder daglichtvolle tuinkamer met aansluitend een fors dakterras. De afwerking is fraai alsmede de basis zoals vloeren, wanden, sanitair en keuken neutraal en eigentijds genoemd mogen worden. Door die goede basis is het appartement derhalve eenvoudig door het plaatsen van de door u gewenste meubels snel eigen te maken.

Algemeen is er ook aan duurzaamheid gedacht, zo is er o.a. aardwarmte toegepast om te verwarmen en te koelen (in woonkamer en badkamer middels de vloeren in de slaapkamer- en tuinkamer middels convectoren aan de wand). Het appartement is ingedeeld met een royale & daglichtvol woongedeelte met uitzicht over het Timorpark en de binnentuin, een complete en moderne open keuken voorzien van alle gemakken, een luxe badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, design radiator, vloerverwarming en tweede toilet, een enorme slaapkamer met eveneens uitzicht over het Timorpark (voorheen waren het twee slaapkamers, maar deze zijn samengevoegd. Eenvoudig kan die opsplitsing weer ongedaan worden gemaakt zodat er weer twee slaapkamers op de derde etage zijn) en niet in de laatste plaatst de daglichtvolle tuinkamer die verschillende mogelijkheden kent voor wat betreft de invulling en het dakterras waarop u op zonnige dagen altijd kunt genieten van de zon!

Indeling begane grond/gebouw:
De entreedeur van het gebouw is voorzien van een videofooninstallatie, centraal trappenhuis en lift naar de etages alsmede er toegang is tot de separate privé bergruimte. Vanzelfsprekend is er op de derde etage toegang tot de voordeur van dit betreffende appartement.

Indeling:
Het appartement kent de volgende indeling; entree, meterkast, ruime hal, toegang tot de bijzonder lichtte & royale woonkamer met uitzicht over het Timorpark, balkon, open luxueuze keuken voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en xxl-vaatwasser. Vanuit de hal heeft u eveneens toegang tot de wasruimte, een berging, het toilet met fonteintje, de prachtige badkamer v.v. inloopdouche, wastafelmeubel met spiegel, tweede toilet, radiator en vloerverwarming. Heden is er één royale slaapkamer welke voorheen bestond uit twee slaapkamers. Omdat de deur en het raam van de oude situatie zijn blijven zitten kan de indeling eenvoudig weer (enkel door het plaatsen van een wandje) worden teruggebracht.

Vanuit de hal komt u middels een vaste trap in de tuinkamer, op deze verdieping treft u een ruimte waar u verschillende kanten mee op kunt zoals bijvoorbeeld een invulling als werkkamer, slaapkamer(s), atelier of tweede living. Middels openslaande tuindeuren komt u op het heerlijke zonnige dakterras met uitzicht op het Timorpark.

Bieden vanaf: € 309.000,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 309.000,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 2013, afbouw van het appartement is in 2014 gebeurd alsmede het in 2014 in gebruik is genomen.
 • Woonoppervlakte circa 150m².
 • Balkon en dakterras samen circa 40m².
 • De tuinkamer met dakterras.
 • Het appartement wordt inclusief raambekleding aangeboden.
 • Het complex is voorzien van een lift.
 • De elektrische screen in de tuinkamer.
 • Vloerverwarming, behalve in de slaapkamer en tuinkamer.
 • Het gehele appartement is uitgevoerd met kantel/kiepramen.
 • Het keukenblokje in de tuinkamer.
 • Het appartement is hoogwaardig afgewerkt.
 • Privé parkeerplaats voor de hoofdentree.
 • De privé berging op de begane grond in het gebouw.
 • De VvE-bijdrage is heden (2017) circa €196,- per maand.


  Maak een afspraak

   

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005