Blader door ons aanbod  

Meester Daarnhouwerstraat 3 | Julianadorp

Voor verschillende partijen, waaronder ondernemers die hier zelf zouden willen werken en wonen of een deel, delen of het volledige pand zouden willen verhuren kan dit een bijzonder interessant object zijn!

De locatie, het object en de talrijke mogelijkheden die daaruit voortkomen maken het totaalplaatje bijzonder aantrekkelijk. De huidige eigenaar, welke het gebouw heeft ontwikkeld, koos namelijk al voor een bouw waarbij inpandig er maar twee kolommen binnenin staan, hierdoor is ervoor wat betreft de indeling op de begane grond heel veel mogelijk, bijvoorbeeld het opsplitsen in twee delen. Binnen het geldende bestemmingsplan mag je vanaf de etage ook in dit gebied wonen, vandaar dat er ook een appartement met gastenverblijf gecreëerd is. Het is dan ook niet alleen maar een fijne locatie om vanuit te werken, maar ook om er te wonen, al was het alleen maar om het fantastische uitzicht te doen!

Een bijkomend pluspunt is de bereikbaarheid en de ligging ten opzichte van de omgeving, met in het bijzonder voor wat betreft Julianadorp en Den Helder. Zo heeft de nieuwe rondweg (Noorderhaaks) een direct merkbare positieve bijdrage geleverd en staat bijna op steenworpafstand winkelcentrum de Riepel, die u net als verschillende winkels in de oude dorpskern kunnen voorzien van vele dagelijkse benodigdheden en voorzieningen, maar ook verschillende scholen, kinderopvang, sportclubs en restaurants zijn nabij, verschillende onderdelen hiervan vindt u zelfs in de straat. Én laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen vergeten, zoals het duinengebied, strand, zee en de landerijen, stuk voor stuk elementen die uitstekend tot hun recht komen op een locatie die al decennia in de top drie staat van Nederlandse gemeenten met de meeste zonuren!

Heeft u interesse? Omtrent de mogelijkheden, waaronder werken, wonen, verhuren en dergelijke informeren wij u graag persoonlijk tijdens een uitgebreide bezichtiging. Wanneer u ondeskundig bent op het gebied van onroerend goed, raden wij aan direct een aankoopmakelaar in te schakelen.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden. Neem voor het bestuderen daarvan de tijd, er zijn namelijk legio mogelijkheden te bedenken voor wat betreft de invulling van de enorme ruimte op de begane grond, die mede door de geplaatste basisconstructie veel indelingsmogelijkheden heeft, bijvoorbeeld het in tweeën splitsen.  

Bieden vanaf: € 399.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 399.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

De bestemmingsomschrijving:

De voor 'Gemengd - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

a.      dienstverlening;
b.      horeca tot en met categorie 2;
c.       sport;
d.      maatschappelijke doeleinden;
e.      cultuur voorzieningen;
f.       woningen, voor zover het de tweede en hogere bouwlagen betreffen;
met de daarbij behorende:
g.      gebouwen;
h.      bij de woningen horende bijgebouwen
i.        tuinen, erven en terreinen;
j.        bouwwerken, geen gebouwen zijnde, waaronder luifels.
met daaraan ondergeschikt:
k.       parkeervoorzieningen;
l.        groenvoorzieningen;
m.     wegens, straten en paden.

Voor het complete bestemmingsplan verwijzen wij u naar ruimtelijkeplannen.nl

Bovenal wijzen wij er hierbij nadrukkelijk op dat voor alles wat u mogelijk op deze locatie zou willen ondernemen alsook voor iedere activiteit die u er wilt uitzetten, benadrukken wij met klem om voor aankoop de betreffende gemeente te raadplegen of wat u wenst er is toegestaan.

De betreffende gemeente is Den Helder, tel: 14-0223, een e-mail kunt u sturen via de website van gemeente Den Helder, te weten denhelder.nl, op die website gaat u bovenaan naar contact, dan naar contact opnemen, waarvandaan u verschillende keuzes heeft. Het postadres is: postbus 36, 1788 AA Den Helder, het bezoekadres: Kerkgracht 1 te Den Helder.

Bijzonderheden:

 • Het bouwjaar dateert van medio 2007.
 • De gebruiksoppervlakte van de begane grond meet circa 315m².
 • De woonruimte op de etage meet circa 132m².
 • De inhoud totaal meet circa 1645m³.
 • Het betreft een gebouw met bedrijfsruimte op de begane grond met daarboven woonruimte (wonen mag enkel vanaf de eerste etage, dit object heeft ook heden alleen een eerste etage). Voor meer informatie hieromtrent ten opzichte van het door u gewenste gebruik adviseren wij contact op te nemen met de betreffende gemeente Den Helder om er zodoende zeker van te dat het door u beoogde gebruik is toegestaan.
 • Het complete appartement op de etage met gastenverblijf beschikt mede over twee woonkamers, drie slaapkamers, een complete keuken, een kitchenette, twee badkamers en een dakterras. Vanzelfsprekend zijn er ook uitbreidingsmogelijkheden op de etage.
 • Op eigen terrein is er parkeergelegenheid, maar ook in de directe omgeving.
 • De fijne locatie met vanaf de etage een prachtig uitzicht over de weidse omgeving.
 • De N9 is met enkele autominuten te bereiken.
 • Er zijn drie cv-ketels aanwezig.
 • Aan de achterkant van het gebouw is er een laden en los plek alsook een toegang middels een hoge overheaddeur.  
 • Hierboven is al veel verteld, maar het object omvat nog meer kenmerken en bijzonderheden die het best zichtbaar zijn en zodoende uitgelicht kunnen worden tijdens een vrijblijvende bezichtiging waarbij u zich kunt overtuigen van de mogelijkheden.
 • Vele gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik, duinen, strand en zee natuurlijk ook!
 • Verschillende scholen, kinderopvang en ook het Junior College vindt u in de naaste omgeving.
 • Wonen en werken op deze locatie is wonen in een ruime omgeving waar bijvoorbeeld ook veel kinderen in de buurt wonen.
 • Wanneer u ondeskundig bent op het gebied van onroerend goed, raden wij bij interesse direct aan een aankoopmakelaar in te schakelen.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005