Blader door ons aanbod  

Malzwin 1114 | Julianadorp

Verkocht

Dit is een fantastische, royale vrijstaande woning in een fijne omgeving en welke verkeert in perfecte staat!

In het luchtig opgezette Malzwin te Julianadorp bieden wij u deze heerlijke royale vrijstaande woning met een woonoppervlakte van ca. 166 vierkante meter op een kavel van bijna 280 vierkante meter aan.? ??

Het ruime en lichte woongedeelte is onder anderen voorzien van verschillende raampartijen, waardoor het ruimte effect nog meer tot zijn recht komt. De eethoek is gericht op de achtertuin en grenst aan de openslaande tuindeuren, de complete keuken is gericht op de voortuin en is eveneens ruim van opzet te noemen, want ook naast dat de keuken buitengewoon groot is, beschikt de keuken eveneens over voldoende ruimte om ook daar een eethoek te plaatsen.

De entree en hal bieden toegang tot de inpandige garage, welke o.a. is voorzien van een loopdeur, maar ook van een zeer praktische verhoogde aansluiting voor wasmachine en droger. In de hal treft u ook de trapopgang naar de etages, welke ook nog eens een zee aan omvang bieden.

Op de eerste etage vindt u naast drie riante (slaap)kamers, de badkamer, welke mede is voorzien van vloerverwarming, een whirlpoolligbad, riante inloopdouche, wastafel en toilet. ??Vanaf de overloop is middels een vaste trap de tweede etage bereikbaar, deze is onderverdeeld in twee ruimtes, namelijk een tweede was alsmede cv-ruimte met daarnaast de vierde slaapkamer. En ten laatste, maar minstens even belangrijk is er vanaf deze etage toegang tot het dakterras.??

??De wijk Malzwin is geliefd en de woning is daarin voortreffelijk gesitueerd. Alle gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik, zoals het winkelcentrum Dorperweerth, winkelcentrum de Riepel, verschillende restaurants, maar ook scholen en kinderopvang zijn nabij. Binnen gemiddeld 10 autominuten bereikt u eveneens plaatsen als Den Helder, Schagen en Callantsoog en laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen vergeten, zoals het duinengebied, strand en zee!

 

Indeling begane grond:

Entree, hal, meterkast, tochtdeur, garage v.v. loopdeur, maar ook van een zeer praktische verhoogde aansluiting voor wasmachine en droger (ieder type droger kan hier aangesloten worden. Wenst u boven te wassen en te drogen, dan kan dit ook op de tweede etage), toilet, trapopgang, toegang tot de riante daglichtvolle en speelse woonkamer met buitengewoon grote keuken v.v. vaatwasser (2012), magnetron, gasfornuis, afzuigkap en o.a. apothekerskast.

 

Indeling eerste etage:

Een van daglicht voorziene overloop, drie ruime (slaap)kamers en de badkamer, welke mede is voorzien van vloerverwarming, een whirlpoolligbad, riante inloopdouche, wastafel en toilet. Vanaf de overloop is middels een vaste trap de tweede etage bereikbaar.

 

Indeling tweede etage:

Deze etage is onderverdeeld in twee ruimtes, namelijk een tweede was alsmede cv-ruimte met daarnaast de vierde slaapkamer. En ten laatste, maar minstens even belangrijk is er vanaf deze etage toegang tot het dakterras.?

 

Indeling buitenruimte:

Ter hoogte van het eetgedeelte en de living, heeft u middels openslaande deuren toegang tot de zonnige achtertuin, welke ook via een zijpoort bereikbaar is. Er zijn verschillende terrassen aangelegd en ?aangezien de achtertuin voor een groot deel op het westen gesitueerd is, heeft u veel profijt van de ruime achtertuin op warme en zonnige dagen! ?Evenzeer opvallend is de eigen oprit en de overdekte voorentree.

 

Wanneer u meer interesse heeft zijn er nog enkele extra foto's beschikbaar, deze kunt u vrijblijvend bij ons opvragen.

 
 

Vraagprijs €. 269.500,- k.k.

 

Bijzonderheden:

 • De woning verkeert in prima staat van onderhoud.
 • De woning is rondom, maar ook binnenshuis geschilderd in 2014/2015.
 • De Cv-ketel is geplaatst op de tweede etage en dateert van 2015 (Remeha).
 • De mechanische ventilatie heeft onderhoud gehad in 2015 (is o.a. schoongemaakt).
 • In 2015 is de badkamer deels voorzien van nieuw tegelwerk en is volledig nagelopen.
 • Buitenom zijn waterkranen alsmede elektra en buitenverlichting aangebracht. Zo is er ook water en elektra op het dakterras te vinden.
 • Er is glasvezelbekabeling aanwezig in grote delen van de woning.
 • Er is een inpandige garage, eveneens voorzien van elektra en wasmachine en drogeraansluiting.
 • De achtertuin is riant en kent vele mogelijkheden.
 • Voldoende parkeermogelijkheden, o.a. op eigen grond.
 • De slaapkamers zijn allen ruim te noemen.
 • Genoeg bergruimte is er op iedere etage.
 • Kavelgrootte circa 278m².
 • Gebruiksoppervlakte circa 166m².
 • Bouwjaar 1998.
 • Scholen en kinderopvang in de nabijheid.
 • Alle gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik, zoals het nieuwe winkelcentrum, strand, zee, duinen, landerijen, een golfbaan, maar ook Den Helder, Schagen en Callantsoog zijn gemiddeld met 15 autominuten bereikbaar.
   
 
 
 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005