Blader door ons aanbod  

Middelzand 2703 | Julianadorp

* OPEN HUIS WOENSDAG 8 JANUARI VAN 10.30 TOT 12.00 UUR EN ZATERDAG 11 JANUARI VAN 10.30 TOT 12.00 UUR! *

Deze woning met drie goede slaapkamers is perfect voor woningzoekers die desgewenst een woning zelf op smaak willen (laten) maken en behoefte hebben aan een garage!

De locatie is goed, namelijk op wandel- en fietsafstand van vele gewenste voorzieningen, zoals winkelcentrum de Riepel, winkelcentrum Dorperweerth, restaurants, kinderopvang, verschillende scholen en Het Junior College. Binnen gemiddeld 15 autominuten bereikt u eveneens plaatsen als Den Helder en Schagen en laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen rondom Julianadorp vergeten, zoals het duinengebied, strand en zee!

Indeling begane grond:
Entree/hal met aansluitend de beschikking en toegang tot een voorraadkast, tot een toilet met fonteintje, tot een meterkast, tot een inpandige garage voorzien van elektrische deur en tot een daglichtvolle woonkamer v.v. een laminaatvloer en halfopen keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast. De open trap in de woonkamer brengt u naar de verdieping en de achterdeur naar de achtertuin waar een houten berging staat.

Indeling verdieping:
Deur naar de overloop met aansluitend drie uitstekende slaapkamers en de badkamer welke is uitgevoerd met een ruime inloopdouche v.v. douche-schuifdeur, wastafelmeubel, toilet en radiator. Vanaf de overloop is er ook toegang tot een afgesloten ruimte waarin de cv-ketel hangt en waar er aansluitpunten zijn voor wasmachine en droger.

Bieden vanaf: € 137.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 137.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1975.
 • Kavelgrootte circa 167m² eigen grond.
 • Woonoppervlakte circa 118m², inclusief garage.
 • Cv-ketel Vaillant (2011).
 • De basis die bestaat uit betonvloeren.
 • De garage met elektrische deur.
 • De drie goede (slaap)kamers op de etage.
 • De ruime achtertuin met houten berging.
 • Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zijn direct voorhanden (zelfs op loopafstand). Strand en zee zijn natuurlijk ook nabij!
 • Verschillende scholen, kinderopvang en ook het Junior College vindt u in de naaste omgeving.
 • De uitvoering van de woning is eenvoudig alsmede rondom de woning nagelopen dient te worden. Met het bepalen van de bieden vanaf prijs is daar rekening mee gehouden.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005