Blader door ons aanbod  

Middelzand 2213 | Julianadorp

GRAAG UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE:
Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen op uw begrip en dat er snel weer Open Huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïntereseerden kunnen bedienen.

Deze woning is rondom al in kunststof gestoken, waaronder de gevelbekleding en de kozijnen, het heeft plenty volume, drie en indien nodig vier (slaap)kamers, een knappe badkamer, een op het zuiden gesitueerde achtertuin en bovendien veel potentie- en toekomstmogelijkheden!

Het huis is ook nog eens goed en rustig gesitueerd, veel van de dagelijks gewenste voorzieningen liggen vanaf deze (kind)vriendelijke locatie namelijk binnen handbereik, zoals winkelcentrum Dorperweerth en winkelcentrum de Riepel, waar u net als in verschillende winkels in de oude dorpskern terecht kan voor de dagelijkse benodigdheden. In het dorp zijn er ook verschillende basisscholen, het Junior College, kinderopvang, sportclubs en restaurants. Én laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen vergeten, zoals het duinengebied, strand, zee en de landerijen, allemaal aspecten die uitstekend tot hun recht komen op een locatie die al decennia in de top drie staat van Nederlandse gemeenten met de meeste zonuren! Binnen gemiddeld 15 autominuten bereikt u eveneens plaatsen als Den Helder, Schagen en Callantsoog.

Indeling begane grond:
Entree/hal met aansluitend de beschikking en toegang tot een garderobe-nis, tot een toilet met fonteintje, tot een meterkast, tot een kamer c.q. inpandige berging en tot een daglichtvolle woonkamer en een halfopen keuken voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast met vriesvak. De open trap in de woonkamer brengt u naar de verdieping en middels de hardhouten schuifpui is er toegang tot de zongerichte achtertuin.

Indeling verdieping:
Vanaf de overloop is er aansluitend toegang tot drie uitstekende slaapkamers en de badkamer welke uitgevoerd is met een douche v.v. glazendeuren en regen- en handdouche, wastafelmeubel, spiegelkast met verlichting, toilet en radiator. Vanaf de overloop is er ook toegang tot een afgesloten bergruimte waarin o.a. de cv-ketel (Atag 2019) hangt.

Bieden vanaf: € 144.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 144.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1975.
 • Kavelgrootte circa 133m² eigen grond.
 • Woonoppervlakte circa 110m².
 • Inhoud ca. 395 m³
 • Cv-ketel Atag (2019).
 • De basis die bestaat uit betonvloeren.
 • De gevelbekleding van kunststof.
 • Alle kozijnen zijn van kunststof, behoudens de schuifpui, deze is van hardhout.
 • De houten berging aan de voorkant.
 • De drie ruime (slaap)kamers op de etage. Op de begane grond zou de ruimte die oorspronkelijk bedoeld was als berging, mogelijk kunnen dienen als slaapkamer.
 • De achtertuin die op het zuiden gericht is.
 • Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zijn direct voorhanden (zelfs op loopafstand). Strand en zee zijn natuurlijk ook nabij!
 • Verschillende scholen, kinderopvang en ook het Junior College vindt u in de naaste omgeving.
 • Verkoper attendeert uitdrukkelijk op het feit dat hij het verkochte niet zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen van/gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. Dergelijke eigenschappen c.q. gebreken zullen voor risico en rekening van koper komen. Met het bepalen van de bieden vanaf prijs is daar rekening mee gehouden.
 • In de koopakte zal tevens een ouderdomsclausule worden opgenomen.
 • Er is geen verkoop vragenlijst en lijst van zaken aanwezig.

  Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend.  Maak een afspraak

·      

 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005