Blader door ons aanbod  

Middelzand 5422 | Julianadorp

Op een aardige kavel van 183m² mogen wij deze vriendelijke semi-hoekwoning aanbieden inclusief een fijne thuiswerkplek met eigen entree en adres, heel praktisch dus voor bijvoorbeeld het vestigen van een kapsalon, schoonheidssalon of kantoor. 

Andere noemenswaardigheden aan de woning zijn o.a. de fijne- en daglichtvolle ruimtes, zoals de riante woonkamer met open keuken, trapkast en deur naar de geweldige zijtuin, de twee slaapkamers en badkamer op de eerste etage waar desgewenst een derde kamer te creëren is en niet in de laatste plaats de heerlijke zijtuin die via een poort ook van buitenaf goed bereikbaar is en alwaar naast een praktische en degelijke houten schuur uit 2019 ook een schutting uit 2018 staat.

Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik, zoals winkelcentrum Dorperweerth en winkelcentrum de Riepel, waar u net als in verschillende winkels in de oude dorpskern terecht kan voor de dagelijkse benodigdheden. In het dorp zijn er ook verschillende basisscholen, het Junior College, kinderopvang, sportclubs en restaurants. Én laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen vergeten, zoals het duinengebied, strand, zee en de landerijen, stuk voor stuk elementen die uitstekend tot hun recht komen op een locatie die al decennia in de top drie staat van Nederlandse gemeenten met de meeste zonuren! Binnen gemiddeld 15 autominuten bereikt u eveneens plaatsen als Den Helder, Schagen en Callantsoog.

Indeling begane grond:
Entree/hal, toilet, meterkast, bergkast, trapopgang naar etage en toegang tot de daglichtvolle woonkamer met open keuken v.v. onder anderen een koelkast, vaatwasser en gasfornuis. Via de woonkamer heeft u toegang tot de ruime zijtuin waar het op mooie dagen heerlijk privacyvol toeven is!

Indeling eerste verdieping:
Overloop met aansluitend toegang tot de twee slaapkamers, tot een wasruimte met o.a. een aansluitpunt voor de wasmachine en tot de badkamer v.v. douche/ligbadcombinatie, wastafelmeubel, badkamerspiegel, designradiator en raam voor het gewenste daglicht en ventilatie.

Bieden vanaf: € 152.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 152.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

 Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1978.
 • Kavelgrootte circa 183m².
 • Woonoppervlakte circa 80m².
 • De cv-ketel uit 2017.
 • Energielabel C.
 • De ruimte aan de voorkant, heden ingericht als kapsolen meet ca. 8m² en beschikt o.a. over water, een afvoer, elektra en een eigen adres (Middelzand 5422 A).
 • Alle kozijnen zijn voorzien van dubbelglas, de kozijnen en voordeur aan de voorkant van de woning zijn van kunststof en dateren van 2018.
 • Plenty bergruimte is er o.a. achter knieschotten, op de vliering, in de houten schuur en desgewenst in de huidige kapsalon die ook als berging, studeer- of hobbyruimte dienst kan doen.
 • Aan de voorkant van de woning mag geparkeerd worden, voorts zijn er prima parkeermogelijkheden in de naaste omgeving.
 • Ruimte voor kinderen is er in de naaste omgeving volop.
 • Verschillende scholen, kinderopvang en ook het Junior College vindt u in de naaste omgeving.
 • Vele gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik, duinen, strand en zee natuurlijk ook!
   

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005