Blader door ons aanbod  

Michaëlsterp | Oosterland

VERKOCHT!

Landelijk wonen in een ongewoon mooie en glooiende omgeving die on-Nederlands aandoet en doet denken aan idyllische Engelse cottage-dorpjes, is hier mogelijk!

Ver weg van drukte en toch op steenworp afstand van Den Oever en Hippolytushoef, dichtbij Wieringerwerf, Hoorn, Schagen, Den Helder en daarbij op ca. 45 autominuten tot Amsterdam proeft u haast het zout van de Waddenzee, geniet u van de trekvogels en ruikt u het land. De natuur van het ‘geheime’ Waddeneiland Wieringen ademt in Oosterland een weldadige rust. Landelijk leven is hier de vanzelfsprekende waarheid en geen fantasie!

In het dorpje Oosterland, aan de voet en in de in de luwte van de Michaëlskerk ontwikkeld aannemer- en ontwikkelaar Dozy uit Den Helder vier villa’s op riante kavels van ca. 534m2 tot ca. 631m2 (eigen grond). In de gevels van de woningen zijn diverse variaties aangebracht zoals te zien op de impressies. Er zijn verschillende gevelstenen en topgevels voorzien. Twee woningen krijgen een karakteristieke houten topgevel, de andere twee een metselwerk topgevel. De woning aan de Gemeenelandsweg 65 en Kerkweg 16 worden aan de zijkant standaard voorzien van een erker/uitbouw.

Een forse uitbouw geeft de woningen de gewenste ruimte en maakt de huizen levensloopbestendig. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hobbykamer of kantoor, maar evenzeer is een indeling met daarin een extra slaapkamer en badkamer mogelijk. Als bouwer voor de toekomst stelt “Dozy” in alle gevallen de hoogste isolatie-eisen centraal. Duurzaamheid wordt ook benadrukt met een warmteterugwinsysteem en door het toepassen van niet minder dan negen zonnepanelen.

Omdat ieder huis en de koper daarvan uniek is, worden deze woningen casco aangeboden zodat wij samen met u uw specifieke woonwensen kunnen realiseren. Makelaar David Coltof en individueel begeleider Heiko Romijn van aannemer- en ontwikkelaar Dozy zijn de persoonlijk adviseurs die van start tot oplevering de kopers ondersteunen zodat het proces zo plezierig en ontspannen mogelijk beleeft zal worden, het betreft immers maatwerk en natuurlijk koopt u niet met regelmaat een nieuwbouwwoning. David en Heiko willen samen met u een nieuw thuis creëren, geven u tips, adviezen en helpen desgewenst met het opvragen van verschillende offertes.

Ook het interieur van uw nieuwe woning wordt in de advisering meegenomen, want die bepaalt voor een groot deel uw woongenot. Ter inspiratie hebben wij daarom verschillende voorbeelden voor u uitgewerkt en staan verschillende partners klaar om u zonder verplichtingen de laatste woontrends en keuzes voor te leggen.

Het landschap van Wieringen is zeldzaam en verder alleen te vinden in Gaasterland (Friesland) en op Urk. In tegenstelling tot de Wieringermeerpolder is het glooiend, er zijn zelfs steile locaties te vinden (12 meter + NAP). De zogenaamde landvormen zijn ontstaan c.q. gevormd tijdens de voorlaatste ijstijd. Niet alleen de glooiende omgeving valt op; het landschap is ook anders ingericht, de wegen in de omgeving slingeren sierlijk mee met de omgeving.

Neem vrijblijvend contact met ons op ingeval u meer informatie wenst van dit kleinschalige project op een bijzondere locatie!

Villa Kerkweg 12: € 418.000,- Verkocht.
Kavelgrootte circa 618m².
Woonoppervlakte circa 140m².

Villa Kerkweg 16: € 425.000,- Verkocht.
Kavelgrootte circa 534m².
Woonoppervlakte circa 144m².

Villa Gemeenelandsweg 63: € 419.000,- Verkocht.
Kavelgrootte circa 631m².
Woonoppervlakte circa 140m².

Villa Gemeenelandsweg 65: € 427.000,- Verkocht.

• De prijzen zijn vrij op naam, inclusief 21% b.t.w. en onder voorbehoud van wijzigingen.
• De ontwikkeling ligt in het dorpje Oosterland te Noord-Holland.
• Alle woningen worden casco opgeleverd. Casco betekend in dezen: De woningen worden exclusief badkamer*, toiletten* en keuken opgeleverd. (*exclusief alle afwerkingen, zoals inbouwframe, aftimmeringen, verwarming dekvloer, plafondafwerking, tegelwerk en sanitair).
• De woningen worden gebouwd onder de bouwgarantieregeling van Bouwgarant.
• Er is geen inschrijvingsprocedure, de verkoop is gestart en er kunnen in overleg mogelijk opties worden verstrekt!Maak een afspraak

 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005