Blader door ons aanbod  

Middelzand 4103 | Julianadorp

GRAAG UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE:
Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen op uw begrip en dat er snel weer Open Huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïntereseerden kunnen bedienen.

Wonen aan de Middelzand blijft leuk en geliefd alsmede het buitengewoon goed kan in dit gezellige en fijne huis met onder anderen zijn voor dit type kenmerkende living, drie slaapkamers (waarvan twee met een gezellige vide) en er is een fijne achtertuin alsook een parkeerplaats en berging vóór de woning!

Het huis is zoals eerder gesteld gesitueerd op een geliefde locatie waarvandaan veel van de dagelijks gewenste voorzieningen binnen handbereik liggen, zoals winkelcentrum Dorperweerth en winkelcentrum de Riepel, waar u net als in verschillende winkels in de oude dorpskern terecht kan voor de dagelijkse benodigdheden. In het dorp zijn er ook verschillende basisscholen, het Junior College, kinderopvang, sportclubs en restaurants. Én laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen vergeten, zoals het duinengebied, strand, zee en de landerijen, allemaal aspecten die uitstekend tot hun recht komen op een locatie die al decennia in de top drie staat van Nederlandse gemeenten met de meeste zonuren! Binnen gemiddeld 15 autominuten bereikt u eveneens plaatsen als Den Helder, Schagen en Callantsoog.

Indeling begane grond:
Entrée/hal, toilet, meterkast, garderobehoek, opvolgend de woonkamer waar genoeg ruimte is voor het gezellig inrichten van de zithoek, achterin staat de keuken waar zelfs ruimte is voor een grote eettafel. De keuken is uitgevoerd met een vaatwasser, oven, koelkast, vriezer, gaskookplaat en afzuigkap. Via de keukendeur is er toegang tot de achtertuin ingedeeld met twee terrassen en een houten berging. Via de trap in de woonkamer kunt u naar de verdieping.

Indeling eerste verdieping:
Vanaf de zogenaamde overloop zijn er aansluitend drie slaapkamers, waarvan twee met een leuke vide en is er de badkamer die uitgevoerd is met een douche/ligbadcombinatie, tweede toilet, wastafelmeubel, badkamerspiegel, designradiator en een raam voor het gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.

Bieden vanaf: € 157.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 157.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1978.
 • Kavelgrootte circa 155m².
 • Woonoppervlakte circa 90m².
 • De drie slaapkamers, waarvan twee met een leuke vide.
 • De cv-ketel uit 2018.
 • De keuken is heden zwart.
 • Alle kozijnen zijn voorzien van dubbelglas.
 • De fijne achtertuin met houten berging.
 • De badkamer die is uitgevoerd met douche/ligbadcombinatie, tweede toilet, wastafelmeubel, badkamerspiegel, designradiator en een raam voor het vaak zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
 • Genoeg bergruimte is er onder anderen in de stenen- alsmede houten berging.
 • De eigen parkeerplaats voor de woning.
 • Verschillende scholen, kinderopvang en ook het Junior College vindt u in de directe omgeving.
 • Vele gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik, duinen, strand en zee natuurlijk ook!

   

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.Maak een afspraak

 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005