Blader door ons aanbod  

Marsdiepstraat 42 | Den Helder

Verkocht

De ideale twee-onder-een-kapwoning met grote garage om zelf op smaak te (laten) maken!

Op een uitstekende locatie tussen Nieuw-Den Helder en het stadshart bieden wij u deze ruime twee-onder-een-kapwoning met verlengde garage aan, welke zeer interessant is als u een dergelijk huis zoekt dat u zelf op smaak wil (laten) maken. De kavel meet 263m² en is voortreffelijk gesitueerd op het westen. De andere buitenruimten zoals de ruime oprit (ook op eigen grond) en de aanzienlijke voortuin mogen ook niet onbenoemd blijven!

De locatie is zowel interessant voor stellen als gezinnen en kent vele voordelen voor woningzoekers die in een kindvriendelijke en centrale omgeving willen wonen.?Zoals gesteld is de woning gelegen tussen Nieuw-Den Helder en het stadshart, het winkelgebied “Marsdiep” vindt u dan ook op ook loopafstand, in het centrum bent u in enkele fietsminuten. Scholen en kinderopvang zijn eveneens nabij, maar ook restaurants, sportclubs, Mariëndal en het strand zijn onder handbereik.

Kortom:

Dit is een prettige twee-onder-een-kapwoning, die perfect is voor een gezin of liefhebbers van de voordelen die dit type huis met zich meebrengt, alsmede het een leuke kans is voor zoekers naar een woning die zij zelf op smaak kunnen (laten) brengen!

Indeling begane grond:

Ruime hal/entree, meterkast, toilet, deur naar de woonkamer met openhaard/kachel, voorzien van een laminaatvloer. De dichte eenvoudige keuken is vanuit de kamer en de hal te bereiken. Vanuit de keuken komt u in de heerlijke beschutte tuin op het westen. U kunt middels een zijdeur in de verlengde garage komen, welke aan de voorkant een kanteldeur heeft. Een zeer geschikte ruimte voor vele doeleinden!

Indeling eerste verdieping:

Vanaf de overloop treft u drie (slaap)kamers, waarvan de hoofdkamer voorzien is van een wastafel en een deur naar het balkon. De tweede slaapkamer is ook zeer ruim alsmede beide kamers zijn voorzien van een vaste kastenwand. Badkamer met wastafel, toilet en douche met aansluiting wasmachine. De gehele bovenverdieping is voorzien van kunststofkozijnen met dubbel glas.

Indeling tweede verdieping:

Vaste trap naar de tweede verdieping, waar u uitkomt op een voorzolder met daarin opgenomen de CV-opstelling (Nefit Ecomline 1999). Op de voorzolder treft u twee deuren die heden leiden naar een ruimte waar u door enkel het plaatsen van een tussenwand twee (slaap)kamers creëert. Er zijn ook al twee ramen, voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Wanneer u deze optie uitvoert zijn er maar liefst 5 slaapkamers! Het plaatsen van dakkapellen op deze etage behoort eveneens tot de mogelijkheden, dan worden de kamers helemaal optimaal, nochtans is aanpassen geen must, het is al een echte gezinswoning, maar er derhalve wel één met mogelijkheden!

Indeling buitenruimte:

Vanuit de bijkeuken en de woonkamer heeft u toegang tot de west gerichte en beschutte achtertuin. Aan de voorkant van de woning vindt u naast de aanzienlijke voortuin de ruime oprit (op eigen grond).

Vraagprijs €. 169.500,- k.k.

Bijzonderheden:

 •     Dit betreft een ruime twee-onder-een-kapwoning met verlengde garage.
 •     De uitvoering van de woning is eenvoudig en daarom ideaal om zelf op smaak te brengen. De bovenverdiepingen zijn overigens al voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas.
 •     Grote verlengde garage (ca. 10 meter diep).
 •     Voldoende parkeermogelijkheden, o.a. op de eigen oprit.
 •     De achtertuin is west gericht.
 •     Alle gewenste dagelijkse voorzieningen zijn nabij!
 •     De woning is eveneens achterom bereikbaar, via een poort op de oprit.
 •     Bouwjaar 1968.    
 •     Kavelgrootte circa  263m².
 •     Woonoppervlakte woonhuis circa 120m².
 •     Cv-ketel Nefit Ecomline 1999.
   

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005